Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 543
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Дейна, и аз си мисля, че всички вече знаят, но нали Изи обикновено се пази чиста и непорочна, та за нея го слагам червенкото.
И аз го чакам с нетърпение, даже ще имам възможност да си го изгледам още рано сутринта. Единствения плюс на това да съм в къщи под карантина  Wink
А това е спойлер за епизод № 20 - Let the Games Begin - http://www.shocktillyoudrop.com/news/topnews.php?id=14836

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 11:25 от Злата с метлата

# 496
Ето тук има нови снимки от стотния епизод.

Аууу, всички са много хубави на тези снимки Heart Eyes Нямам търпение, не съм чакала друг епизод на Свръхестествено толкова, колкото този Grinning

# 497
Ето тук има нови снимки от стотния епизод.

Аууу, всички са много хубави на тези снимки Heart Eyes Нямам търпение, не съм чакала друг епизод на Свръхестествено толкова, колкото този Grinning
Присъединявам се изцяло към мнението ти - всички изглеждат страхотно на тези снимки, даже и Захари, който май ще даде доста зор на нашето момче Simple Smile Колкото до нетърпението, тазгодишния януарски епизод, доколкото си спомням, го очаквахме със същото голямо нетърпение и с треперещи пръсти отваряхме всяка изтекла в нет пространството промо снимчица и всяко клипче. Сега положението е горе-долу същото. Wink
Ето и нещо забавно - :

Снимка от бала в Gilmore Girls - "Рори и Дийн" - на Джаред очевидно от малък му отиват официални костюмчета с бяла папионка. Grinning И изглежда ужасно мамино-сладък-зализан1 Wink

И един леко притеснен от журналистите Дженсън от "Дните на нашия живот" Grinning Joy Не са ли сладурковци от малки и двамката? Joy

A ето го и тук в цялата му 23-24-годишна прелест Heart Eyes Днес явно ми е ден да точа лиги по младата версия на Дийн. Simple Smile

# 498
Днес явно ми е ден да точа лиги по младата версия на Дийн. Simple Smile

"О, Дейна, поласкан съм!  Blush"

Джаред е да го изпапкаш на тази снимка! А да точа лиги по младата версия на Дженсън съм готова всеки ден по цял ден  Twisted Evil

# 499
Злата с метлата б@х тия зелени очи - да се разпаднеш ако те погледнат Simple Smile

# 500
  • В средата на времето
Злата, май вече всички знаем кой е персонажът, който ще се завърне, така че червенкото ми се струва излишна предпазливост...

Ма моля Ви  Naughty, всички, освен Изида знаете Laughing Изида тъне в измъчващо неведение, ама ще устиска до петък вечер Joy

но нали Изи обикновено се пази чиста и непорочна, та за нея го слагам червенкото.

Точно така Joy Благодарности за което Hug  bouquet

# 501
Дейна, тази снимка на Джаред ясно показва какъв хубав бъдещ Луцифер ще излезе от него Joy

# 502
Злата с метлата б@х тия зелени очи - да се разпаднеш ако те погледнат Simple Smile

А ти, мила ми, Минке, защо вече си Хосе, а не Уинчестър?  Naughty Никакви зелени очи не заслужаваш ти! Ама хайде нали съм добра душа - ето една убийствена комбинация:зелени очи + крива усмивка smile3544

# 503
Злата с метлата аз днеска имам повод, нова серия на хосе.

А и съм оригинално фенка на хаус от годииииииииииини, вече станаха Simple Smile хехе

Иначе, за нищо на света не пропущам зелени очи, уинчестърови...
И: размазване (по повод снимката)

Я и малко езиче по повода:

и ся да не почнете да си представяте мърсотии ей!

# 504
То на Хосе и аз съм му фенка, а пък на Хю - още от га беше Бърти Устър съм му фърлила очо  Mr. Green

и ся да не почнете да си представяте мърсотии ей!

Коййй, ние! Нивга!  Outta Joint

А това е един дълъг-дълъг размисъл/разказ на случващото се в еп. № 100, написан от щастливец  вече изгледал епизода. Включва личностна характеристика на героите, препратки към стари серии и бая ми ти спойлери - http://www.tv.com/television-advance-review-of-supernatural-100t … ebnews/64122.html. Още не съм го изчела както трябва, но щом катурна малката гадинка да спи ще му отдам дължимото внимание.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 15:08 от Злата с метлата

# 505

Ако тази снимка е това което аз си мисля  Thinking, НЕЩО липсва  newsm78 или само така ми се струва ...

поправка____ НиЩо не липсва, аз съм недоскив  Shocked

# 506
Ако тази снимка е това което аз си мисля  Thinking, НЕЩО липсва  newsm78 или само така ми се струва ...
поправка____ НиЩо не липсва, аз съм недоскив  Shocked

Joy Joy Joy
 На тази снимка всичко си й е наред. От Dark Angel сезон 2, еп. 2 - Bag 'Em е.

Изчетох го това advance review-то за следващия епизод - вярно е дълго, ама си струва. А това е за напомняне, че в четвъртък освен новата серия на СПН, чакаме и Гоустфейсърите - http://entertainment.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474978168846.

Едно старо интервю на Дженсън за френското списание Series Mag, преведено на български - http://supernatural.bg/?p=398.

За накрая - един зашеметителен "Дийн на прощаване".

# 507
Злата и bicho malo, ще се наказваме на Маракана, ей! Публикуват ли се "такива" снимки на Алек в работно време, та някои от нас да изпопадат от столовете и колегите им да се чудят какво ли толкова са се взирали в монитора преди това? М?
(Не че няма да си призная най-чистосърдечно, че на въпросния втори епизод от втори сезон на Dark Angel-a въпросната сцена не я върнах точно 7 пъти........ от чисто научно любопитство, разбира се (да не си помислите нещо). Mr. Green Whistling ) Е, нищо интересно за гледане няма, както се оказа Simple Smile

"Дийн на прощаване" е великолепен! Heart Eyes Няма такива зелени очи, просто! И с годините бръчиците в ъгълчетата на клепачите му ще стават все по-привлекателни и по-привлекателни... Simple Smile

# 508
# 509
  • В средата на времето

Eй, добре че беше ти, че да се сетя Laughing От няколко дни си мисля за една песен, която става като за SPN. Поздравявам ви и аз с нея Grinning

Put your lights on

Hey now, all you killers
Put your lights on, put your lights on
Hey now, all you children
Leave your lights on, you better leave your lights on

Cause there's a monster living under my bed
Whispering in my ear
There's an angel, with a hand on my head
She say I've got nothing to fear

There's a darkness living deep in my soul
I still got a purpose to serve
So let your light shine, deep into my home