Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 27 859
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро Grinning

Дийн-книгата и аз си я запазих, за по- нататъшно, задълбочено изучаване Grinning

10х за кафето Grinning

Понеже снощи пак изгледах "Free will is an illusion"  от подписа на Angel_Dust   bouquet окончателно заявявам, че това ми е най-любимото клипче от всички, които съм изгледала на тема SPN и това, което се случва във филма.  Simple Smile
Добрютро, Изи, права си за клипчето - много е готино. ТВ7 него да бяха избрали за промо, пак щеше да е по-добре от това, което в момента са пляснали на сайта си за реклама на любимия ни сериал. Довечера мисля да се прежаля и да гледам един епизод на български само за идеята да видя толкова много ли превода разваля удоволствието Simple Smile
Иначе тези от нас, които заспиват с клипчето от моя си подпис Blush, сънуват разни disturbing сънища Blush .

# 706

Аз отново имах странен сън с единия от нашите любими патрони - изнасяше ми серенада с китарата под прозореца...  Listen  superuu

superuu???????,  newsm81, серенадата Ще да е била трепач.

Цитат
Довечера мисля да се прежаля и да гледам един епизод на български само за идеята да видя толкова много ли превода разваля удоволствието

Аз се прижалих, не е Чак толкова зле, но оригинала си е оригинал  Whistling, гласа на Сам е  Sick, а на Дийн  Thinking.... Но като цяло, поне се съсредоточаваШ  Shocked само в лицата на героите (аз поне като гледам филм със субтитри ставам ей така  #Crazy от следене на диалога и гледане на сцените, но сигурно аз неЩо не съм наред).

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 09:52 от bicho malo

# 707
Аз пък им свикнах на жаргона и от трети сезон насам ги гледам без субтитри, че не мога да се разсейвам от лицата им Wink Разбира им се всичко идеално, а понякога изрази и смешки са просто непреводими - много по-смешни са на английски Simple Smile От рекламното клипче чух гласа на Сам - вярно е Sick . Дийновия не знам, но този на Джон също беше  Sick Sick. Ще гледам по-скоро за да се смея, май май.... Simple Smile 

# 708
Момичета, не знам дали сред вас има фенки на Twilight (освен Angel_dust, на която й личи и Изи, която май е споменавала лицето Р. Патисън веднъж, оу - и Мириел, щях да забравя! Simple Smile), но липсата на нов епизод за гледане от SPN ми навява странни идеи. Понеже съм известна като хейтър на всички нашумели напоследък вампирски филмчета, в които гимназистки се влюбват до полуда в разни младежи със странни прически и още по-странни нощни занимания, а междувременно любимият Supernatural за съжаление е само веднъж седмично и с мъка трябва да се намира занимание до следващия епизод, реших да се прежаля и да погледам някое от вампирските филмчета – ей така, колкото смях да има. И понеже „Здрач”-ът ми идва малко вповече с физиономията на небезизвестния Патисън, реших да се насоча към нещо с минимално българско участие – „Дневниците на вампира”.
Мии.... става филмчето (горе-долу), като гледам историята е добре познатото влюбване в „неустоимия 150-годишен вампир, който се е дегизирал като съученик от гимназията”, а брат му е лошия вампир, който обърква пътя на младите да се обичат и да живеят щастливо. Оставете другото, ама девойката ПАК е влюбена в по-грозния от двамата! Ей това как го правят режисьорите, просто не знам! Simple Smile Тия хора не виждат ли, че ако има двама мъже на екрана и се предполага, че трябва единия от двамата да се влюби в главната героиня, поне да избираха по-хубавкия да изпълнява нелеката задача да търпи цивренето и щурането насам-натам на някаква неориентирана гимназистка. Да, ама не - Иън Сомерхалдер (или както там му се пише името) се появява и всява потрес с невероятния си син поглед, а нашата шматка Нина (Добрев) се заплесна по брат му Стефан (който, ще ме прощавате), ама са му избарали прическа и външен вид 1:1 с Патисън. Sick
Сериалът нататък не знам как е, знам че CW го правят, така че не вярвам да е лош, но не съм сигурна дали да се прежалвам до 3-ти епизод. Simple Smile
Сори за спама в темата, но се възмутих и исках да споделя Simple Smile

Иначе направих още едно куизче и излязох Дийн: "Your sexy and you know it. Your a shoot first ask questions later kind of person. You often find yourself saying "I want PIE!" you often use the phrase Son of a Bitch! You like to take serious moments and make jokes out of them. You are Dean. ето и линк към самия куиз: http://www.tvloop.com/supernatural/show/quizzes/Sam-Dean-Cas-Rub … Who-are-you-23175

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 11:33 от Dana_Scully

# 709
  • София
Дневниците го гледам още от първата серия. Не е лошо сериалчето, но ако няма какво да гледаш препоръчвам Fringe (не е на вампирска тематика, от продуцентите на Лост)

# 710
Добър ден!
Гледам, че снощи доста сте се вихрили Mr. Green. Усещам аз как bicho malo ще ми стане любимата авторка ако продължава да публикува такива книги  Hug Отнво "завид" на сънуващите.  Rolling Eyes

Дневниците не съм ги гледала още, но една колежка много ме навива и май ще ги почна от тази седмица, иначе съм съгласна, че лошия е по-хубав.  Mr. Green

# 711
  • В средата на времето
и Изи, която май е споменавала лицето Р. Патисън

Ей така на човек му излиза име Crossing Arms Joy Този факт Изида го споменава с голямо възмущение от себе си, защото всъщност е Team Jacob  Heart Eyes

"Fringe" и аз го препоръчвам с две ръце и два крака  Peace Grinning

А иначе аз не знам защо, но не съм привлечена от вампирските филми като цяло Rolling Eyes (там разни дневници, истиска кръв и др.) Поредицата  "Здрач" ми легна по други поводи на сърцето и почти няма връзка със стойността на историята като цяло Crazy

# 712

Ей така на човек му излиза име Crossing Arms Joy Този факт Изида го споменава с голямо възмущение от себе си, защото всъщност е Team Jacob  Heart Eyes
Mr. Green Извинявам се много за горепосоченото набеждаване Blush Да си призная, на мен също Jacob от онези най-много ми харесваше (ако може да се каже, че някой ми е харесвал, както "ставаше" и онзи русичкия от лошите (с дългата коса), него не го знам как се казваше, обаче).

Е като толкоз го препоръчвате тоз "Прически" (така ли трябва да се превежда "Fringe"  newsm78) може да изтегля епизод-два, за да видя за какво иде реч.
 newsm78 хм, Определено не е "Прически" като гледам. Някакъв съспенс-хорър-драма. (Любимите ми!) Ми... май ще се гледа Simple Smile

# 713
Ей така на човек му излиза име Crossing Arms Joy Този факт Изида го споменава с голямо възмущение от себе си, защото всъщност е Team Jacob  Heart Eyes
Joy Joy Joy
Иди после доказвай, че нямаш вампир в гардероба  Laughing Wink

# 714
Joy Joy Joy
Иди после доказвай, че нямаш вампир в гардероба  Laughing Wink
Злата, моля те, извиних се на момичето, не ме карай сега да се чувствам засрамена, че съм я причислила към неправилния отбор. То това е почти равносилно на това да объркам коя от нас е мараканка, коя градинарка и коя кастиелка. Simple Smile)
А като стана въпрос за тайни скрити в гардеобите, ти кога ще извадиш твоя X5-494 оттам, м? Mr. Green

# 715
  • София
как Прически бе hahaha, Експериментът го превеждат
Уолтър Бишъп в Прически, направо ме развесели, ама виж първо за какво става въпрос - ще ти хареса

# 716
  • София
Dana_Scully - стават дневниците, натам става малко по-интерестно...но не съм кой знае какъв фен...дърпам си го прилежно и го гледам всяка седмица...но колкото да убива времето събота следобяд, като малчо спинка.... Иначе пък Истинска кръв много повече ми хареса...особенно вторият сезон...та чак чакам третият с нетърпение...
А Здрач....преглеждам си филмите чат-пат...нищо, че са малко дървенки Simple Smile но всъщност съм много повече фен на книгите и на Кристен Simple Smile
Та пробвай и True blood Wink

А за дневниците Simple Smile мъжът ми есентта беше в Щатите командировка 1 месец...аз тух захласната по Здрач и той си ме знае, каква съм лапнала и само ми разправя....пфу, тук колкото пъти  пусна ТВ-то и някакъв вампир все се мярка, ама се опитват да го докарат като Роб, та мяза на по-грозният му брат...Simple Smile после като попаднах на сериала го виках да питам тоз ли е...и той се хили...мда, ето ги грозниците Simple Smile)) Тя и Нина по подобие на Кристен, та Стефан, чек ме дразнеше на моменти , че се опитва и да играе чак като Роб...
Въпреки всичко до колкото съм чела книгите и историята на Дневниците са преди Здрачните...та не знам кой от кой и дали някой от някой е крал...

Иначе другият сериал, който сега следя с огромно удоволствие е V но няма общо с вампири.

Сега отивам да си направя кафенце, че чак сега отлепям...

А някой да е мяркал гифче, как Дийн убива Заки Simple Smile Вчера 2 часа ровичках...само как Кас  тупа Дийн намерих...

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 13:10 от Angel_Dust

# 717
А като стана въпрос за тайни скрити в гардеобите, ти кога ще извадиш твоя X5-494 оттам, м? Mr. Green
Нивга! Crossing Arms

# 718
Нивга! Crossing Arms
Хм Crossing Arms Колко си лоша - да си го пазиш само за себе си и за собствена употреба, а? Това ако не е егоизъм, здраве му кажи Mr. Green Hug

# 719
  • В средата на времето
Mr. Green Извинявам се много за горепосоченото набеждаване Blush

НП Grinning Hug Важното е да се знае, че Изида е от правилния отбор Crazy Joy

Нивга! Crossing Arms

Това ми прилича или на автоматично оръжие или на тежкобойна машина Laughing Най-вероятно е нещо съвсем, съвсем друго  Crazy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт