АПРИЛ 2006

• 32 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Честит имен ден на именниците!   bouquet

Честит рожден ден, Рени! Да си здрава и много обичана!   bouquet

Аз черпя за нашата 5-годишнина - дървена сватба, снощи си получих и подаръка  Heart Eyes - точилка  Mr. Green От колко време опявам, че имам нужда да им отупвам праха от дупетата от време на време, а той миличкият чакал специално да ми я подари на нашия празник  Heart Eyes

.... А за легото ще са идеални просто Mr. Green Само не разбрах защо го миете?  newsm78

Пълно е с пластелин  Crossing Arms

# 451
  • Русе
Честит Рожден Ден, Рени!

Да си здрава, щастлива и много обичана!

Честит имен ден на всички празнуващи в априлските семейства!  bouquet

Благодаря, момичета! Hug
Ако щете вярвайте, бях забравила, че имам празник  Crazy - и аз като Енви съм на въртележката, покрай мероприятията на децата (днес Преслав има концерт на народните танци)..., то не е едно и две... Laughing
На всичко отгоре, миналия петък ни блъснаха колата (бяхме всички вътре) на път за школата по английски, и сега сме без превоз.  Tired Слава богу, само колата пострада, и другата кола(майка с дете колкото нашите) - също Praynig...

Браво на Ема и Стани, че всичко е наред вече! Peace

Рени, Деси, дано и при вас да се оправят нещата! Praynig

Аги, дано отшуми това чудо! Rolling Eyes Не съм се сблъсквала с толкоз зверска кашлица..., иначе се сещам за нишадър и калциев глюконат (като евтини варинати) и Умкалор капки (като скъп). Имаше и някаква рецепта с бира на д-р Михайлов (ако ти се рови в нета), за която казват, че много помагала. Thinking

Браво на Емо за доброто представяне в ДГ! Раче, честит ти именик и честити ви първи зъбчета! Hug
И аз да си похваля Дилянката - в сряда я оставихме с Преслав на урока му по английски, като наблюдател..., а тя изявила желание да участва - включила се в игрите, и думички беше научила  Grinning..., само дето в последно време пак не иска да ходи на ДГ и прави театри сутрин. Tired

Като стана въпрос за заключване, и Преслав ми е спрятал заключването на терасата докато простирам като беше на 1,5г. (но на мен ми се наложи да викам на минувачите  Crazy), както и заключване в детската с Диди (наложи се да разбиваме вратата), а Диди се беше заключила в тоалетната преди време и й отне около час да успее да отключи..., всички случаи съпроводени с ревове от двете страни. Crazy Последният случай беше тази седмица - мъжът ми излезе да бяга на стадиона без ключове, аз и дребните бяхме на площадка. Започна да вали и тръгнахме да се прибираме. С Диди влязохме вкъщи, а Пресав се сети, че загубил нещо и се върна да го търси... След порядъчно дълго отсъствие, слязох долу да видя какво става, като оставих вратата отворена, а Диди - горе, така че, дори и да се хлопне, тя да ни отвори отвътре... Да, ама - не. Twisted Evil Диди, и тя решила да разбере какво става, само че не оставила вратата отворена, ами я хлопнала - отвън  ooooh!.... И така, цялото семейство се озовахме заключени навън под дъжда, без телефони, без пари, без чадъри, без нищо... smile3514

Спорен петък от мен и весели празници!
Понеделник нали е неработен ден? newsm78

# 452
  • София
Рени, честит рожден ден!
Честит имен ден на Иленка, Косе и всички останали празнуващи в апрлиските семейства!
Юлче, честита ви годишнина! Още дълги години любов и разбирателство!

Ох, посмях се хубаво на перипетийте ви със заключването. Ние такива проблеми решихме да си нямаме и отдавна вече махнахме ключове и заключвалки, сменихме си и външната брава, че беше от тези, които не се отварят отвън, че най-гадно ми се е струвало да си кибичиш пред вратата.

Анелиз, браво на смелото момче и за хубавите резултати от прегледа!

Раче, супер за първото зъбче и за говорещ Емко!

Аги, на Вальо кашлица в легнало положение, с позиви за повръщане, обикновено се дължи на стичащи се сополи в гърлото. Обикновено доки ни изписва някакво хомеопатично, да изкара сополите навън и като почнат да текат през носа, кашлицата веднага спира. Сиропчета препоръчвам Стодал или Биокс-тими.

Ренка, да не сте решили да идвате насам за повода? И ние искаме да ходим, но не откриваме конкретна информация по нета. ...
Пуснаха вече инфо, ето я програмата. Първите кораби разбрах, че са пристигнали още снощи. Ние мислим да пътуваме в събота сутринта, ако всичко е наред.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:27 от Renkata

# 453
  • Русе
Юлче, честита ви годишнина!
Още дълги години любов и разбирателство!  bouquet
Точилката да ползваш само по "оригиналното" предназначение! Wink

# 454
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА ЗА ПОЗДРАВИТЕ КЪМ МЕН. Hug

Да почерпя:

Честито и на другите празнуващи днес - именици и семеен празник.  bouquet
И аз нямам точилка-такава съм домакиня, че за 5 г. семеен живот нямам такъв уред. Blush

# 455
Юлче, и на вас честито!  bouquet
Спокойствие и любов да цари!

Рени, не така, аз от 7г съм омъжена, ама и аз нямам точилка GrinningИначе съм си добра домакиня умря ми циганката по хвалбите Mr. Green
От едно известно време всяка вечер имаме гости, все поливаме новата къща, вече съм гро-ги от готвене и шетня.

# 456
Честит празник на именяците!Да сте живи и здрави! И само с хубави новини да ни радвате!

# 457
Юлче, пропуснала съм те, честит празник и на вас  bouquetОще много по 5 да празнувате и да не си омръзвате Mr. Green

Правилно ли гледам че вчера никой не се е отчел тук? Значи времето на всякъде се е оправило Mr. Green. Ние почти цял ден бяхме край Регатата, наистина са се постарали в организацията, беше страхотно. Нямам търпение да ги видя тези красоти в морето утре всички на куп.

# 458
Eee, снимайте, снимайте регатата, да видим и ние! Hug

Юлче, и аз съм те пропуснала, прощавай! Blush Честит годишнина, здрави и щастливи един с друг бъдете!  bouquet

# 459
bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bg

# 460
Леле, Ренка, аз що чак сега виждам, че си писала че идвате насам Embarassed хич ме няма значи. А успяхте ли да останете до днес за парада на ветрилата? Беше красота!

# 461
О, момичета, здравейте!
Честит празник, макар и отминал! Дано има повече храна за душите ни:)

Тук доведоха Мони и лудницата настана  Mr. Green Днес ми е натоварена програмата - след 10 дни АБ Дидо избичи 39 Т, 2 дни вдига така, започна отново да кашля и вече и носът му шуми, та днес сме на лекар да видим какво ще мъдри доки за него и лечението му.  Събраха му се 14 дни Клацид - този АБ не действа на моите деца и това си е , за последен път правя грешката да им го давам.
Тони много намали кашлицата, но пък вчера след промивка такива сополяци извадихме, че явно УНГ ни зове. Всичко е в носоглътката.
Мен сутрин ми е задръстено гърлото, кашлям доста, моята ЛЛ днес ще ме прегледа явно, защото малките бацили ме тръшнаха и мен.
За капак взех крути мерки против кокошите си тръни  Blush и миналата седмица ми ги гоиха с течен азот, днес отново. Куцукам после по 2 дни...И ще ми махнат с ток бенките от врата днес. Crazy Та....само по лекари ще бродим  Whistling Гадост, гадост!

Чакам снимки от морето, много и моля, разведрете ни!!! Hug

# 462
  • София
Ехо, честит празник и от мен! bg

За наше най-голямо съжаление, ние се завърнахме от Варна. Rolling Eyes Много ме хвана яд, че нямах телефон на нито една варненка, да се видим, но след 1-2 месеца мисля да поправим тая грешка!  Регатата беше много впечатляваща, дори и за мен, дето не съм фен и се радвам, че отидохме, беше невероятно приключение! Направихме СНИМКИ, но не са хич добри, щото нашата сапунерка не е пригодена да снима такива огромни размери и разстояния.

И да ви се похваля с грамотата на Вальо от плуването - много искаше да ни покаже в морето, какво е научил на тренировките, ама водата беше ... бррр... студена и мръсна  Party

Аги, пак ли ви тръшнаха болести?!  Tired Що не пробваш рецептата за подсилване на имунитета от Данчето, на мен преди време ми помогна - кис. мляко с мед и пектин на прах - дори и да не помогне за болестите, поне е хранително и полезно! Peace

# 463
  • София
Ренка, страхотни снимки.
А грамотата е много сладка. Heart Eyes

Аги, бързо да се оправяте, че денят ти ми звучи страховит.

# 464
Честит отминал празник!

М, Ренка, супер снимки! Аз имам сватбени снимки пред единия от корабите, Калиакра  Heart Eyes  И браво на малкия плувец! В този ред на мисли, Милена и тя се научи да кара колело, без пом. гуми имам предвид, малко плахо все още, но кара  Wink

Аги, стискам ви палци!

Бубе нещо ми се губи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт