Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 28 027
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Хе-хе, Дейна, честито! Ти това отдавна си го знаеш - нали се представяше госпожа Уинчестър преди.  Grinning

"Злата Лиса с метлата" Simple Smile)
Joy Joy Joy

И една молба за припомняне: Сцената, в която дават димящото дуло на Колт-а и след това фокусът на камерата се измества върху сериозното лице на Дийн, който току-що е стрелял, в кой епизод беше?  newsm78 Търся си гифче с този момент, ако някой може да помогне, ще съм много благодарна Wink

За гифче - не знам. Но се сещам за два такива момента и можеш сама да си направиш гифче. Единия е това е от сезон 1 еп. 22 - 22 Devil's Trap. Другия подобен момент е този от сезон 2 еп. 22 - All Hell Breaks Loose Part 2

# 661
Злата, безценна си! Първия момент ме интересуваше. Simple Smile Не знам как се правят гичетата, затова ще си търся готово, но е достатъчно и че имаше кой да ме ориентира от кой епизод е Simple Smile

# 662
Похвали се ако намериш. Ако не - Фейчето ще ти измайстори един (как щедро я предлагам  Mr. Green).

# 663
  • В средата на времето
След като имаме Dean's Booty Call и Dean's wife, нека Ви представя и Dean's Girlfriend  Crazy Joy - Awesome!  Being understanding and supportive of your man are the foundations of this healthy relationship!

Аз ще съм просто приятелката на Дийн Grinning Става. Доволно! Grinning

# 664
След като имаме Dean's Booty Call и Dean's wife, нека Ви представя и Dean's Girlfriend  Crazy Joy - Awesome!  Being understanding and supportive of your man are the foundations of this healthy relationship!

Сега остава само Dean's Roller Coaster (You have a love/hate relationship with Dean.  Because both of you are very opinionated, there are moments of arguing that ironically turn into passion for each other!) да се появи и ще си заформим каре за белот.  Joy

# 665
Ъхъ, с Дийн освен да играем белот нищо друго не ми хрумва какво ли бихме могли да правим през свободното време ... newsm78 От време навреме може да разнообразяваме с високоинтелигенти разговори и литературни четения (справка: )или с игра на шах. Mr. Green

Вижте, моля ви се, хората колко подходящи картинки намират за сравнение: (поздрав за градинарките)

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 18:21 от Dana_Scully

# 666
  • В средата на времето
Ъхъ, с Дийн освен да играем белот нищо друго не ми хрумва какво ли бихме могли да правим през свободното време ...

Ъъъъммммм...гол покер? smile3506 Mr. Green

# 667
Вижте, моля ви се, хората колко подходящи картинки намират за сравнение: (поздрав за градинарките)

Нищо се не вижда Sad Sad

То както сте го подкарали не виждам защо и високоинтелигентните разговори, и литературните четения, че дори и шаха да не са голи  Laughing Twisted Evil 

# 668
  • # супернатурална #
Дейна, виждам че прехвърляш литературната беседа и на този фронт. Показаната снимка е фаворитът на всички отявлени интелектуалки.

# 669
Ъхъ, с Дийн освен да играем белот нищо друго не ми хрумва какво ли бихме могли да правим през свободното време ...

newsm78 ъмм, не знам. Никога не съм била особено добра на покер и има опасност да хвана пневмония от много стоене гола Wink

Дейна, виждам че прехвърляш литературната беседа и на този фронт. Показаната снимка е фаворитът на всички отявлени интелектуалки.

Ама естествено, тук се развихря по-голямата дискусия на тема "преразказ по картинка" Simple Smile

# 670

Нищо се не вижда Sad Sad
Вече трябва да се вижда. При мен се появява Simple Smile

# 671
Вече трябва да се вижда. При мен се появява Simple Smile

Ааааа, да. Сега и аз го видях  Laughing Милото Сами  Laughing

# 672
  • # супернатурална #
И  да не си помислите, че ние интелектуалките сме увлечени само по Дийн. Нищо подобно! Той и Сам чете. Ето тука другият обект на интелектуалната ни дискусия току що остави една много тежка книга на най-горния рафт на библиотеката си. Милия, как се запоти и изцапа(някои от книгите са доста прашни)Сега се чеше по ухото и мисли коя да е следващата. Така е, ние по не-четящи книги мъже не си падаме Naughty

# 673
Галче, you made my day! Grinning Какви са тези книги, които са омазани с машинно масло не знаем, но Сами определено няма да го пуснем навън в такъв вид, докато не мине през банята и не бъде надлежно почистен Simple Smile

# 674
  • # супернатурална #
Не си казала, не съм го окъпала

Общи условия

Активация на акаунт