Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 561
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Злата, мерси за Джаредовите снимки, сладурчо си е, няма спор, но на мен не ми предизвиква чувството на онези пеперуди, които пърхат в стомаха, когато зърна Дийн от първи и втори сезон (и особено сегашния  smile3521)
Връщай се бързо на Маракана, моля ти се, преди да са те погнали двете градинарки с лопатите. Grinning

# 466
Хехе, Изида, веднага получаваш такъв десктоп - ето го:

Благодаря Hug Много съм завеяна. Crazy То и тази картинка дето цитирах става за тези ми нужди, ама кой да се сети да цъкне върху нея за по-голяма Crazy Laughing

Ами да - забравих да ти кажа, че е принтскрийн и също става. Simple Smile Но другата е от кепчърите и е с по-добро качество, въпреки че цветовете не са толкова ярки Simple Smile

А на последната снимка наистина е много....много...ами такова...нестандартен Crazy Laughing
много, ... много.... ами такова ...... като заплес? Mr. Green 
Шегувам се. Grinning Готин е Джаред с разните му шапки, на мен също много ми харесва.

# 467
Връщай се бързо на Маракана, моля ти се, преди да са те погнали двете градинарки с лопатите. Grinning

Няма старшно имам стратегия  Sunglasses Като ме погнат, пущам им една ей такваз бомба и докато се освестят, аз вече ще съм далеч извън пределите на градинката  Mr. Green

# 468
Злата, точно се чудех дали да ти перна един през врата или да те разцелувам задето ни ровиш из градината Laughing И прочитам последния ти пост и си казвам - аха, момичето се е подготвило, ще ме зашемети с някоя снимка и ще й простя. Обаче като видях снимката и единственото, което успях да направя, е да изпадна в бурен смях Joy Джаред предизвиква само смях в този си вид, нищо друго, сори, пробвай с друго да ни умилостивяваш Laughing

# 469
Scary Just Got Sexy
От това клипче с промото на сериала в UK ли тръгна идеята групата да се казва така? Grinning Аз понеже съм заплес и не помня, мисля, че някъде в предишните теми коментирахме защо тази Констанс от пилотния епизод е награбила Джаред да го целува и тогва изскочи това клипче. Wink

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 15:23 от Dana_Scully

# 470
Scary Just Got Sexy
От това клипче с промото на сериала в UK ли тръгна идеята групата да се казва така? Grinning Аз понеже съм заплес и не помня, мисля, че някъде в предишните теми коментирахме защо тази Констанс от пилотния епизод е награбила Джаред да го целува и тогва изскочи това клипче. Wink

Какво ти е изскочило, Дейна, Стичето влезе, пусна бомбата с едно гифче на Констанс и Джаред и аз си спомням как се потих няколко часа в издирване откъде е Laughing
Да, оттук дойде идеята за името на темата Grinning
Дала си го малко странно адреса, давам го отново, че иначе не се отваря
www.youtube.com/watch?v=CN_AYGgbRSs&feature=related

# 471
пробвай с друго да ни умилостивяваш Laughing

По-скоро ще ви ошашавя  Laughing

# 472
Цитат
i
  ooooh! майко мила каква разлика и то само за една година. Разбира се на добре ......  smile3521 smile3508
Злата ти нали си имаШ метла, та прелитаШ надградинки, стадиони .....   bouquet

# 473
bicho_malo, честит ти нов аватар - гледам, че и на теб русото Руби ти харесва повече от чернокосото Mr. Green

Злата не я мисли, тя си прелита насам натам с финтове по-виртуозни от тези на Хари Потър докато играе куидич в Хогуортс  afwitch и лесно успява да се измъкне от градинарските атаки Wink

# 474
bicho_malo, честит ти нов аватар - гледам, че и на теб русото Руби ти харесва повече от чернокосото Mr. Green

Разбира се, във всяко едно отноШение беШе по по по .......

Злата не я мисли, тя си прелита насам натам с финтове по-виртуозни от тези на Хари Потър докато играе куидич в Хогуортс  afwitch и лесно успява да се измъкне от градинарските атаки Wink

Само да не и заложат някой капан ...... Щото градинари като този лесно крадат женски сърца ....
+ 18 Смях се много на това, но и ми стана мъчно как хората си извъртат неЩата ...

# 475

+ 18 Смях се много на това, но и ми стана мъчно как хората си извъртат неЩата ...
това в никакъв случай не го отваряйте!!!  smile3511 Поне ако искате спокоен сън в близките няколко дни и да не се стряскате всеки път като погледнете Сам и Дийн. Grinning Mr. Green
Ауу, блякх! Зърнах го само за секунда и веднага извърнах поглед, уфф, как може да има хора, които извъртат нещата така, наистина .....  smile3518

# 476
Само не ме бийте за това, попаднах на него и исках да го споделя с вас, с цел Възмущение  Shocked #2gunfire..... Ако трябва го махам  censored

# 477
Хайде за домашно довечера да ви дам "Тайното състезание във връзка със 100-ния епизод на Supernatural". http://www.buddytv.com/articles/supernatural/super-secret-supern … l-100t-35784.aspx

Влиза се с парола, която сами трябва да откриете, като разгадаете слайдшоуто. Grinning Аз ще се пробвам и ако успея ще ви пиша.
Не издавайте тайната докато не опитат всички, плийз. Wink Sunglasses И все пак не забравяйте да пишете дали сте успели да се доберете до въпросите Wink  Peace

# 478
Само не ме бийте за това, попаднах на него и исках да го споделя с вас, с цел Възмущение  Shocked #2gunfire..... Ако трябва го махам  censored
Hug Нищо подобно, bicho_malo, не се възмущавам на теб, не го махай линка. Гадно е за хората, които правят подобни картинки... не знам, сигурно им доставя някакво извратено удоволствие, но на мен идеята тугедър-тугедър Сами и Дийн хич не ми се нрави... Simple Smile

# 479
  • Разпиляна във въображението
Днес ми беше първи работен ден и отново на нова длъжност. Чудя се ако изляза в още едно майчинство дали няма да ме направят Гл.счетоводител Mr. Green

Пуснете нещо сърцеразбиващо за Дийн та да ми се зарадва душата.

Общи условия

Активация на акаунт