Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 059
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз имам няколко  въпросчета - Нали само ангел може да убие ангел?  Как Дийн успя да гътне Зак?
Когато умираше ангел в предишните епизоди Кас им казваше да си закрият очите , за да не ослепеят, а Дийн гледаше с отворени очи newsm78.?
А относно разговора в стаята когато Дийн нарани Сам казвайки му ,че не вярва в него -това беше умишлено , забележете тънката усмивка на разкошното ни момче ,когато Сам затвори вратата.
Серията беше уникална, това ми е фаворита . Peace

Е Дийн е специален затова можеше да гледа как умира Зак  Heart Eyes
Туко що изгледах серията...беше нееевероятнна...
Кас беше страхотен особено когато трепеше ангелите и даже като извади онзи нож изобщо не зацепих, че си е написал онова заклинание на себе си. Това беше яка изненада.... а най- ме изкефи смъртта на Зак и как изненадано гледаше и как му се бяха отпечатали крилата...невероятен кеф! И без тва мразех Зак, но мисля, че Адам сигурнпо ще стане Михаил временно именно заради кръвта, но ...Адам не е готин!

# 631
Аз имам няколко  въпросчета - Нали само ангел може да убие ангел?  Как Дийн успя да гътне Зак?
Този въпрос и аз си го зададох, но отговор нямам за момента. От друга старан, в онзи епизод, в който измъчваха Алистър, мислеха, че демоните убиват ангелите, тоест са подозирали, че не само ангел може да убие друг ангел.

А относно разговора в стаята когато Дийн нарани Сам казвайки му ,че не вярва в него -това беше умишлено , забележете тънката усмивка на разкошното ни момче ,когато Сам затвори вратата.
Имаш предвид, че не го мислеше ли? О, мислеше си го и още как.

# 632
Здравейте!

Аз се включвам набързо само с един общ поздрав за мараканките и градинарките:

Дейна, аз докато се намеся компетентно, ти вече си получила отговор на въпроса  Simple Smile

Момичета, остават само още четири епизода, аз съм в траур от това прозрение Sad Хубавото е, че следващите епизоди все готини сценаристи са ги писали, така че можем да очакваме да са интересни Grinning

Обещала съм си щом завърши този сезон да си го преговоря ударно, че така като ни ги пускат през седмица, че и повече не си е работа  Crossing Arms

И аз съм съгласна с Фейчето. Мислеше точно каквото каза.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 16:04 от Злата с метлата

# 633
"Only an angel could kill another angel" - знаем го още от 4-ти сезон. Единствената ми мисъл защо Дийн "успя" е, че не е успял.... или че не е успял сам (което е по-вероятното, нали помните, че Майкъл наближаваше в този момент, може и да е ударил едно рамо в затриването на Захарчо). А ако видим Зак отново повече бих се радвала, честно да си кажа, толкова е гаднярски-подъл с Дийн, че чак ме кефи. Simple Smile

И аз мисля, че го мислеше. Личеше си просто, че в този момент разкри всички карти и каза на брат си какво мисли за него от 4-ти сезон насам (а откак разбра, че пийва демонска кръв - още повече). Естествено, направи го по своя си начин - така че максимално да го заболи малкото братче, нашия да покаже отново как на всичко е готов, как не му пука вече от нищо, защото му е писнало и е готов да се жертва, как "няма кой друг освен мен да те спре, когато Луцифер е в теб, Сами, It' s gotta be me!" Sunglasses
Финалния диалог в Импалата вдигна взаимоотношенията между братята на следващото ниво - досега беше: "Дийн се жертва, за да спаси малкото братче и да оправи кашата, която то забърка, започвайки апокалипсиса", а сега вече имаме "Двама решени на всичко братя, които ще направят всичко възможно заедно да спрат апокалипсиса, защото Свободната воля не е само илюзия". Simple Smile

Злата, гледам че кепчърите на новия епизод са излезнали Simple Smile Мерси за първата картинка - веднага я цапвам на десктопа за ужас на моето мило, което от снощи ми търпи лиготиите по новия епизод (гледам го за трети път и не спирам да се удивлявам от актьорската игра).
Иначе и аз се чудя какво ли ще правим след като свърши сезона - цяло лято трябва да го ударя на преговор на всичко отначало (а ще ми стане четвърти път.... newsm78) Ще измислим нещо - може все пак да намеря време (и сили-) да изгледам Смолвила от край до край, а не само прословутия му четвърти сезон, в който се мярка по някоя и друга апетитна хапка от Дженсън... Heart Eyes

Нека да ви поздравя и аз с Дийн и "Стигна ли до трета база?"

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:22 от Dana_Scully

# 634
Злата, мерси за картинката, украси десктопа веднага.  bouquet

И аз съм съгласна с Фейчето. Мислеше точно каквото каза.
И аз мисля, че го мислеше.
Пълно единодушие имаме градинарки и мараканки по въпроса, браво. Hug
На Дийн направо ми идеше, да му избия забаците в тази сцена, между другото, но си викам, не мога да причиня такваз мъка на любимите мараканки и да им загрозя съкровището. Laughing

Аз много се забавлявах през цялото време на отношението на Кас към Дийн, Кас просто ме разби в този епизод. И репликата на Дийн: Cas, the last time someone looked at me like that, I got laid. Joy Joy Joy

# 635
  • Разпиляна във въображението
Е, Дийн нали си пожела такава съдба за Зак преди да даде тялото си на Михайл newsm78

# 636
  • В средата на времето
"Only an angel could kill another angel" - знаем го още от 4-ти сезон. Единствената ми мисъл защо Дийн "успя" е, че не е успял.... или че не е успял сам (което е по-вероятното, нали помните, че Майкъл наближаваше в този момент, може и да е ударил едно рамо в затриването на Захарчо). А ако видим Зак отново повече бих се радвала, честно да си кажа, толкова е гаднярски-подъл с Дийн, че чак ме кефи. Simple Smile

Викаш, Мишо до толкова да е склонен да ходи по д-то на Дийн, че само и само да си получи телцето (което, както всички знаем, е едно срахотно тяло и всеки би направил и невъзможното, за да го притежава Crazy Joy) да е склонен отма да килне Захарчо Mr. Green Аз не искам Зак да е умрял. Все пак Господ ги връща. Може и Зак да върне. Даде му втори шанс все пак, Захарчо напраи кот можа...полага му се. Искам да върнат Захарчо обратно Crossing Arms Както и много бих се радвала на появата на Алистър отново...по някакъв повод, под някаква форма Whistling Grinning
Но си права, че на Дийн му удариха рамо. Дали Мишо или някой друг...кой знае.

# 637

Аз много се забавлявах през цялото време на отношението на Кас към Дийн, Кас просто ме разби в този епизод. И репликата на Диин: Cas, the last time someone looked at me like that, I got laid. Joy Joy Joy

Кас в този епизод ни показа най-доброто, което сме виждали от него до момента Simple Smile A репликата на Дийн, извинявай, ама Кас си я търсеше - такъв зъл и съмнителен поглед вади, докато го гледа през вратата Simple Smile)

Изи, много точно си ми схванала мисълта Mr. Green Joy
Викаш, Мишо до толкова да е склонен да ходи по д-то на Дийн, че само и само да си получи телцето (което, както всички знаем, е едно срахотно тяло и всеки би направил и невъзможното, за да го притежава Crazy Joy)

Уха, и още как! Mr. Green Joy Пък и Зак да не забравяме, че беше върнат "на работа" под условие Simple Smile Който и да е ударил едно рамо на Дийн, за да го затрие, определено е бил много ядосан на Захарчо. Simple Smile) Още се радвам на дивото удоволствие, което се четеше в очите на нашето момче докато гледаше как Закчо се изпаряваше. Но нищо чудно Бог да го върне.... ха, дано!

A, според вас, Бог ще го видим ли все пак в края на настоящия сезон? Според мен ще ни го покажат, но само като сияние, никой конкретно няма да го играе... Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:33 от Dana_Scully

# 638
  • София
А кой е шефът на Зак? По "влизането" ми мяза да е някой архангел, но кой ?

# 639
Е, Мишо, кой друг! Simple Smile Нали му беше възложил да направи и невъзможното ако трябва, но да му осигури заветното "ДА" от неговото страхотно 'true vessel" Grinning

Момичета, има ли романтички сред вас?
Вижте, моля ви се, Миша Колинс какви стихове пише. (Стихотворението е спечелило награда на някакъв конкурс за поезия и е включено в алманах на млади поетически таланти) :

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 17:43 от Dana_Scully

# 640
  • София
хехех, какви разисквания падат Simple Smile много добър епизод, чак ми стана жал за Заки накрая Simple Smile така де, стана ми симпатичен в бара Simple Smile

А за убийството...кой знае може Майкълчо...може пък Господ пак да се е намесил...все пак чат-пат го прави...но пък нали повече нямало....може да се окаже пък, че с тези оръжия всеки да може да ги убие...както с ножа демоните...

И Адам ми хареса...

А Майкъл защо ще убива Закито, заради искането на Дийн...нещо не ми се връзва...като той Дийн всъщност Да не казва(виж заради поредният му провал...мда може би да)....

А Господ...очаква ли се изобщо... Simple Smile

# 641
  • София
Е, Мишо, кой друг! Simple Smile Нали му беше възложил да направи и невъзможното ако трябва, но да му осигури заветното "ДА" от неговото страхотно 'true vessel" Grinning
Абе нещо не ми се връзва Майкъл да измисли тоя план с брата, ама ще видим де. Някакси го възприемам по-добър, та чак пък и капани да прави

# 642
  • София
хахаха, от къде пък добър го измисли Майкълчо Simple Smile)) баш той си е Simple Smile

# 643
Абе нещо не ми се връзва Майкъл да измисли тоя план с брата, ама ще видим де. Някакси го възприемам по-добър, та чак пък и капани да прави
Ами, защо? Михаил според сценаристите е антагонистът на злото, на падналия ангел Луцифер, олицетворение на Божията мъст дадена в ангелски ръце. Не може архангел, който така или иначе е предопределен да води главната битка в Апокалипсиса и в крайна сметка да убие брат си, също ангел, само че паднал, да е добър... Според мен Луцифер и Михаил ще имат доста сходни аргументи да искат да затрият земята по време на Апокалипсиса, само методите им на действие са различни. Simple Smile

Оххх,  smile3544 Дженсън от първи сезон - вариация на любимата ми снимка със срогия поглед smile3544

Може ли да е по-прекрасен?!![smilie=smile3544.gif] (Снимките са големи)

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 20:31 от Dana_Scully

# 644
Аз много се забавлявах през цялото време на отношението на Кас към Дийн, Кас просто ме разби в този епизод. И репликата на Дийн: Cas, the last time someone looked at me like that, I got laid. Joy Joy Joy

Дааа! Закачките на Дийн и Кас бяха върха!  Joy Погледа на Кас когато Дийн му каза blow me си го връщах няколко пъти да го гледам  Joy

A, според вас, Бог ще го видим ли все пак в края на настоящия сезон? Според мен ще ни го покажат, но само като сияние, никой конкретно няма да го играе... Simple Smile

Мисля, че преди известно време четох някакво интервю с Крипки и той каза там, че провеждали в момента кастинг за ролята на Господ. Но не съм на 100 % сигурна.
Дейна, отдавна си го знаем Миша какъв е романтичен поет  Simple Smile, но честно казано до сега не бях чела нищо от него.
За мой срам аз съвсем го бях забравила това, че само ангел може да убие ангел и съвсем естествено приех убиването на Закарая от Дийн. Сега като ви четох се размислих  Thinking Моята теория е, че Дийн е с особен статут на почетен нубесен служител, нещо като стажант-ангел  Laughing и затова успя да го убие.
На въпроса на Дейна отговарям - не може да е по-прекрасен  Simple Smile Heart Eyes Дийн от първия сезон ми е голяма слабост  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт