АПРИЛ 2006

• 32 392
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Варненски подрави от нас. Попаднах на интернет и бързам да поздравя прастналите ни априлчета (няма да ги изброявам, за да не пропусна някое).  Hug

Да са здрави, засмени, безгрижни и малко по-послушни.  bdbaloni  party023

Весел Великден,  easter !

Иленке, приплака ми се като прочетох какви ги е натворил твоя щурчо.  Hug

# 136
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЕЛИНКАТА! Поздрави на цялото и мило семейство Heart Eyes.Весел празник и от нас за всички априлски семейства Hug Heart Eyes.
Честит РД на Симона, Реа, Пламен, Ани и  Мати ! Честит празник, приятелки  bouquet.Иленко, ще ме прощаваш мила, ама доста се смях на твой гръб Laughing. Иначе ако е у моята къща, ще съм не вдигнала кръвно, ами с билет за 4 км. Ние си бяхме в Т-ще, заредени сме с весело настроение  и спокойствие и утре започваме работната седмица. Нека е кратка и успешна за всички Simple Smile.

# 137
  • София
Честит Великден, мили момичета!

Честити отминали рожденни дни на Преско, Ивчо, Симонка, Реа и Пламен! Да са здрави и щастливи и да имат прекрасно детство!

Честито на патерици и на Велинка!

Ние изкарахме приятно почивните дни, като изключим алергията на Пепи към чистия въздух, безкомпютърните пространства или каквото и да е там. Тоя човек вече не знам какво да го правя - всеки път, щом мръднем от София, веднага се тръшва и всичко му минава като си дойдем пак в тая мръсотия Close 
Вальо много ме изненада тоя път, беше неподозирано послушен. Явно много му е било домъчняло за бабо-дядовците и все ходеше да се гушка в тях и да им се глезоти.

Иленко, Фил, да ги нацелувате тея вашите калпазани! Животът ви няма да е никак скучен Wink

# 138
# 139
  • София
Разкошна е Миленка! Peace

# 140
  • София
Леле, Танче, страшна е! Позира, всичко! Ех, тия деца!

# 141
Голяма е красавица Милена. Тя за фотомодел родена.

# 142
  • нейде там, където ....
Честит празник на порастналите априлчета и техните прекрасни мами!   bouquet Heart Eyes Hug

Нашата подготовка тече с пълна пара, само с градината де да видим какво ще стане! И без това госпожите не го приеха с особен ентусиазъм, продължава да не им говори, а те продължават да обработват мъжа ми да го махнем от там. В нас няма спиране, знае буквите, рисуваме, гони ме с учебници и книжки "Мамо, обеща да ме учиш!" ... от де се пръкна такова шиле! ooooh! И как да го накарам да говори в групата? Според мен си е характер, де, с който трябва да поработят самите госпожи, но той се държи така към непознати по принцип. Та и аз се занимавам, пък дано и при тях проработи.
Дано се постопли и да не вали, че да излизаме честичко с деца на площадките.  Praynig Дали ще има положителен ефект?  newsm78

# 143
Мерси за комплиментите!  Blush  Снимките са правени от майката на приятелката на Милена, която Милена съответно познава вече. Това й помогна да се отпусне много бързо пред обектива.  Wink

# 144
ЧРД на ДАвид на Бюти! Да е здрав, палав и щастлив. А Бюти да се появи и да почерпи Wink. Весел  празник, мамче Hug  bouquet
Миленката е повече от фотогенична, родена е за пред обектив Heart Eyes.
Купих подаръка за Рд-костюм на Спайдермен Crazy. Вчера едно момиченце от ДГ имало РД и имало клоун и почерпка, Юл е безкрайно впечатлен и иска и неговия РД да мине така в ДГ с цялата група. Аз мислех да си покани у дома няколко дечица и така, но щом е доволен от този вариант, мисля да му го осигуря и да се повеселят всички сладурчета от групата му.

# 145
Ване, то това според мен е и най-добрия вариант Simple Smile
Кало най се радваше на празника в ДГ.

# 146
Здравейте момичета  Hug

На всички рожденици малки и големи от миналите дни им пожелавам много здраве и усмивки  Hug Hug Hug
Татянски, Милена е прекрасна, толкова сладко дете  Hug
Иленко, на теб ти е криво от случката, но аз съм се смяла със сълзи на историята с подстрижката  Laughing Как само му хрумват такива неща, а и Диди му се връзва - страхотни са ти децата  Hug

Hubav i slynchev  den  Grinning

# 147
Добро утро Hug
голямо затишие тук напоследък Confused
Ние с Кало сме си у дома тази седмица, че кашля нещо. Удържа фронта цяла зима и баш накрая нещо се предаде, ама се надявам да се оправи бързо де.

Иленко, представям си какво ти е било за косата на Диди spoko

# 148
  • София
Честит отминал празник на Давид и Бюти!   bouquet

Татянка, имаш си невероятна чаровница! Heart Eyes

Нещо темата съвсем замряла, явно кипи трескаво приготовление за рождените дни.
Аз реших да празнуваме у дома, че нещо времето за цялата следваща седмица го прогнозират лошо. Тазгодишното РД ще е на тема Формула 1. Вече купих украсата, мисля да взема съвсем обикновена торта или руло и да сътворя някаква писта с колички, дано да се получи.

В нашата ДГ са егати сухарите, въобще там не може да се празнува рожден ден. Миналата година нито искаха да вземат апарат да снимат децата, нито пък им дават да видят цялата торта и да духат свещички, а след като се наобядват, им слагат за десерт по едно парче торта и това е... Rolling Eyes

Деска, бързо да ти оздравява момчето! Hug
И Вальо съм го забелязала, че винаги се разболява около рождения си ден, та сега ми е едно свито...

# 149
  • Русе
Привет, момичета!

Деси, и Диди е така - Т(няма вече) и кашлица, не ходи на ДГ тази седмица. Хората ме майтапят, че от новата прическа се е разболяла. Twisted Evil

Аз кротнах малко, ама още ме е яд. Рени, абсурд да я снимам баш сега  Wink, ако вчера Юлчето е хванала Диди като снимаше, може и да видите нещо изпод шапката  Laughing.
Жалко, че Диди беше болна и не можахме да се включим по-рано в русенските срещи.  Sad
Юлче, вярно са ти кротки момчетата. Peace Иво, не знам защо, все ми напомня на Незнайко в страната на чудеста, сигурно заради невероятните мигли. Flutter
Пресил, като го гледам, може и да надмине Преслав по бандитизъм - не, че нещо е направил, ама гледа палаво...  таквоз hahaha, да му мисли Филипа Crazy, Преслав поне по-"козметични" ги твори, та не ходим толкоз често до спешното. Twisted Evil

Честит отминал празник на другия съгражданин - Давид и Бюти!  bouquet

Татянка, прекрасна е Миленка! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт