Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 422
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Сама си давам жълт картон за споменаването на русото недоразумение. Съжалявам. Голяма бяла птица съм, ‘начи-и-и...

# 601
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 нещо съм като изключен котлон днес Simple Smile Кое русо недоразумение...

А той Дийн дали трябва или не да каже ДА... те нали и двамата упорстваnd всъщност, че няма да го кажат....
Но както Майкълчо казва... Free will is an illusion... и плана се изпълнявал perfectly...

# 602
В утрешната /за нас/ серия третият Уинчестър ще се появи отново, може би съживен от ангелите, като заместник на Дийн за приемно тяло на Михаил. 'Щото бил от уникалната кръвна линия.

# 603
  • София
ааа...е аз последните дни не съм чела клюките в темата Simple Smile за това явно не съм в час с тази подробност...
ама мен друго ми е странно с тази кръвна линия....тогава сегашното тяло на луцито има ли роднинска връзка с тях? защото Майкълчо за сега само в таткото сме го виждали...или все пак може приемното тяло да няма съвсем нищо общо...аз всъщност отдавна се чудя по този въпрос..и защо Майкъл до сега не се е наместил някое такова временно тяло и да си решат проблемите набързо.

# 604
Аууууу...... ауууууууууууу.......
Я да ви питам и вас - гледали ли сте ВНИМАТЕЛНО края на миналия епизод ( и по-специално сцената със сбогуването)? Или по-точно да се изразя - слушали ли сте внимателно какво става? Ако искате ме наречете полу-побъркана на тема SPN (няма да сте далече от истината), но сега го забелязах Crazy - точно преди Дийн да си тръгне от Лиса, дават двамата как се прегръщат от много близо, мацката плаче, на Дийн се вижда само лявата буза и сякаш я целува или й прошепва нещо - ако поусилите звука малко, всъщност едва се чува, по-скоро по движението на бузата му се разбира, че й прошепва "I love you" и след това се отдръпва и казва "Goodbye, Lisa".

Е, май имаме победител за първа жена, на която Дийн Уинчестър е казал "Обичам те" и го е мислил.  smile3521 newsm10

# 605
Добро утро, поспаланки Laughing

Днес е ден на новия епизод, а вие се спотайвате и спите Laughing
Ето го и него
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=217869&hit=1

Аз като една класическа свръхестествена кукувица, станах по-раничко преди работа и го изгледах Laughing
Епизодът е страхотен, възхитена съм, и понеже съм освен кукувица и класическа лигла, бая си го оревах Embarassed Laughing
Нямам търпение да го изгледам довечера на спокойствие и после да го обсъдим заедно.  Grinning

# 606
Добро утро!
Фейче, мерси за линка!  Hug Започнах да дърпам и само да нахраня звяра и ще почне и гледанката. А ти не си кукувица, ами ранобудна чучулига  Wink

# 607
  • В средата на времето
До: Вълшебницата с пръчката
От: Богинята

Относно: еп. 100

Уважаема колежке по магичност,

Бихте ли открехнали съвсем леко завесата на еп. 100, като ми отговорите небрежно на следното въпросче: Дийн преживя ли някакъв катарзис, който да го освести малко или все още е изпълнител на следната песен Why does my heart feel so bad?

За вълшебната Ви отзивчивост благодаря предварително.

С многомагични поздрави:

И.Е.

Grinning

# 608
Мдаааа, за съжаление не стана така като бях писала в предния пост - все още не съм успяла да изгледам епизода  Sad. Къде се губите днес всички? Пазите си силите за довечера  Wink? Хайде да ви привлека вниманието с един трейлър за следващия епизод - http://www.ksitetv.com/supernatural-hammer-of-the-gods-promotional-trailer/.

А за който се чуди какво да прави до довечера - ето две статии за партито по повод стотния епизод. Повечето неща вече сме ги гледали отдавна, но има и нови. Например как Крипки плакал в монтажната докато сглобявали "Abandon All Hope" - Ellen and Jo....The last episode they appeared in was extremely powerful as their characters gave themselves to the cause, and it was the first time that [Creator] Eric Kripke cried in the editing room. . Източник. Много се израдвах и на следното изречение за изпълнението на  The Impalas -  Their frontman was none other than series star Jensen Ackles, who seems to shy away from public singing, but when he does, it makes one wonder how there could be so much talent wrapped up in one package. И аз отдавна това се чудя  Heart Eyes

А ето и втората. Според нея това лято нито Дженсън, нито Джаред ще снимат филм, защото ще обикалят насам-натам по кънвеншъни като израз на благодарността си към феновете - As an expression of their gratitude, Ackles and Padalecki are spending the summer circling the globe to meet their fans. They recently returned from a fan convention in Rome, and they'll be heading off to Australia shortly for another one.
Има и много готин коментар на Джаред за сватбената му халка  Laughing

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 14:27 от Злата с метлата

# 609

Относно: еп. 100

Уважаема колежке по магичност,

Бихте ли открехнали съвсем леко завесата на еп. 100, като ми отговорите небрежно на следното въпросче: Дийн преживя ли някакъв катарзис, който да го освести малко или все още е изпълнител на следната песен Why does my heart feel so bad?

За вълшебната Ви отзивчивост благодаря предварително.

С многомагични поздрави:

И.Е.

Grinning

На вниманието на: Богинята
От:Вълшебницата с пръчката

Относно: еп.100

Уважаема магична богиньо,
във връзка с депозирана от Вас молба относно открехването на завесата на еп.100, която беше надлежно разгледана и приета, Ви уведомявам за следното:
Дийн преживя катарзис от определен вид, който го освести до необходимото ниво, където няма да е необходимо да му биете един зад врата, за да спре да изпълнява упоменатата от Вас песен.
Позвелете ми да отбележа, че катарзисът дойде благодарение на уважаван и обичан от мен член на свръхестествения сериал, което стопли неимоверно фейската ми душа и изтръгна сълза на умиление от нея.

Надявам се, че съм била полезна, но не прекалено спойлерираща,
Винаги Ваша,
Фея Вълшебникова

# 610
  • В средата на времето

Относно: еп.100

Позивната приета! Всичко разбрано! Изида ще нареди да ви построят цветна пирамидка за лично ползване като занк на благодарност! Grinning

Ръс, ръс бели цветове от лилии Grinning

И.Е

# 611
Изида ще нареди да ви построят цветна пирамидка за лично ползване като занк на благодарност! Grinning
Бих изпълнила поръчката, но цветните пирамидки не ги умея, те са египетски патент. Но пък мога цветни джувотинчета (нали съм кучка Laughing).

# 612
Изгледах епизода и много много ми хареса. Всички ме кефеха - и добрите и лошите бяха страхотни! Просто нямам думи за Кас! А закачките дето му ги пускаше Дийн бяха един път  Laughing Лошото е само, че подозирам, че това беше прословутата shirtless сцена с която ни подлъга Миша на кънвеншъна в ЛА. Много малко shirtless и много за кратко.  Sad А началната сцена в бара веднага ми се нарежда сред любимите. 
Ето и едно интервю с Кърт Фулър, в което обяснава колко го е страх от Крипки  Grinning - http://blog.zap2it.com/korbitv/2010/04/supernatural-kurt-fuller- … 00th-episode.html

И още едно с прелестно хахавия Миша Колинс - http://www.youtube.com/watch?v=v3VSpCqV3kg&feature=player_embedded

Ха! Ей сега прочетох, че Миша е изявил желание да участва в гоустфейсърския spin-off  - Future Web series may touch on some of "Supernatural's" mythology, and the duo said Misha Collins (Castiel) has said he'd like to be part of the Ghostfacers experience, if possible. Източник.

Мдаа....няма никой друг в темата освен мен. А на мен ми е скучно и само пляскам линкове към статиите дето ги чета докато се появите.

Ето тук A.J. и Travis споделят как са накарали Джаред да се хили толкова силно по време на снимките, че е трябвало да прекъснат и да го чакат да се насмее - "............because the original "Supernatural" episodes were largely improvised. They were so funny that they even had "Supernatural" star Jared Padalecki laughing so hard he had to take a break from filming.

"We called him 'Chisel Chest,' and he couldn't keep it together. He just went outside and lay down on the ground and kept on laughing," Wester says.

"We just waited for him to finish," Buckley adds. "For a long time."

Източник.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 18:30 от Злата с метлата

# 613
Току що изгледах епизода, Злата и на мен не ми хареса кратката shirtless сцена.
Аз серията няма да коментирам, защото ми липсва дар слово, но останах доволна

# 614
Изгледах го! Heart Eyes Мога да кажа само, че съм абсолютно възхитена, изумена и повече от приятно изненадана от всичко, което видях в 100-я епизод - актьорската игра беше върха! Толкова драматичен Дийн, толкова откровен Сам и толкова badass Кас никога преди не бяхме виждали! Закарая се нарежда в челната редица на любимите ми злодеи, даже заплашва да измести безславно Алистър от почетното място! Grinning Невероятен епизод!
В любими сцени веднага добавям бара в началото, диалога между двамата братя, когато Сам се появи в мотела, brotherly moments (в мазето на Боби - "You are still my big brother" :'( ... и накрая в колата) и номер едно в "любими" - заговорническото намигане на Дийн, че няма да остави нещата да вървят по гайдата на Закарая докато бяха в тайната стая. Доверието което Сам гласува на Дийн беше епохално - най-накрая по-малкия брат да вразуми батко си, че въпреки че той не му вярва, за Самчо винаги Дийн ще си остане баткото, на който би имал доверие до последна капка кръв! Simple Smile  Simple Smile)
На момента със затриването на Закарая се кефих повече, отколкото се кефих на затриването на Рубито в края на 4 сезон! Heart Eyes
Дженсън направи толкова готина и драматична роля, че ми иде да го разцелувам!  kiss dancing

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 18:56 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт