Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 650
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Готово - изгледах го. Много ми хареса как минаваха от спомен в спомен и страшно му се израдвах на Аш. Много е готин  Heart Eyes Голям хахавелник е  Grinning. Мисля, че наистина няма да ни покажат повече Господ до края на този сезон, или ако се покаже ще е след като Сам и Дийн са оправили вече нещата с Апокалипсиса, да ги потупа по рамената и да им каже -" Браво момчета, знаех си че ще се справите сами!"  (и да отнесе една тупалка от Дийн  Laughing) В този епизод за първи път ме хвана яд на Сам. До сега реакцията ми към чупенето на последната окова и пиенето на демонска кръв беше - тц-тц-тц (леко поклащане на глава) и "е, какво да се прави - случва се". Обаче този път сериозно ме издразни колко много нарани Дийн с любимите си моменти. Което като се замисля означава, че ми е все едно какво ще стане с милиардите хора по Земята, само да не ми закачат Дийн   hahaha
Нямам думи да опиша точно колко ми хареса Дийн  Heart Eyes в този епизод и как ми се късаше сърцето втория път като видяха майка си  Sad  
Вярно, снимките са много готини, а вече почват да качват и клипчета. Ето едно, на което се вижда кой е истинския печен пич  Sunglasses Добре, че е Джим да свърши работата, останалите са само за красота  Laughing

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 01:15 от Злата с метлата

# 286
В този епизод за първи път ме хвана яд на Сам. До сега реакцията ми към чупенето на последната окова и пиенето на демонска кръв беше - тц-тц-тц (леко поклащане на глава) и "е, какво да се прави - случва се". Обаче този път сериозно ме издразни колко много нарани Дийн с любимите си моменти. Което като се замисля означава, че ми е все едно какво ще стане с милиардите хора по Земята, само да не ми закачат Дийн   hahaha

Няма начин да не скокна да защитя Сам, но е по-силно от мен Laughing
Според мен това въобще не им бяха баш любимите моменти, ще ме прощават, ама какво любимо има в това да си спомняш как си бил малък и майка ти е била наранена от баща ти Crossing Arms
И освен това Сам няма как да има каквито и да било наистина семейни любими моменти, защото никога не е имал семейство.
Да не говорим, че аз все си мисля, че добрия стар Захари има пръст в спомените им и какво точно да им се покаже, но това е само теория. И въпреки това, и без нея, Сам се опита да обясни на Дийн, обаче Дийн като почне да го играе обиден, наранен и сломен и вместо да го изслуша, само клати глава в стил "как можа да ми причиниш това" и направо ми идва не да го прегръщам и утешавам, а да му цапна един през врата Laughing
Начинът, по който променят образа на Дийн от едно известно време насам, да речем от средата на четвърти сезон, ми лази по нервите, какво само страда и се лиготи, да се вземе в ръце и да го оправят тоя пусти апокалипсис, а не изведнъж да умирга от мъка, че Господ не му обръща внимание Crossing Arms Laughing

# 287
Христос Воскресе!
Да сте живи и здрави вие и всички които обичате!  Hug
Фейче, дръж се, сега ще скокна аз  Laughing Изобщо не говоря Сам да има любими семейни моменти, той не е имал нормално семейство. Защо няма любими братски такива е въпроса. Не е познавал майка си, не се е разбирал с баща си - хубаво, но пък да няма един хубав спомен с Дийн, дето го е отгледал от една парче телешко  Naughty Не е прав и това си е!
Хаде стига съм скачала  Wink
Желая ви весело изкарване на празника и да потрошите чуждите яйца!   Grinning

# 288
  • София

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит празник, момичета Simple Smile
Ние се прибрахме в къщи от празници, изтеглих епизода, като приспя детето го пускам, нямам търпение  Laughing Laughing Laughing

# 289
Христос Воскресе! Sunglasses
Гледам сте коментирали новата серия - още не съм я гледала, но от изписаното предполагам че ще ми хареса Wink

# 290
Добър ден момиченца кокиченца  Mr. Green,
да не би да релаксирате след вчераШния празник ???????? Наблягайте друг път повече на храната и по малко на  Drunk  tooth(това в кръга на майтапа).
Гледам (чета) коментирате новия епизод (супер далечен за мен), ама споделяте много малко. А ми е интересно ......
И за да не е само да дрънкам глупости ....... ......

Лек ден на всички   bouquet

# 291
  • София
на мен ми хареса епизода...много даже Simple Smile
обаче...Сам много ме издразни с тези спомени... как пък един хубав с брат си не намери... или поне с онази мацка от първият сезон, която изгоря(сори но ми изкочи името й от ума)...егати глупостите му бяха най-щастливите моменти...честно просто...нямам думи...

И тоз Господ...непукист...дето нямало да се намесва и да не го търсели...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Иначе...интерестна представа за Рая...допадна ми Simple Smile

А субтитрите бяха... Sick като излязат на Папи пак ще го гледам Simple Smile

# 292
Мили ми Мараканки, Градинарки и Кастиелки,
Големи празници, голяма липса ви е хванала и голяма тишина е настанала из скромната ни темичка. Новия епизод го изкоментирахме надве-натри (то май докато се усетим и дойде време за следващия). Grinning
С удоволствие си гледам материалите, които народа е напускал от Jus in Bello в Рим тези дни - този кънвеншън май им е бил един от най-успешните за всичките 5 години Wink Има уникални моменти и толкова смях, че да се изгледа (и изкоментира после) всичко, ще ни трябват поне 2-3 седмици - аз се заемам със задачата с гледането отсега.

В тази връзка пускам един невероятен поздрав специално от Патрона на Маракана за верните му последователки http://www.youtube.com/watch?v=8WaHYpA5ns0
Мараканки мили, пийнете по едно валерианче, седнете спокойно и едва тогава натиснете линка (не отговарям за припаднали при звука на невероятния Дженсънов глас) :devil: Последното клипче приемете и като песничка за "лека нощ" (Ако въобще може да се каже, че нощта ще е лека след нещо подобно!) Mr. Green
Момчето ни още веднъж е потвърдило, че е пълно с таланти, не само изглежда умопомрачитено добре, изграе готино, ами и свири на китара, пък и може да пее... Simple Smile Heart Eyes Не мога да съм по-влюбена...  Heart Eyes Heart Eyes

Между другото, субтитрите на Папи вече са готови http://subs.unacs.bg/search.php?t=1&id=59148 още един повод да се изгледа епизода за 4-ти път (поне при мен ) Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 23:28 от Dana_Scully

# 293
Добър ден на всички оцелели след празниците!  Wink
Като знам какво ми беше не мен.......за пепиване - не, ама едва жива останах от преяждане  eat

Гледам (чета) коментирате новия епизод (супер далечен за мен), ама споделяте много малко. А ми е интересно ......

Ти до къде стигна?

Дейна, ще те обичам до следващия кънвеншън, за това, че пусна това клипче   love001  Wink
Аз едва сега го изгледах и още не мога да се съвзема, ако ми остане време днес ще изгладам и другите неща дето са ги накачвали щастливките били в Рим.

За подслаждане на кафенцето клипчета от следващият епизод -  99 Problems и спойлери за по-следващите 100 и 101 - enjoy!

# 294
Стигнах до кривата круШа  Grinning, до средата на 4ти сезон. Та исках да ви попитам  newsm78, така ми се струва или актрисата дето играе в този сезон Руби е жената на Джаред в живота?????????? Сигурно аз съм изостанала неЩо и с новините, клюките и материала ....... Ама в трети сезон, русата Руби ми харесваШе повече  Crossing Arms

# 295
  • София
Да, тъмната Руби е жена му Simple Smile
А Русата май на всички повмече ни харесваше Simple Smile

# 296
Стигнах до кривата круШа  Grinning, до средата на 4ти сезон. Та исках да ви попитам  newsm78, така ми се струва или актрисата дето играе в този сезон Руби е жената на Джаред в живота?????????? Сигурно аз съм изостанала неЩо и с новините, клюките и материала ....... Ама в трети сезон, русата Руби ми харесваШе повече  Crossing Arms

Не ти се струва, тя е жена му Grinning
Ами на мен русата Руби също ми харесваше като Руби, като актриса и т.н., но аз към Джен питая особена любов, така че за г-жа Падалеки или добро или нищо Laughing

обаче...Сам много ме издразни с тези спомени... как пък един хубав с брат си не намери... или поне с онази мацка от първият сезон, която изгоря(сори но ми изкочи името й от ума)...егати глупостите му бяха най-щастливите моменти...честно просто...нямам думи...

Бе аз днес сутринта за отскок го гледах отново този епизод. И какво установих - това, че се показват най-щастливите ти моменти е само теория на Сам, може всъщност въобще да не е така. Аз лично въобще не вярвам, че това са най-щастливите моменти на Сам. Дори и Дийн да не присъства в спомените му (а те пък големи щастливи моменти имат заедно - колко готино са очистили някоя свръхестествена гад Laughing Дийн си отмъкна сигурно единия щастлив с фойерверките Laughing ), няма начин просто Джесика да не присъства. И защо пътят за Станфорд, а не самият Станфорд? Защото идеята беше да досмачкаме Дийн Crossing Arms Сара Гембъл нали наскоро обясняваше, че се мъчат да направят Дийн as low as they can, докато не го съсипят окончателно, няма да мирнат.

Мен пък, понеже нали всеки си гледа неговия патрон да е наред Laughing ми беше адски мъчно като гледах споменът на Дийн с майка му и Сам как гледаше като болно кученце  Cry

# 297
Прювет на свръхестествената банда!
И ние се завърнахме, пръскащи се по шевовете от хапване... Все едно Глад беше наблизо, няма да ви обяснявам с колко кг в повече съм Mr. Green
Изгледах серията и с две думи само да кажа, че ми хареса. Още не съм се задълбала да разнищя кой какво и защо казал и направил - след второто гледане може.
Имам да наваксвам и с клипчета от Рим. Благодаря ви за тях  bouquet

# 298
Защото идеята беше да досмачкаме Дийн Crossing Arms Сара Гембъл нали наскоро обясняваше, че се мъчат да направят Дийн as low as they can, докато не го съсипят окончателно, няма да мирнат.

А на тях бой с метлата по главата от една особено Зла   341uuяде ли им се! Как им дава сърце да го съсипват! Той що мъка извлече, милия, от началото на четвърти сезон не е истина, до сега трябваше вече да го канонизират за великомъченик  bishop. Да не говорим, че толкова се е отчаял и уморил, че даже не се и тръшка много. В предния епизод като разбра, че си имат работа с поредния Конник само въздъхна изтежко. А сега като видя спомените на Сам почна уж да се тръшка, но после махна с ръка и престана.

Аз лично въобще не вярвам, че това са най-щастливите моменти на Сам. Дори и Дийн да не присъства в спомените му (а те пък големи щастливи моменти имат заедно - колко готино са очистили някоя свръхестествена гад Laughing Дийн си отмъкна сигурно единия щастлив с фойерверките Laughing
А по повод спомените - да приемем, че не са щастливи, а примерно някакви особено важни за тях, Сам как пък няма да има поне един с Дийн. Освен това Дийн като си го е спомнил този с фойерверките, да не си го е заплюл - и Сам можеше да си го спомни  Crossing Arms.

така ми се струва или актрисата дето играе в този сезон Руби е жената на Джаред в живота??????????

Вече са ти отговорили на въпроса, ама аз да подкрепя с нагледни материали  Laughing
Снимка от вихъра на купона

И една на щастливите младоженци

# 299
  • София
Fairy - така погледнато има смисъл.... особено накрая и с думите на майка му към него самият....

Общи условия

Активация на акаунт