Дани също е див за трима, добре, че Бобката засега е послушен. Р не казва, ама с тоя английски хич и не знам кога ще го каже.
Браво за четенето на Пламен!
.
, когато Ема е на градина мисля една вечеря, която може да е нещо набързо.
.
Вера, честит празник! 

А Ема защо не е щастлива?

Ами, тежко е (някой ако каже, че е лесно с две с малка разлика, няма да му повярвам
), ама се справяме някак - с баби, без баби, ще ги отикаме. Малкото като стане на 3г., е много по-лесно вече.
Много ме дразнят тез педита, като искат да се спират децата от ДГ - ей тъй точно, се отглеждат кекльовци, дето като ги духне вятъра, се разболяват.
Ама, това със слуха си е сериозно, де..., дано се оправят нещата! 
УжасТ!!!
Представям си каква картинка сте били... Това ми е най-големия кошмар като ходим там, пък тъй ме блазни да минем по стъпките във водата с децата. 

Браво на баткото с четенето.
И Преслав има наченки, ама по-скоро ги познава думите, отколкото ги прочита
, Диди се справя по-добре със сричките, като гледам преди него ще почне да чете. 
) Ако те дразни или притеснява, вземай мерки вече.
, като знам какъв зор виждам за по-големи деца (ученици), дето хич не им знам модите и текущите интереси.

. С Дани мъжът ми беше болен непрекъснато, сега с Боби май съм аз по-зле (отслабила ми се е имунната система). Дори съм чела (може би съм ви и казвала), че педиатрите в първата година на практиката си много боледуват, прихващат от децата и им отнема време имунната система да се "намести". Да му мислим ние, които си изхабихме отпуската в болнични. Препоръчани теми