Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 27 859
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
само я гледам и вия като пощуряла вълчица
Joy Joy Joy
Сподели, моля те, сайта от който си ги взела!

Ето в този невероятен сайт можеш да си намериш HQ снимки на бая ми ти звезди и звездички - http://hqphotos2009.blogspot.com/. А специално тези  са на втората страница от фотосесиите на Дженсън там дето пише Jensen Ackles Photoshoot 2004, но понеже са много големи те праща да си ги дръпнеш. Явно сайта е на фен/фенка на Дженсън, защото той се разполага на цели три страници.  Grinning

Току що ги пробвах при мен си се отварят.  newsm78

Може и на скайпа, ако си го пуснеш  Wink

# 736
  • София
Ах, голямо попадение тези снимки Simple Smile)) Браво на теб за откритието Simple Smile

хахахах има една много дива каубойска Simple Smile
http://img176.imagevenue.com/img.php?image=19541_1_122_221lo.jpg# мн свежа Simple Smile

# 737
  • # супернатурална #
Въпрос с повишена трудност, провокиран от дискусия на едно друго място:
Колко болни щяхте да сте, ако имаше вероятност да ви преглеждат тези доктори:
Аз лично щях да съм на легло Joy

# 738
Галче, подъл удар под кръста Simple Smile Grinning Всъщност разговорът тръгна от диванчето в чакалнята на лекарския кабинет и колко удобно било ( справка за тези, които не са във ФБ и стигна и до самите доктори. Аз лично чичо докторът застанал вдясно бих го избрала за личен лекар anytime. Simple Smile

# 739
  • София
.
 Аз лично чичо докторът застанал вдясно бих го избрала за личен лекар anytime. Simple Smile
хм, може и за нещо по-интимно  Embarassed hahaha

# 740
Палавници, 50 стр. изписахте, докато точите лиги по вашия патрон, бря Laughing
Ще пусна нова тема утре, дотогава се дръжте прилично Naughty Joy

Междувременно да ви кажа, че в някаква си класация, наречена AfterElton's Hot 100 of 2009, Дженсън е на 5-то място, а Джаред - на 12-то. Забележете обаче победителят, аз като го видях и да ви кажа ми се прииска нашите момчета въобще да не са в класацията Joy

# 741
Въпрос с повишена трудност, провокиран от дискусия на едно друго място:
Колко болни щяхте да сте, ако имаше вероятност да ви преглеждат тези доктори..........Аз лично щях да съм на легло Joy

Галче, лично аз щях де се тръшна на легло от тежка и мистериозна болест, единствиния лек за която е целувка от доктора в дясно, по желание може и от двамата.  Mr. Green

# 742
Ооооо, Фейче! Добре дошла!
Само да отбележа, че не сме точили лиги само по нашия патрон  Mr. Green А този офлюх кой е?

# 743
Ооооо, Фейче! Добре дошла!
Само да отбележа, че не сме точили лиги само по нашия патрон  Mr. Green А този офлюх кой е?

Добре заварили  bouquet

И не е нужно да ми навираш в очите отявленото ви посегателство върху Джаред, забелязах го, опитвам се да намеря причина да ви го простя, а ти не ми помагаш като се хилиш така Naughty

Този невероятен тип, пръскащ чар и сексапил, се казва Neil Patrick Harris

# 744
Междувременно да ви кажа, че в някаква си класация, наречена AfterElton's Hot 100 of 2009, Дженсън е на 5-то място, а Джаред - на 12-то. Забележете обаче победителят, аз като го видях и да ви кажа ми се прииска нашите момчета въобще да не са в класацията Joy

След по-внимателен прочит се оказа, че класацията е изготвена от бисексуални и гей мъже. Прилагам произволно избран цитат от текста -  The results are in! Gay and bisexual men pick who they find sexiest including Adam Lambert, Matthew Mitcham and Barack Obama!

Не че имам нещо против срещу гейовете и бисексуалните, но явно критериите им за подбор на мъже са други. Сега вече ми става притеснено, че Дженсън е чак на пето място. Много напред в класацията ми се струва  Mr. Green.

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 20:15 от Злата с метлата

# 745
  • # супернатурална #
Фейче, драго ми е да те видя. Специално за теб (ох, май вдигам температура)http://sylviabond.com/wp-content/uploads/2009/11/4-paging-dr-sexy-sam.jpg

# 746
Въх! Като прочетох за класацията и мотивите за съставянето й, направо да си кажа и аз се притесних, че Дженсън е толкова напред. За справка, Миша Колинс е 93-ти. Mr. Green
Фейче, здравей, признава ти се първенството в умението да разбунваш духовете още със самото си появяване! Grinning Виж една класация, а какви дискусии вдигна! Simple Smile

# 747
  • София
хаххаха, не го тачат ангела товлкова гейовете Simple Smile

# 748
Джефри Дийн Морган обаче по го тачат - но 70то място е  Grinning

# 749
Е, татко Джон явно им иде възрастен и по-им се нрави свежото агнешко, което представляват Дженсънчо и Джаредчо! (УЖАС!) hahaha

Общи условия

Активация на акаунт