Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 27 859
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Mr. Green Извинявам се много за горепосоченото набеждаване Blush

НП Grinning Hug Важното е да се знае, че Изида е от правилния отбор Crazy Joy

А като стана въпрос за тайни скрити в гардеобите, ти кога ще извадиш твоя X5-494 оттам, м? Mr. Green
Нивга! Crossing Arms

Това ми прилича или на автоматично оръжие или на тежкобойна машина Laughing Най-вероятно е нещо съвсем, съвсем друго  Crazy  Joy
Изи, направо си е оръжие за масово женско поразяване! Припадаме на откоси и ти не си пощадена!  smile3544 smile3544 smile3544 Simple Smile Само въведи "X5-494" в полето за сърч в IMDB и веднага ще се сетиш за какво говорим, ако не си се сетила вече Mr. Green

# 721
  • В средата на времето
Само въведи "X5-494" в полето за сърч в IMDB и веднага ще се сетиш за какво говорим, ако не си се сетила вече Mr. Green

Видях! Разбрах! Злата да не си го къта само за нея си Naughty Grinning

# 722
Ще си го къта и още как! Това се лесно не споделя  Naughty Crossing Arms

# 723
Ще си го къта и още как! Това се лесно не споделя  Naughty Crossing Arms
Ейй, Зла жена и това си е! Чакай да я поумилостивя с това:
(снимка с подробни детайли, подходяща за точене на лиги) Mr. Green

и с това:

Тук всъщност са искали да снимат Импалата, но не са предвидили, че фотографката е жена и трудно може да откъсне поглед от Дженъсн Wink 

# 724
В последно време не ми дават мира две неща. Първо - какво стана с важността на Сам за демоните и Луцифер. Последния път, когато се опитаха да го хванат демоните беше в Swap Meat. След това в My Bloody Valentine имаше някакъв бегъл опит и до тук. Напоследък само Дийн им е в главата на сценаристите (както и в моята  Mr. Green).
Другото - защо напоследък няма фотосесии на Дженсън и Джаред. Освен задължителните фотосесии за промотиране на сезоните е голяма суша. Да не говорим, че последната фотосесия на Джаред е онази ужасната черно-бяла от 13 февруари 2009  Sick за промо на Петък 13. Последните им свестни снимки са от септември 2009, но те са по-скоро като episode stills.
Иска ми се нещо като фотосесията на Джаред от април 2008 заTV Guide. Или тази на Дженсън от октомври 2006 за Men's Fitness.

# 725
Злата, мила, не ма се косиш за снимките Hug. Аз събирам отбор "фенки фотографки" и предлагам лично да отидем и да направим една .... две .... три .... колкото трябва, фото сесии  photo.

На мен друго не ми дава мира, нещо за което мисля  newsm78 вече от два дни. В няколко епизода нашите момчета намират сяра на прах, следа от демон който е бил там, и като го помиришат с една погнусаааа ..... А сярата мирише, нали? Та : Защо точно сяра? И : Как тогава Сами си легна с Руби? Сега Ще ми кажете, че като е в приемно тяло не мирише, ама аз не съм съгласна. Сярата си е сяра и тя не мирише, тя вони. Ако не вярвате минете покрай химичния завод в Стара Загора, та Ще се убедите.  Joy Joy Joy

# 726
Сярата е с много слаба миризма. Миризмата на развалени яйца идва по-точно от съединението на сярата с водорода.
Мисля, че сценаристите са наблегнали на този елемент, тъй като в окултните среди точно тя се използва за призоваване на демони. Също така съм чувала, че в ада няма кислород /има си хас/, а сяра. Това е "въздуха" за демоните.

# 727
  • # супернатурална #
Най-вероятно демоните отделят сяра само ако са под формата на черен дим. От приемното тяло не би трябвало да мирише, иначе Мег нямаше да ги заблуждава толкова дълго, щяха да я надушат.

# 728
Интересни размисли се въртят из главите ви. Не ми беше хрумвало това за сярата, но пък и доколкото си спомням от часовете по химия едно време, чистата сяра (жълтото вещество на кристали или прах) не мирише, миришат съединенията й с водорода. (Както правилно е отбелязала мамакати) Simple Smile
И освен това никъде не се споменава, че демоните докато са във формата на черен дим миришат на нещо - просто твърде бързо се изпаряват. Simple Smile

# 729
Признавам си че не съм внимавала в часовете по химия  Embarassed .......

Цитат
И освен това никъде не се споменава, че демоните докато са във формата на черен дим миришат на нещо - просто твърде бързо се изпаряват.

Aко не миришат тогава, и не миришат докато са в нечие приемно тяло ..... кога? Само когато вече ги няма? Това им е "подписа", че са били там?

# 730
Най-вероятно демоните отделят сяра само ако са под формата на черен дим. От приемното тяло не би трябвало да мирише, иначе Мег нямаше да ги заблуждава толкова дълго, щяха да я надушат.

Аз мисля, че "остават" следи дори и докато са в човешко тяло. В епизода "Фантом" май беше - в самолета, намериха следи по дръшката на вратата на самолета. Оставени са докато обладания отваряше въпросната врата.

# 731
На мен друго не ми дава мира, нещо за което мисля  newsm78 вече от два дни. В няколко епизода нашите момчета намират сяра на прах, следа от демон който е бил там, и като го помиришат с една погнусаааа ..... А сярата мирише, нали? Та : Защо точно сяра? И : Как тогава Сами си легна с Руби?
Ще приемем просто, че това е една от недомислиците на сценаристите - демоните да оставят сяра като доказателство за присъствието си само когато на нашите момчета им е удобно, а иначе не Grinning. Защото дори и да приемем, че Сам се е примирил, че Руби ръси сяра като пърхот след себе си и си е запушил носа и е легнал с нея заради демонската кръв, която тя му дава, как така Дийн не видя поне една прашинка сяра докато Мег беше в тялото на Сами. В този епизод те прекараха доста време заедно преди Дийн да разбере, че брат му е обладан.
Аууууу, направо не е истина снимки с какъв размер намерих на Дженсън  Heart Eyes - 1, 2, 3, 4, 5, 6  Heart Eyes Heart Eyes
Освен това намерих една снимка от промото на втори сезон, която не бях виждала (е, това си е направо чудо  Mr. Green).

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 18:27 от Злата с метлата

# 732
Аууууу, направо не е истина снимки с какъв размер намерих на Дженсън  Heart Eyes - 1, 2, 3, 4, 5, 6  Heart Eyes Heart Eyes
Освен това намерих една снимка от промото на втори сезон, която не бях виждала (е, това си е направо чудо  Mr. Green).
Аууууууууууу, Злата, HugHugHugHugHug припаднах още на снимката с черната ризка на синия фон (една от любимите ми) Виждала я бях на едро, ама ги не чак толкова. Сподели, моля те, сайта от който си ги взела! Още не мога да се освястя и само я гледам и вия като пощуряла вълчица  Whistling  Heart Eyes   dancing kiss

# 733
  • # супернатурална #
Злата, това си е за 40 инчов монитор Grinning

# 734
Злата, нещо им стана на снимките и изчезнаха, излиза съобщение, че файлът имал грешки и ImageShack не можел да ги отвори. Sad Моля те, оправи ги или ми ги пусни по скайпа, че пощурях! Simple Smile Crazy Ще те обичам чак до петък (и до новия епизод)! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт