АПРИЛ 2006

• 32 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Христос Воскресе! Hug

Честит 4-ти специален великденски рожден ден на Симонка, Реа и Пламен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да сте здрави и цветни! Hug

Янче, Рали, Кате, честит празник на вас и семействата!   bouquet
Чакам да видя сливенското тортено произведение Grinning
И аз правих торта, но трябваше до сега да я покажа, сега след тортата на Катето... Laughing

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 08:13 от Лейди ФиЛ

# 121
  • София
Христос воскресе, момичета!

Честит празник на рожденниците - Симона, Рея и Пламен!

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА, РЕА И ПЛАМЕН!
ЗДРАВЕ И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ДЕН С МНОГО ИЗНЕНАДИ!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!
 Hug

# 123
Честит рожден ден на Симонка, Реа и Пламен! Да растат здрави, умни, красиви и най-вече щастливи! Честит празник на страхотните йм майки!   bouquet

Честито възкресение, и честит имен ден на Велина!   bouquet

# 124
Честит празник на всички. Честит рожден ден на Симона и Реа. И честит имен ден на Велина.

Благодаря ви за пожеланията. Направо каталясах 3-те уж почивни дни.
Фил, да те успокоя, че тортата ми е много проста, щото така и не ми остана време и тази сутрин едва успях да я довърша. Сега мисля да легна и да спя до сутринта  Mr. Green А утре на свеж акъл ще сложа и малко снимки.

# 125
  • София
Честит празник на всички и честит специален ден на рождениците- Симонка, Реа и Пламен.

Енви, честит празник и на вашата именичка. Hug

Хайде, показвайте тортите.
Янче, направи ли пеперудата?

# 126
  • София
Честито възкресение! Мерси за пожеланията мили момичета!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

И честит имен ден на Велина!   bouquet

# 127
# 128
  • Русе
Честити рождени дни на Иво, Симонка, Реа и Пламен!  ura
Да растат здрави, щастливи и много обичани!
Честито на милите им майчета!  bouquet

Честит отминал празник и на наборката Вили! Heart Eyes

Да ви се оплача,  #Cussing out #Cussing out #Cussing out - Дребните бяха за един ден на бабин дом, да оправим къщата за гостите вчера, и това диване Преслав  fight да вземе една ножица за нокти... и да офъка Диди  Rage (косата й не беше рязана от бебе и беше дълга до кръста  ooooh!)..., ама рязал, ви казвам, до зад ушите от едната страна, а на бретона има кичури, дето е оставил 1-2см smile3514. Баща им пална колата и го домъкна в 10ч. вечерта, овиках ги, набих ги и ги сложих по леглата. На другия ден, под конвой, щото бяха наказани - на фризьор и двамата (той Преслав и себе си беше образайчил(не му е за първи път), но неговото лесно - минаха го с машинката). После, в къщи баща им им връчи по една четка, Преслав в тоалетната, Диди - в банята, да чистят фугите  Close. Като нищо съм вдигнала кръвно, 2 дена ходя като изтребител - да ми обезобрази Диди баш преди РД Rage, а аз вече мислех какви прически да й правя за празника... ooooh!, сега най-много една фиба да й забуча, щото и за опашка не става, 2/3 от косата й я няма... Sick

П.С. Кате, онази еротчната торта е направо... Joy hahaha Joy

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 11:19 от Иленка

# 129
Зло да забрави Велина, да й е честит отминалият имен ден! Hug

Ау, Иленко, чак аз вдигнах кръвно...тцтцтц, ама и тя кротко ли е стояла, докато той "твори"? Rolling Eyes

И аз вчера побелях, отново.Отидохме да поздравим моите родители, Пресил взе че счупи стъкло на една от интериорните врати, наряза си ръката, спешно отделение...
Слава богу, с възможно най-малко се размина, но моите нервни клетки необратимо изчезват.

# 130
  • София
Леле, като ви слушам с тия момчетии се плаша....
Иленке, знам, че хич не ти е смешно и ти е жал за косата, но дай снимки да я видим Диди с новата прическа.

# 131
Честито Възкресение!
Със закъснение , но от сърце - Честита 4 годинка на Преско, Иво, Пламен и Реа!
Честит имен ден на Вили!
Всички да бъдат здрави и много щастливи! Честит празник в семействата ви мили съфорумки!

Ние се прибрахме преди малко и след 2 часа пак ще празнуваме! 3 дни яли, пили! Хубаво е, но уморително! Другата година си обещавам да е по- скромно!

За белите на момчетата не знам какво да кажа Shocked

# 132
  • София
Честит Рожден Ден на Симона, Реа и Пламен!
 Ей, какви красиви и умни дечица са! Да са много, много здравички и весели! На любимото ми мило Янче  Hug - с голямо обещание за реванш!
Честит Имен Ден на Велина!

Сила на духа, дзен спокойствие и розови очила на милата ми Иленка!

# 133
Ох, Иленке, верно, че е за ядосване работата. Ама я си помисли колко по-лоши работи има и ще се успокоиш поне малко Simple Smile

# 134
 Честито на всички празнували вече през последните няколко дни  bouquet, да са живи, здрави и много щастливи!
Иленке, съчувствия, наистина кофти изненада.

И аз съм на вълна торти, реших дето се вика в последната минута да правя тази за в къщи, ама като гледам накъде отиват нещата може и да сме с две купени. Тъкмо ми се вдигнаха надеждите, че ще си получа фондана от щатско и ще творя идейно и се оказа, че няма да дойде на време. Утре вкарвам в действие план Б и ако той не проработи тръгвам по сладкарниците.

Общи условия

Активация на акаунт