АПРИЛ 2006

• 32 247
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Ани и Мати! Здрави да растат, щастливи!

Дани също е див за трима, добре, че Бобката засега е послушен. Р не казва, ама с тоя английски хич и не знам кога ще го каже.

Браво за четенето на Пламен!

# 106
Честит рожден ден на Ани и Мати!!! Да растат здрави, щастливи и обичани  newsm67.

Ох, и аз не знам как ще се оправям, но не искам да мрънкам тук, защото ме е срам от някои от вас, които без никаква помощ си гледат дечицата, пък аз  имам баби. Истината е , че пак ми е трудно, не искам да ги деля, а бабите не ги искат двете заедно, защото им е трудно, а аз пък се заинатила и така.  Най-трудно е, че спят по различно време, а и двете  съм ги научила да легна до тях и да ги приспивам. Другото е ежедневното готвене  ooooh!, когато Ема е на градина мисля една вечеря, която може да е нещо набързо.
Съгласна съм , че повечето педита са на това мнение, но когато и бащата е , вярвайте ми , е още по-трудно. На всяко боледуване започвам да се чувствам виновна. А и това , което много ми тежи е , че Ема  хич не е щастлива, все едно не е тя, та това допълнително . Въпреки това ще видя как ще сме този месец, ще правим и консултация за третата сливица дали да я махат и може май да я пратя . Много ме притеснява  , че не чува,  всеки ден се задълбочава проблемът.

Поздравления за Пламен . Ема знае само десетина букви и то научени от дядо й, мен въобще не ме слуша. Имаме карти -английските букви и думички и като се опитам нещо да играем та да прихване, тя ме стопира да не съм говорела ,че тя си знаела английски и сме до там  Crazy.

Аги, големи сладури са ти децата, пу-пу .

Фил,
много хубаво ,че ще са в една градина. Играят ли си двамата, те са си почти като близнаци?

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИКА ПРЕСИЛ!
ЗА Е ЗДРАВ, ОБИЧАН И БЕЗГРИЖЕН!
ФИЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!
МНОГО РАДОСТ И ГОРДОСТ ДА ВИ НОСИ МОМЧЕТО!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

# 108
Честит рожден ден на Пресил! Да расте умен и все така чаровен, и малко по-малко палав, щом мама така иска  Wink  Вера, честит празник!  Hug

Ако ви кажа че снощи тук валеше сняг, ще ми повярвате ли?  ooooh!

Тина, и Милена беше/е непрекъснато болна. Обяснявам си го с първа зима на ДГ и чакам по-добри временна. Вярно, нямаме бебе което може да заразява, но за компензация аз хващам всичко, което носи от ДГ  Twisted Evil Ето сега имах 7 дена Т и само лежах, още не съм здрава но поне съм на крака вече. Съсипах се този път. Но сега идват пролетта и лятото, и според мен няма да боледуват вече толкова....за това не знам има ли смисъл точно сега да я спирате?   newsm78  А Ема защо не е щастлива?

# 109
  • София
Честит рожден ден на палавия Пресил. Wink
весел празник на цялото семейство.

Тина, това с нечуването сигурно е от сливицата. Разкажи после за прегледа.
И аз ще го водя Влади при този, който Деси каза, но да мине р. ден на Соня.

# 110
  • Русе
Честит Рожден Ден на вчерашнте рожденици Ани и Мати!
Честит Рожден Ден на брат'чеда Пресил!
  bigdance2
Да растат здрави, умни, оправни и късметлии!

Ани, Вени, Фил, весел празник, момичета!  bouquet

Тина, мрънкай, мрънкай, кой друг, ако не ние, ще те разбере? Hug Ами, тежко е (някой ако каже, че е лесно с две с малка разлика, няма да му повярвам  Wink), ама се справяме някак - с баби, без баби, ще ги отикаме. Малкото като стане на 3г., е много по-лесно вече. Peace Много ме дразнят тез педита, като искат да се спират децата от ДГ - ей тъй точно, се отглеждат кекльовци, дето като ги духне вятъра, се разболяват. Naughty Ама, това със слуха си е сериозно, де..., дано се оправят нещата! Praynig

Фил, как го изтървахте Пресил да скочи в езерото?!? #Crazy УжасТ!!! ooooh! Представям си каква картинка сте били... Това ми е най-големия кошмар като ходим там, пък тъй ме блазни да минем по стъпките във водата с децата. Crazy
Честит прием на Ена-та в ДГ! Hug

Кате, ти пък, не си луда, че правиш торти, ами че си си сбъркала професията. Wink Браво на баткото с четенето.  Peace И Преслав има наченки, ама по-скоро ги познава думите, отколкото ги прочита  Close, Диди се справя по-добре със сричките, като гледам преди него ще почне да чете. hahaha
За "Р"-то на баткото, сигурно ще ти кажат, че си закъсняла малко. В нашата ДГ всяка година идва логопед и прави пълна диагностика на всички деца. На Преслав написаха предписание за логопед заради "р"-то още в края на 2008, както и миналата година. Май 4г. е границата и после се смята, че трябва се заеме специалист. Аз, обаче, не съм го водила, не виждам голям проблем да си остане така (ако го докара като на баща си, особено  Wink) Ако те дразни или притеснява, вземай мерки вече.

Татянка, много умно ми се видя това с масичкта за РД  Peace, като знам какъв зор виждам за по-големи деца (ученици), дето хич не им знам модите и текущите интереси. Rolling Eyes
А тържеството мина добре, имаше интересен замисъл - децата бяха различни гадинки - калинки, пчелички, светулки, щурчета, бръмбари, а главните герои - гъсенички, с които никой не искаше да си играе, защото са тромави и безполезни. Всяка групичка буболечки си имаше свой танц, песничка и думички..., а гъсеничките накрая станаха пеперуди. Само към костюмите имам забележки - всички, освен калинките, бяха с еднакви костюми и се различаха само по разни дребни атрибути (фенерчета, гърненца..., за щурците, така и не намериха цигулки).

Весели празници от нас! Hug

# 111
Честит рожден ден на Пресил. Да е здрав и щастлив.

Иленке, аз за "Р"-то и четенето за Пламен говорех Simple Smile

# 112
Честит Рожден Ден на Пресил и от нас!
Да е много щастливо и здраво дете!
Фил, честит празник и на теб, и на цялото ви семейство! Много да ви радва пакостливко!

Да ви подшушна, че Ексчето се бе представила фърси с тортата - и на вкус, и на вид!  chef
На Матей тортата вярвам, че Вени ще ви я покаже - тя бе както винаги произведение на изкуството, ама Бубето си е талант отвсякъде!

# 113
  • Boston, MA
Честит рожден ден на хубавото русо момченце Преси!

За децата и болестите, смятам, че е нормално първият сезон в детско заведение (бил той ясла, градина или дори чак първи клас) да се изкарва с много вируси. Тъпото е, че влачат на родителите  Grinning. С Дани мъжът ми беше болен непрекъснато, сега с Боби май съм аз по-зле (отслабила ми се е имунната система). Дори съм чела (може би съм ви и казвала), че педиатрите в първата година на практиката си много боледуват, прихващат от децата и им отнема време имунната система да се "намести". Да му мислим ние, които си изхабихме отпуската в болнични.  Rolling Eyes

Весели празници!

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО!
ДА Е ЗДРАВО, ОБИЧАНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ МИЛО СЕМЕЙСТВО!
ВЕСЕЛ ДЕН С МНОГО ХУБАВИ ИЗНЕНАДИ!

Hug Heart Eyes Hug

# 115
  • София
Честит празник на Пресил и Иво! Да саживи и най-вече здрави!

Мати изкара някакъв вирус точно по раждненически, ама сега е добре!

Ето ми и яйцата : клик!

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 14:30 от Вени*

# 116
Честит рожден ден на сладура Иво! Желая му весело детство и много здраве. Юлче, мила, честит празник! 

Ех, Вени, пак ли?  Sad Нали миналата година пак беше болен баш на рожденния си ден  Sad

# 117
  • София
По-миналата, Танче! Той на самия дне си беше добре, но през ноща вдигна, започна срашна хрема с теч и от очите. Силна отпадналост! Но днес е добре. Да чукам на дърво да се оправи така от самосебе си, както е тръгнало!

# 118
  • София
Юле, да ти е жив и здрав Ивчо!
Честит ви рожден ден!

# 119
Благодаря, мили момичета! Hug

Честит рожден ден днес на Иво!Да е здрав и все така добричък! Grinning
Юлче, честит празник!  bouquet

Нашият ден мина много хубаво, приятната умора ме държи и днес Grinning

Общи условия

Активация на акаунт