Честит рожден ден, Рени! Да си здрава и много обичана!

Аз черпя за нашата 5-годишнина - дървена сватба, снощи си получих и подаръка
- точилка 

Пълно е с пластелин

- точилка 

- и аз като Енви съм на въртележката, покрай мероприятията на децата (днес Преслав има концерт на народните танци)..., то не е едно и две...
Слава богу, само колата пострада, и другата кола(майка с дете колкото нашите) - също
...

..., само дето в последно време пак не иска да ходи на ДГ и прави театри сутрин. 
), както и заключване в детската с Диди (наложи се да разбиваме вратата), а Диди се беше заключила в тоалетната преди време и й отне около час да успее да отключи..., всички случаи съпроводени с ревове от двете страни.
Последният случай беше тази седмица - мъжът ми излезе да бяга на стадиона без ключове, аз и дребните бяхме на площадка. Започна да вали и тръгнахме да се прибираме. С Диди влязохме вкъщи, а Пресав се сети, че загубил нещо и се върна да го търси... След порядъчно дълго отсъствие, слязох долу да видя какво става, като оставих вратата отворена, а Диди - горе, така че, дори и да се хлопне, тя да ни отвори отвътре... Да, ама - не.
.... И така, цялото семейство се озовахме заключени навън под дъжда, без телефони, без пари, без чадъри, без нищо... 

Иначе съм си добра домакиня умря ми циганката по хвалбите
Още много по 5 да празнувате и да не си омръзвате
и миналата седмица ми ги гоиха с течен азот, днес отново. Куцукам после по 2 дни...И ще ми махнат с ток бенките от врата днес.
Та....само по лекари ще бродим
Гадост, гадост!

Що не пробваш рецептата за подсилване на имунитета от Данчето, на мен преди време ми помогна - кис. мляко с мед и пектин на прах - дори и да не помогне за болестите, поне е хранително и полезно!
И браво на малкия плувец! В този ред на мисли, Милена и тя се научи да кара колело, без пом. гуми имам предвид, малко плахо все още, но кара