Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от Смъртта като герой в сериала?
-
Случвало ли ви се е да си купите книга само заради корицата?
-
Какво мога да очаквам от новия епизод на сериала?
-
Какви са критиките и мненията за телевизионния сериал „Свръх-естествено“ в различни платформи?
-
Защо не са пуснати нови епизоди на сериала? Кога ще бъде наличен нов епизод?
, то това си е за р****и съниЩа. 
) ЛОШ И
-
Да не би (дай Боже!!) да върнат Джефри Дийн Морган? (ЙЕС!) Дори и за един епизод бих му се зарадвала - дуото J&J ще стане трио "J J J"
(Това на тройка валета ми прилича изписано, но да не се отклоняваме от темата)
), че тогава ще луднем съвсем - Дийн - обезверен и отчаян, Кастел - обезверен и озлобен на Шефа си, който го е пратил на невъзможна мисия и Самчо - изправен пред заплахата да се превърне за постоянно в Световен антагонист No.1
Със сигурност актьора, който играе Кроули ще го видим пак (може и още в еп. 100, като се знае, че той участва и във всичките епизоди до края на сезона). Май нашите момчета все пак ще успеят да спасят света от надвисналото зло - със или без божията помощ и намеса! Ще почакаме и ще видим, лично аз нямам търпение!
Актьора който играе Кроули ще видим (според IMDB) отново в еп. № 20, който е с показателното заглавие - Let the Games Begin. За по-нататък нищо не е казано. Какви игри ще ги къдрят не знам, ама и на мен като план Б ми изглежда вероятно да вкарат Антихриста, сега след като Господ им каза да не го занимават с дребните си проблемчета. Лошото е, че за епизоди 21 и 22 още няма никаква информация кой ще участва и не мога да потвърдя това си предположение. Не е изтекла и по други канали информация, че това детенце ще се връща в шоуто.

може би защото вече знам какво да очаквам и не се шашкам толкова
Обаче шушончовците са едни смешковци, дечковци

Ох, да ми падне само такъв дечко