Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 601
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Хайде сега #Crazy, то това си е за р****и съниЩа.
Да не остана и аз по назад ви пожелавам лека ноЩ

И специално за DESTIEL (ненаситница) (за да не кажеШ че съм лоШа  Hug) ЛОШ И СЕКСИ ...

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 02:02 от bicho malo

# 346
Добро утро!
Лоши времена се задават за Дийн според Michael Ausiello. Ето отговора му на въпроса за това какво ще се случи в еп. № 100 -  Question: The recent synopsis posted about Supernatural’s 100th episode has me curious. Do you know who the familiar face is and what the angels’ new plan consists of? —Andy
Ausiello: At the risk of someone sending the angels after me, the person is someone you definitely thought was dead and gone forever. And I can tell you how one trench coat-wearing angel plans to stop the apocalypse: beat Dean to a pulp

Е, аман от това да съсипват Дийн! Едва ли има по-изтормозен персонаж от него в това шоу.

# 347
Е, аман от това да съсипват Дийн! Едва ли има по-изтормозен персонаж от него в това шоу.

Ами да, мен изобщо не ме изненадва тая идея на сценаристите. Целият четвърти сезон се постараха да съсипят Сам, очевидно са решили, че не може да оставят Дийн така неуважен. Laughing

# 348
Гадове са големи сценаристите! Сега както отиват нещата може и Боби да затрият на края - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/04/supernatural-wil … for-season-6.html

Supernatural е номиниран в три категории в тазгодишното издание на канадските Constellation Award. Ще им стискаме палци на 17 юли! newsm10  

Хей, arkady, видя ли го Невинния как си показва гащите пред фенките  hahaha - http://www.youtube.com/watch?v=A3RwTbByf8U

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 10:44 от Злата с метлата

# 349
Здравейте,
Бях се покрила за ден два, но чета внимателно какво публикувате и гледам да съм в час с дискусията Sunglasses
Много се смях на участието на Миша в JIB - доказа за пореден път, че може да е голямо хахо, когато си поиска (представяте ли си на Джаред или на Дженсън да им хрумне да си показват бельото по време на кънвеншън!) Джаред някак си по-си го представям забъркан в подобни действия, ама Дженсън хич! (....за съжаление) Mr. Green
Възможността за евентуалното изчезване на Боби от хоризонта отдавна ми се струваше съвсем реалистична и новината не ме изненада особено.
Интересно ми е обаче кой ли ще е мистичната фигура, която сме си мислели, че е dead forever, а ще се върне?!  newsm78 Да не би (дай Боже!!) да върнат Джефри Дийн Морган? (ЙЕС!) Дори и за един епизод бих му се зарадвала - дуото J&J ще стане трио "J J J" Simple Smile (Това на тройка валета ми прилича изписано, но да не се отклоняваме от темата)  hahaha

Ето и един малък следобеден поздрав за прилежно четящите темата:

Щастливия спомен на Дийн и малкото Сами

Един много готин Смолвилски Дженсън, на който ужасно много му отива червеничко: (Сори, ама докато чакам новите епизоди пак съм на вълна сезон 4 на Смолвила, от няма и как... Simple Smile )

И за да не се сърдят Градинарките, че не мислим за тях и за патрона им, ето и един много сладък Джаред (с прическата от втори сезон):

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:13 от Dana_Scully

# 350
Интересно ми е обаче кой ли ще е мистичната фигура, която сме си мислели, че е dead forever, а ще се върне?!  newsm78 Да не би (дай Боже!!) да върнат Джефри Дийн Морган?

Аз знам отговора на въпроса, но само ще предупредя, че ще бъдете дълбоко разочаровани, аз поне бях дълбоко разочарована като разбрах.

Пиша го в бяло, това ще е завръщане в толкова споменавания стотен епизод: Мистичната фигура е брат им, Адам

# 351
Хм, е точно пък това "Завръщане" нито го очаквахме, нито го искахме (аз поне много се радвам, че го махнаха този персонаж, че ако беше останал много щеше да разводнява историята). Надявам се поне да не е за постоянно, ами само да се мерне (ама от друга страна да не са предвидили и той да е нечий "vessel" newsm48 ), че тогава ще луднем съвсем - Дийн - обезверен и отчаян, Кастел - обезверен и озлобен на Шефа си, който го е пратил на невъзможна мисия и Самчо - изправен пред заплахата да се превърне за постоянно в Световен антагонист No.1 hahaha ... и за добавка този персонаж, който само ще им мъти главите и ще ги кара да се чувстват "non-family".

Между другото, да вметна и едно лично разсъждение -Крипке и сценаристите наблюдавам, че се придържат към любимия си автор, от който черпят идеи - Нийл Геймън, (небезизвестният, който в съавторство с Тери Пратчет е написал "Добри поличби", книга, с която първо Фейчето направи съпоставка и тя се оказа съвсем вярна - за демона Кроули, апокалипсиса, падналия ангел и т.н.). И в тази връзка трябва отново да срещнем в епизодите онова детенце-чудо (което беше полу-демонче, получовек) - мисля, че то ще има съществена роля, за да се прекрати Апокалипсиса (ако не вярвате, намерете си книгата и си я препрочетете, сюжета има поне 80% прилика със случващото се в 5ти сезон). Естествено при спирането на Апокалипсиса ще се окаже, че "Демоните не са това, което са", а от друга страна и "Ангелите не са това, което са". Grinning Със сигурност актьора, който играе Кроули ще го видим пак (може и още в еп. 100, като се знае, че той участва и във всичките епизоди до края на сезона). Май нашите момчета все пак ще успеят да спасят света от надвисналото зло - със или без божията помощ и намеса! Ще почакаме и ще видим, лично аз нямам търпение! Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:51 от Dana_Scully

# 352
На бялото на Фейчето, моя отговор в бяло (егати конспирацията  Mr. Green), та - това да не е новия план на ангелите, да вкарат Михаил в тялото на Адам, нали и той е от тяхното специално семейство с единствената по рода си кръвна група?  Mr. Green

# 353
На бялото на Фейчето, моя отговор в бяло (егати конспирацията  Mr. Green), та - това да не е новия план на ангелите, да вкарат Михаил в тялото на Адам, нали и той е от тяхното специално семейство с единствената по рода си кръвна група?  Mr. Green

Злата, аз мисля като теб, ама дано да не се окажем прави, Защото не мога да си представя друг Майкъл освен Дийн и донякъде младия Джон (мъхъъм!) Mr. Green, а е много вероятно ангелите като видят, че Дийнчо се дърпа като магаре пред мост пред алтернативата да стане тяло на Майкъл, да вземат да съживят брадъра, който така или иначе няма какво да губи и с удоволствие ще иска да измести "батко си" от кандидатурата за архангелско тяло Mr. Green В крайна сметка, каквото и да решат, все ще ми е интересно, пък и нали Сера Гембъл каза, че идеята им този сезон е да съсипят Дийн, тъй че очаквам  и неочакваното.

А ти какво мислиш по отношение втората половина от горния ми пост?

# 354
А ти какво мислиш по отношение втората половина от горния ми пост?

Така............Фейчето не е чела "Добри поличби", аз го вкарах в обръщение това за Кроули.  Wink Актьора който играе Кроули ще видим (според IMDB) отново в еп. № 20, който е с показателното заглавие - Let the Games Begin. За по-нататък нищо не е казано. Какви игри ще ги къдрят не знам, ама и на мен като план Б ми изглежда вероятно да вкарат Антихриста, сега след като Господ им каза да не го занимават с дребните си проблемчета. Лошото е, че за епизоди 21 и 22 още няма никаква информация кой ще участва и не мога да потвърдя това си предположение. Не е изтекла и по други канали информация, че това детенце ще се връща в шоуто.

# 355
  • София
Хехехе, доближихме се вече и до новият епизод Simple Smile
Междувременно се престраших да си дръпна 1 сезон и да го гледам от ново да видя толкова ли е зле наистина Simple Smile newsm56 newsm43
До тук 2 епизода минаха безболезнено yes може би защото вече знам какво да очаквам и не се шашкам толкова  bowuu Обаче шушончовците са едни смешковци, дечковци   Wink
Дийн в последните 2 сезона мноогооо, много повече ми харесва Simple Smile един такъв възмъжал, натежал, готин, респектиращ Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И по един поздрав за отборите Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 15:24 от Angel_Dust

# 356
Обаче шушончовците са едни смешковци, дечковци   Wink

Е как, бе, Ейнджъл, Дийн ще е смешко и дечко в първи сезон! Вярно, че сега е повъзмъжал, ама чак дечко де е бил!  Naughty Ох, да ми падне само такъв дечко  newsm48 smile3508

А пък тази снимка, която я водят Image Campaign за първи сезон (каквото и да е това) ми е една от най-любимите ever  Heart Eyes

# 357
  • София
Ми не знам...разликата е фрапантна...аз както казах само първи и втори епизод за сега гледах...ми дечко си е сравнение със сега Simple Smile може би повече като излъчване, а и нали сега го играе измъчен, гневен, подтиснат... а и гледам преди едни такива по-общи планове, сега много повече са близките планове...вероятно си оказва и това ефекта на въздействието Simple Smile но си му се е и променила и самата физиономия с възръстта, за тялото да не говорим...не че младият Дийн е за изхвърляне...никак даже Simple Smile простосега повече ме грабва Simple Smile
Мдааа...тази снимчица с тениската си е направо класика Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:38 от Angel_Dust

# 358
.......просто сега повече ме грабва Simple Smile

Дааа, така яко грабва, че направо не пуща  Mr. Green

# 359
  • София
http://www.gopetition.com/online/35377.html Петиция, за тези който искат да доидат в БГ Джаред и Дженсън /извинявам се ако е пускано/

Общи условия

Активация на акаунт