Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 480
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Изи, Hug супер е песничката! Сега ще си я пея наум до утре, много е зарибяваща.
А поздравът на Импала е една от любимите ми песни Heart Eyes.

# 511
Мерси за поздрава Импала;) - приятна песен, но ми е малко романтична...
Изи- много добра е песента и бая се връзва наистина с СПН Wink

Аз още не съм гледала последната серия... а вече за 100-ната се глася  Joy Злата  снимките от нея са много добри и обещаващи дъхоспиране дакато гледаме серията... ( въздъх)...

# 512
Хайде и аз да ви поздравя с едно сърцераздирателно клипче на тримата любимци - много ми харесва как са напаснали текста със сцените и заглавието "Team Free will Down". Njoy
http://www.vbox7.com/play:f7d94104

И понеже може да ви е станало тъжно от клипчето, ето още едно, което е от добре известното парти за 100-ния епизод. Мисля, че точно това не сме го гледали:
http://www.digitalspy.co.uk/tv/s6/supernatural/tubetalk/a213627/ … supernatural.html

И съвсем накрая, вижте, моля ви се, Джим Бийвър какви странни филмчета публикува в Туитър:
http://vimeo.com/9205110 доста е зловещо.  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 01:09 от Dana_Scully

# 513
Такаааааа, аз си взех дозата Дийн, Сам и Кас ..... Ядосах му се доста на Дийн, както казах и преди идеШе ми да  hit зара ди него, но му го простих заради края на 4 епизод. ИСкам само да отбележа, че Кас (цък) беШе много сладък в Публичния Дом  Joy Joy Joy, от сърце се смях и как "Гласа му казал че няма повече минути за разговор ..."  Joy Joy Joy ........ И сега отивам да сънувам сладки съниЩа  Embarassed.
Лека ноЩ и на вас

P.S. Izida Песента е супер, наистина става .......

И за последно ви иставям това гифче.

# 514
Докато се помайвам пред компютъра и то мина време за лягане, направо си дойде за ставане, тъй че освен клипчетата, към сутрешното кафенце ви пускам и друг поздрав за окото и душата: Coffee
Фотосесията не че не сме я виждали, но винаги е хубаво да започнеш деня с нещо хубаво. Тук Прекрасният ни той рекламира някакви дрешки (предимно раздърпани тениски, които му стоят страхотно и ме карат да искам още повече да му ги скъсам) Twisted Evil Последните четири снимки са специален поздрав за Маракана Simple Smile

# 515
  • В средата на времето
bicho malo, това ми е една от любимите снимки на Дженсън Heart Eyes Не я видях за Лека нощ, но ще ми бъде за Хубав ден Grinning

Dana_Scully Hug за фотосесията. Гледайки младият Дженсън на тях разбирам, че харесвам повече Дженсън от 2009-2010 г. На тези снимки той е диво, младо вино, но сега е...омайващо и тежко такова Grinning

Добро утро от мен Grinning

# 516
Изи Hug, много ми хареса сравнението ти за младия Дженсън и младото вино, аз  да си призная, също съм (почти) на твоето мнение, но само ще спомена, че в никакъв случай не бих отказала и чаша пенливо младо вино, пък нека си го има и старото и отлежалото - просто "вкусовите качества" на едното в никакъв случай не пречат на другото Wink Mr. Green

# 517
Добро утро, Ще пием ли кафе или .
Mомичета, бива ли от рано да започвате с виното  Crazy?????? Но, наистина,  не само че Дженсън е Супер сладък на снимките (Dana_Scully  Hug), но и имате право за тениската.
Иде ми да я скъсам (заЩото е стара ....  Blush, тениската) и Ще се зачудя дали да му сложа друга  Thinking ...

# 518
# 519
bicho malo радвам се, че си от моя отбор, който хич не мисли доброто на тениската на Дженсън. Стара или нова, хич не ми пука - бих я скъсала и едва ли ще му дам да облече друга. Simple Smile)
Джес, мерси за fan-fic-a ще си го изчета най-прилежно следобяд. Simple Smile) Превеждала ли си или го намери готов на български? Wink

# 520
  • София
Джес, мерси за fan-fic-a ще си го изчета най-прилежно следобяд. Simple Smile) Превеждала ли си или го намери готов на български? Wink

аз си го писах, моя измислица си е....поради скука в офиса.

# 521
Намерих някакви промо клипчета, нищо ново няма да видите в тях, обаче ми харесаха, затова ги споделям. Всичките са под мотото Are you watching Supernatural?

Ето това е промо на трети сезон
http://www.youtube.com/watch?v=L0-2De8AXlc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=R1tEsGpBr0M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5jU3ixP9BSU&feature=related

# 522

аз си го писах, моя измислица си е....поради скука в офиса.
Браво! Може да вземеш и да доразвиеш идеята си. Simple Smile Изчита се на един дъх, а спокойно може да почерпиш още вдъхновение от развитието на сериала Simple Smile)

# 523
Здравейте!
Аз вчера рано-рано зачезнах и сега има доста да наваксам. Благодаря ви за песничките и снимките  Hug Hug Сега почвам да гледам промо-клипчетата, а фика ще остане за после.
Дейна и  bicho malo, какъв е този поход срещу раздърпаните тениски? Както беше отбелязала Изи преди време, на Дженсън напоследък и дънките са му все съдрани - вие ако и към тях приложите същия подход за окончателно досъдиране все голо ще си ходи момчето  Mr. Green

На тези снимки той е диво, младо вино, но сега е...омайващо и тежко такова Grinning

в никакъв случай не бих отказала и чаша пенливо младо вино, пък нека си го има и старото и отлежалото - просто "вкусовите качества" на едното в никакъв случай не пречат на другото Wink Mr. Green

Бре, бре, какви познавачки и ценителки на вината имало в темата  Laughing

# 524
какъв е този поход срещу раздърпаните тениски? Както беше отбелязала Изи преди време, на Дженсън напоследък и дънките са му все съдрани - вие ако и към тях приложите същия подход за окончателно досъдиране все голо ще си ходи момчето  Mr. Green
Не вярвам да имаш нещо против последното, така че моля присъедини се към отбора, който обича да къса... тениски Mr. Green

Бре, бре, какви познавачки и ценителки на вината имало в темата  Laughing

Ама ти съмнявала ли си се? Вино като Дженсън - младо, старо, пенливо, отлежало, каквото и да е, на един дъх го пийвам... или пък може и по-бавничко.... за да му се насладя както трябва Grinning People Angel

Между другото, Стич къде се изгуби?  newsm78 Да не е заминала на кънвеншъна в Италия и да е забравила да се върне от слънчевите плажове там? Пък като се има предвид, че и Джаред е бил сам без половинката си, Mr. Green кой ли знае къде се разхождат сега по брега и броят чайките? Simple Smile 

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 11:45 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт