АПРИЛ 2006

• 32 243
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Boston, MA
Тина, ми какво ще я правиш Ема?

Рени, лекувай се, не се оставяй, аз си докарах зверски синузит (от на малките постоянните хреми), пих 10 дни антибиотик.

За рожден ден и тук не се практикува регистър за подаръци, виж за други, по-големи събития постоянно.

Ъх, исках да поръчам на Дани торта Томас за р.д., майсторката я няма, май пак аз ще плескам нещо. От нас ще погледна линковете ви.

# 91
  • София
Тина, и на мен всеки път лекарката ми опява да спра Соня от градина докато не поотрасне Влади. последния път много ме ядоса-почна да изглежда все едно не си гледам добре децата и са все болни или пък, че не ме е грижа за малкото и гледам да ми е лесно с едно дете вкъщи вместо да ги гледам и двете.
Но аз пък нямам намересние да спирам Соня. Може би трябваше в разгара на зимата да я поспра, но нещо се заинатих.

# 92
Здравейте!

Днес не е ли РД на Цветин Ицко?Да им е жив и здрав! Grinning

Тина, Рени, знам го това с болестите и двете деца.
Само дето аз си позволих да се поддам на педиатричната истерия, когато Дарена беше новородена.

А, и се хваля, Дарена е приета в ДГ на Пресил, на есен с песен тя 1-ва, той 2-ра група Simple Smile

Исках още да споделя, но ме вдигат Mr. Green

# 93
Добро утро.

Къде е списъка с рождениците? Че не помня кой имаше днес РД, да му честитя Simple Smile
Никакво време не ми остава направо. Вени, ти хубу си приключила, ама аз имам още 11 фирми  ooooh!

За торти говорите нещо. Аз съм от лудите дето си ги правя сама  Laughing Хем нямам време, ама по нощите, по утрините изнамирам малко време. Не мога да си представя да купя готова торта  Laughing То в Сливен няма и избор на торти, 3-4 сладкарници са, и на вкус една не ми харесва.

Хубав ден ви пожелавам за сега. По-късно пак ще се включа, като разбера кой са рождениците днес  Grinning

# 94
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ПЪРВОАПРИЛЧЕТАТА НИ
АНИ И МАТИ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И БЕЗГРИЖИЕ!
ЧЕСТИТО И НА ЩАСТЛИВИТЕ ИМ МАЙКИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

Тина, и моето впечатление е такова - педиатрите обвиняват ДГ за всички беди и горещо препоръчват стоене у дома. Нашият още с баткото си каза мнението, че по възможност най-добре било - директно на у-ще, но щом му казах и моето мнение и възможности по въпроса - вече нямам проблеми, т.е. с Велина не се изказва така драстично. Mr. Green
Обаче за Ема - вие ще си прецените най-добре! Peace

Фили, чудесно е, че ще са в една ДГ - голямо удобство! Peace Преместихте ли се!?

Кате, ти си ни тортеният талант - знаеш!  Hug Списъкът - от старите теми! Wink

Днес - последен работен ден! Party

# 95
Честито на днешните ни рожденици - Ани и Мати. Да са живи и здрави и много, много щастливи!
Честит ден на шегата Laughing

Аз днес съм отпуск и мисля да посвърша малко неща из къщи, да ходя на зъболекар и да се насладя на хубавото време за някоя разходка Simple Smile
Весели празници на всички, които няма да са тук през почивките, а на другите ще им досаждам тук, понеже ние ще сме си в къши тази година Mr. Green

# 96
Честит Рожден Ден на първоаприлските овнета!!!
Мати, Ани, да сте здравички и щастливи!!!  bigdance2
Вени, Ани, честит ви празник!  bouquet

Ето снимки от март месец:
http://www.facebook.com/album.php?aid=43487&id=1587915536&l=b2a3361f8b

# 97
  • София
Честит рожден ден на Мати и Ани! Бъдете здрави, палави, щастливи. baloni
Честит празник и на майчетата им. Hug

Ние със Соня ще боядисваме яйцата на обяд като заспи Влади. И тази година няма да има яйце без лепенка, от сега ги е приготвила и чакат.

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНИ И МАТИ! ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИВИ! newsm59 newsm67

Хубави великденски празници на всички!

# 99
Честит рожден ден на Анна-Мариа и на Мати! Да растат щастливи и здрави! Ани, Вени, честит ви празник!   bouquet

# 100
  • София
Мерси, момичета!

Честит празник на хубавицата Ани!

Ето и почерпка за всички :

# 101
Честит рожден ден на Ани и Мати! Бъдете здрави и усмихнати! Честит празник, Вени и Ани!

Весели празници, момичета!

# 102
  • София
Честит рожден ден на красивата принцеса Ани и големия мъж Мати!
Ексче, Вени, да са ви здрави и щастливи дечицата!

Весело изкарване на Великденските празници! easter

# 103
Здрасти!

Честит рожден ден на Анна-Мариа и Мати!Здрави, палави, щастливи!  bouquet

Честит шеговит празник на всички! Hug

Пресил продължава с неговите дон Жуановски трепети, тези дни ми каза:"Мамо, преди си мислех за Моника, сега си мисля за ВалЯнтина" Crazy
Всъщност да мисли за гаджета явно му се отдава, но да слуша майка си и  баща си-много трудно.
Ходихме миналия уикенд тук в една местност до Русе, Текето.
Въпреки уговорките да стои до нас и предупрежденията ни, взе че падна в езерото #Cussing out
Ей така, март месец се потопи до врат, добре че просто там беше плитко, иначе...
После суматоха, Дарена я метнахме в колата, него съблякохме гол, пооблякохме го с разни наши дрехи и ... така.
Докога ще е толкоз палав, плаши ме.

# 104
Честит рожден ден на Ани и Матей. Да са много здрави, весели и щастливи.

Фил, и наш Пламен е много палав. Абе то все глупости измисля, хич не слуша какво му се казва. Целият е в синини от падания, само на лицето има 2-3 в момента  ooooh! Иначе пък да го похваля, че вече чете. Митко не може още, чете сричките, но не може да ги свържи в дума. Докато Пламен направо си чете думите, само ударенията бърка. Обаче пък още не може "Р" да казва. Чудя се да го водя ли на специалист вече или да изчакаме още. Някой друг има ли такъв проблем?   

Общи условия

Активация на акаунт