АПРИЛ 2006

• 32 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Ренка, да не сте решили да идвате насам за повода? И ние искаме да ходим, но не откриваме конкретна информация по нета. Понеже имаме и друг ангажимент на празника искахме да си натамъним нещата от сега, но и ние сме в чуденка. По недостоверна информация разбрах, че щели да пристигнат в 10ч., но дали наистина е така незнам. Познати на познати ще участват и разбрах че тръгват от Гърция и са им казали да бъдат там в 10 сутринта, но както казах това е неофициално инфо. Ако разбера нещо по-конкретно ще кажа.

# 436
Мацки, дайте идея какво да направя на Тони, защото кашля зверски от гърлото  - силно червено му е. Освен да пръскам Тантум Верде?
Вечер като легне се започва - прави едни физиономии, като позиви за повръщане, няколко пъти се напъва и се изкашля...И като легне става адска мъка. Дере се, дере се.... Трябва с нещо да пресека това чудо, да обработя гърлото. Сливиците му са подути, но дики каза във вторник, че третата не е проблем никакъв.

# 437
Чаена, има хомеопатия за това, ама нали знаеш, че е индивидуално.
Дори скоро давах на Дарена, имаше кашлица, която се активираше към 24ч с позиви за повръщане.

# 438
Беладонната не помогна за кашлицата, от нея свали от 38,3 на 37,3
освен пак да пробвам, сега Т няма, но кашля.

# 439
И аз да се отчета - Станислав се държа прилично в понеделник и разреши да му се измери налягането и визуса. За сега е добре.  Няма промяна в отрицателна посока. Ще имаме почивка и това лято...
Тина, браво на Ема! Дано вече нямате проблеми. Peace
Рени, такава торбичка за деликатни дрехи си закупих от Биг Шоп /немската верига магазини/. Около 2-3 лв. струваше.
Аги, и аз те съветвам за хомеопатия. Peace А само за успокояване на кашлицата давам за смучене бучка захар с 1 капка олио.

# 440
Анелиз, супер за добрите новини  Hug.

Аги, не знам какво да ти кажа, такъв проблем сме нямали, слава богу.

Ема два дена е с 38 температура, било нормално, да пиела повече течности. А да не ви говоря колко е кисела, особено днес  Whistling. И корем я боляло, не знам дали от упойката така се получава. Говори много смешно , все едно се лигави, предполагам , че няма така да остане  Mr. Green. Но пък как диша, въобще не се чува нищо, нали бяхме свикнали вечно да чуваме как сумти и сега е много странно.

Рени, пооправи ли се Соня?
Аз ползвам една торбичка на баба ми, като от перде, почти всеки имаше такава. Връзвам дръжките и готово. Но по-скоро слагам чорапи и сутиени,  Легото не ми е хрумнало  да го мия  Crazy.

# 441
  • София
Соня е екстра. Пие си АБ и днес бяхме на контролен преглед-възпалението в ушите почти е изчезнало. Конюктивита и той е овладян, но продължаваме с капките. Този път все едно не е болна-може би защото не вдигаше висока Т., както обичайно прави. Беснее по цял ден и тормози Влади.

Той пък тази вечер в 8 часа се заключи в детската стая. Трясна вратата и врътна ключа от вътрешната страна. Мъжа ми се мъчи някакси да отвори, но не стана. Веднага от Гугъл звъннах на първия денонощен ключар и до 20 мин. дойдоха. Той рева отвътре през цялото време. И аз поплаках, но не смеех да ги разстройвам и двамата, че  и Соня се поизплаши.
Естествено махнахме всички ключове, чудя се как по-рано не съм го направила, но той досега никога не ги е пипал или не е имал сила да завърти.
Сега съм супер скапана от отрицателната емоция. Tired

Аги, пристъпи на кашлица успокоявам с чай от дюлево семе. Но ако е от гърлото - не знам- нещо да смуче може би. Соня и бонбонче тик-так да й дадеш ще и подейства - малко хипохондричка го раздава-важното е нещо да й се даде и да и се обърне внимание.

Анелиз, мерси, ще погледна в тези магазини. Хубаво, че прегледа е минал с добри новини. Peace

# 442
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕНИ! Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ИЛЬЕНКО! Heart Eyes

ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ -
ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА КОСЕ НА РАЧЕ,
КАКТО И НА ОСТАНАЛИТЕ ИМЕННИЦИ В АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА
!
  bouquet

Ние сме добре - от празник-на празник сме, ту в у-ще, ту в ДГ.
Много мероприятия, много нещо - веднъж да свърши уч.година...

Blush

# 443
Рени и Иленска, честити ви прекрасни поводи!
От здраве да не се отървете! Hug Heart Eyes

Честито и на семейството на Рачето!  bouquet
Както и на всички останали Grinning

# 444
Рени , Иленко, честит ви празник! Здрави, усмихнати и щастливи!
Раче, да поздравиш Коце за празника и от нас!
Тинче, Анелиз, бражо за доброто развитие на нещата!

Ренка, преглеждам я аз тази тема, но обикновено все със закъснение. Който ходи на регатата да пусне после снимки:)
Ох, Рени представям си го! Милия Влади, но поне бързо са реагирали ключарите.
Аги, аз съм за Тантум Верде или Ефизол и чайчета, а най-добре с лъжица мед.

# 445
  • София
Честит празник на Иленка и Рени! Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

Почерпете се за здравето на моя любим именник. Благодаря ви за поздравите, веднага ще предам подред всичките:

Да се похваля и тук, че си имаме зъбче от 2 дена, а второто почти се е показало.  tooth

Вчера в градината на Емо имаха открит урок и татко му отиде. Няма и помен от онова инатесто диваче - всеки път е отговарял, когато са го питали. След урока гушнал учителките и им казал чао. Всички са много доволни, че са успели да преодолеят проблема му. Похвалиха ми го и писмено, че вече ентусиазирано участва във всички мероприятия и отговаря всеки път като го питат. Учителката му по немски е най-изненадана, че може да казва всичко и на немски. Емо сега учи баща си как се произнасят някои думи и са много смешни, когато таткото ни не успее да я каже правилно. Емо му повтаря няколко пъти баааавно и го кара да ги казва след него. Таткото ни упорито повтаря и вече има добър запас от думи на немски - да видим кога и мен ще започнат да ме обучават мъжете ми.  Mr. Green

Весел ден, приятелки!

# 446
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на Рени и Иленка! Да сте живи и здрави, много щастливи и винаги усмихнати!

Да му е живо и здраво и на Косе името - само с добро да го споменават!

И да почерпя и аз скромно за здравето на майка ми, която днес също празнува имен ден

Тина, Анелиз, радвам се на добрите новини при вас Hug
Рени, и Сонята да се оправя вече съвсем  Hug

Аги, аз бих заложила на мед з агърлото, както и на клеева тинктура вечер.

Мрежички за пране аз съм виждала в магазините за 1 лев - доста са удобни, понеже са с цип и дребните дрехи не се попиляват из цялото пране. А за легото ще са идеални просто Mr. Green Само не разбрах защо го миете?  newsm78

Ние сме добре също - Маги чат-пат е със сополи, после се оправя , ходи на градина и пак същата работа. Ние сме си на работа, бебочев расте, вече се замислям за родилното какво ми трябва да взема да стегна едно чанте, че да няма изненади, макар,че то време уж има, ама - божа работа.
И така, девойки.

Не пиша често, че няма кой знае какво покрай нас.
Надявам се всички сте добре.

чакат ни 3 почивни дни, така че съм се нагласила да свърша някои неща, дано не ми се провалят плановете.

Лек и слънчев ден и приятни почивни дни от мен Hug

# 447
Честит Имен Ден Иленка!
Честит Рожден Ден Ренка!
Честито и на Коцето на Рачето!
Ели, честито на майчето ти!
Смин, честито и на товйто тате!

Ние още сме под карантина и вече малко започнах да издивявам Sad На всичко отгоре Кало нещо има проблем със слуха и не чува много добре, та другата седмица ще щурмуваме УНГ Sad
Аз за капак съм с обрив по корема и няма как да отида на лекар, та се надявам да ми минава бързо и да не е нещо сериозно. Подозирам аз крема, с който се мазах, ама да видим дали е от него ...

Раче, много се радвам, че се преборили проблемът с неговоренето на Емчо Hug

Тина, дано Ема бързо да се възстанови и да няма проблеми вече Peace Hug
Анелиз, много се радвам за хубавите новини

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:29 от десито

# 448
Рени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!
newsm51

Рени, големи емоции сте имали с Влади! Веднъж Станислав / на възрастта на Влади/ ме заключи на балкона, докато простирах. Бяхме сами двамата.  Но ме спаси факта, че малкото прозорче на балконската врата не беше затворено и успях през него да пъхна една летва, която се намираше на балкона и с нея да вдигна бравата.  Grinning
Иначе не ми се мисли, какво щеше да се случи - на печката имах врящо ядене, телефона ми беше в чантата... Трябваше да викам през балкона на минувачите...
Весели почивни дни желая на всички!

# 449
  • 2 етажа над тавана
О, Раче, мила, забравих - браво на Емко, че така се е разприказвал вече Hug Дано все така продължава да се включва активно във всичко и с охота да говори Hug

Деска, то не остана от карантината - стискай зъби и утре да мине и бягайте навън Hug

Общи условия

Активация на акаунт