Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 249
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia, Bulgaria
Аз си го харесвам Харунчо, такъв един миличък, добричък - на мравката път прави, способен да обича силно и искрено, толерантен и съобразителен, с чувство на уважение, галантен, истински кавалер  (финансовата обезпеченност няма да я изтъквам, за да не ме обвините в материализъм, не че това няма значение на фона на кризата днес). Сладур!   love001

И аз много го харесвам. Най-вече заради благородството, което излъчва. Такива екземпляри като него са на изчезване.
Страхотен мъж, кавалер, способен на дълбоки чувства, верен .... къде ги тези мъже в наши дни ?

Дааа,верен на две жени-хаха!

# 421
Мацки има ли някаква надежда скоро да станат преводите на останалите части от 31еп..... Praynig Praynig Praynig Praynig

като разбереш какво ще стане в 37, за какво ти е да дълбаеш в миналото

# 422
Аз си го харесвам Харунчо, такъв един миличък, добричък - на мравката път прави, способен да обича силно и искрено, толерантен и съобразителен, с чувство на уважение, галантен, истински кавалер  (финансовата обезпеченност няма да я изтъквам, за да не ме обвините в материализъм, не че това няма значение на фона на кризата днес). Сладур!   love001
И аз много го харесвам. Най-вече заради благородството, което излъчва. Такива екземпляри като него са на изчезване.
Страхотен мъж, кавалер, способен на дълбоки чувства, верен .... къде ги тези мъже в наши дни ?
Точно това щях да кажа и аз - посочете ми някой БГ мъж сега с тези качества! Няма такъв! Naughty

# 423
Аз си го харесвам Харунчо, такъв един миличък, добричък - на мравката път прави, способен да обича силно и искрено, толерантен и съобразителен, с чувство на уважение, галантен, истински кавалер  (финансовата обезпеченност няма да я изтъквам, за да не ме обвините в материализъм, не че това няма значение на фона на кризата днес). Сладур!   love001
На Мелда не е бил верен.  Simple Smile

# 424
Мацки има ли някаква надежда скоро да станат преводите на останалите части от 31еп..... Praynig Praynig Praynig Praynig

като разбереш какво ще стане в 37, за какво ти е да дълбаеш в миналото

ИМЕННО ! Laughing

# 425

ако трябва да го чакате да избира, дали ще ви е същия  newsm78 newsm78

# 426
За такъв мъж, колкото и да чакаш, си струва ......  Heart Eyes

# 427
# 428
  • София

Еми, верно къде са - чакай да отида да погледна в огледалото, да не се е скрил някой такъв в него и ще ти кажа. Но Харун наистина май повече страда по Еда, отколкото да действа активно, а аз през това време я качих на 10-то място в световната класация. А вие толкоз народ Харун не можете да го мръднете от 14-та позиция. Сега ще пиша на Йозлем какво (кой) се крие за нейното главоломно издигане и ще я поканя на интервю тук.

# 429
Цитат
Да, той дори тест за бащинство може да издържи. Ох, ужас направо !
Мен лично повече ме е страх от Толга, защото той е положителен, не трябва да го нараняват и т.н., Мелда е отровна гад, нея по може да я накажат сценаристите, но с Толга става все по-сложно... и как ще се отърват накрая от него...

При тест за бащинство се прави ДНК тест.Няма как Толга да излезе бащата. Hug Hug

ДНК теста е скъп. Само в краен случай.

остана и с това да ни губят времето, но като нищо могат и да искат(пробват) да ни разсмеят

# 430
Аз си го харесвам Харунчо, такъв един миличък, добричък - на мравката път прави, способен да обича силно и искрено, толерантен и съобразителен, с чувство на уважение, галантен, истински кавалер  (финансовата обезпеченност няма да я изтъквам, за да не ме обвините в материализъм, не че това няма значение на фона на кризата днес). Сладур!   love001

ако трябва да го чакате да избира, дали ще ви е същия  newsm78 newsm78

ха, ха, всички го харесваме и съответно най малко го критикуваме .....какво да ни правиш -  жени

# 431
  • Sofia, Bulgaria

Ееее жени се за нея !Той сякаш не знае какво да прави с тези силни чувства,които са го споходили,трудно се оправя със себе си и затова причини на всички толкова много страдания,включително и на себе си.Не мога да го оправдая за постъпките му,не може да обичаш една ,да се жениш за друга,да я игнорираш  и да копнееш през цялото време за онази,която си имал само за една нощ.Това ли е кавалерското и мъжко поведение?Оставяш я бременна и се жениш за онази ,която не можеш да понасяш-е какво да си мисли Еда,докога ще си и верен,ами утре може някоя друга да ти завърти главата и да хукнеш пък след нея.Няма последователност в действията на Харун.Прекалено се влияе!
На Мелда не е бил верен.  Simple Smile

# 432
Докато си пиете следобедното кафенце, да си припомним най-щастливите им мигове и думите на циганката.....
 Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=1X_xFgEZch0&feature=related

# 433
За такъв мъж, колкото и да чакаш, си струва ......  Heart Eyes

newsm78 newsm78
такова чакане доста ще да струва

# 434
  • Sofia, Bulgaria
Искам малко да ви развеселя,нали нямате нищо против?Това е мечтата на Харун:
http://www.vbox7.com/play:ca325bbf

Общи условия

Активация на акаунт