Ние също ходим ол инклузив и не харчим почти нищо извън хотела, нищо не ни липсва, само за път. Толкова сме презадоволени, че даже и кафе не ни се пие някъде по заведенията.
Разгледай в нета, ще видиш , че има много хубави предложения
.
.
Виж, ако и двамата работят е друго нещо, но на мен работата ми е това сега
Само очаквам през почивните дни да се занимава с детето, други очаквания нямам.
После, в рамките на 2-3 часа, да си сготвил, нахранил децата, да са изкъпани, сложени да спят - кой ревящ, кой не спира да говори, изисква, да прави някоя и друга пакост...айде, да кажем, че всички с 2 деца са така. Но за 3 часа, да си сложил вечеря, да си ги нахранила, да си ги измила, преоблякла, да си вечеряла и ти все пак, после да си разтребила кухня, играчки...някъде в това време може би ти се изка да погледнеш филма по телевизията. И това всичкото се комбинира с будене по няклко пъти на нощ, и ставане в 6! А все пак аз си гледам още едно дете, което си е работа. Е, смятай с 3 деца денем кое може да се свърши. Щото някои около мен пъшкат как имали да мият банята, а имат дъщеря на 5г, т.е. не е нужно докато търкаш тякой да блъска и да се дере на вратата /както прави Димитър/, а другия да го дразни и да повртя , че искал мляко с какао, че му се акало, че искал вода, че бил гладен...Всичките ми приятелк, с деца или без деца, идвайки вкъщи за няколко часа и като си тръгват ме гледат със съжаление, само свеки ме възхвалява, че това не можела да повярва, че го правя...за капак ако не съм успяла докато спят, в обедните 2 часа тримката, аз да сготвя /това в случай, че имам продукти напазарувани, или ако имам пари въобще/, и реша да направя някакъв аламинут, ме поглежда телеца смръщен и вика "че то това вечеря ли е"
де да знам. И както си предполагам, всяко боледуване ще е на гърба на мен и моите болнични, освен ако не намеря вариант да имам жена на повикване, т.е. да работя, за да плащам на свой ред, но поне да започна да работя с хора 

При нас се слагат на едно и после се взема от там за каквото трябва. Без значение кой колко получава, като не стигат, заедно се мисли какво да се направи по темата.
Някой ходил ли е вече - споделете впечатления.

Знае, че преди вечерята се прибира, иначе после няма сънчо 
При нас всичко е общо
или иначе казано, той спечели пари, аз харча 

Беше голям купон - 4 момчета и аз навигатор 
Ние мислим да отидем точно на "Балкански", в Младост. Митко ту казва, че иска да ходи, ту не ще. До района на цирка не мога да го накарам да отиде, едва проверихме цените на билетите. Май ще ходи само батко му 
Относно несигурността, само мога да предположа, че наистина ти е много трудно! Самото ти решение бе трудно, но ако това може да те успокои - по-добре ли е да си свиеш сърмите и да наведеш глава в такъв момент? Може би щеше да е по-мъдро, но дали? А и както сме си говорили с приятелки - винаги може да се събереш с някого, ако той липсва на теб, и ако ти му липсваш. Но заради едното спокойствие, предполагам, че преди всичко е финансово, да подвиеш коляно - не е дстойно. Ти си знаеш какво те мъчи по-точно, де!
Никъде не споменаваш финансите, аз само си мисля, че е супер гадно това, че в едно много клюкарско и някак долно предаване, 99% от жените бяха попитани "Ако беше финансово независима, щеше ли да се разделиш с него" и отговорът на 100% от тях бе "Да". Абе може да е пошло предаването, но това бе факт при признанията.
.
. Та бабите са общо взето постоянно на повикване. Ето сега имам пране от една седмица за гладене и не ми се хваща, ще чакам някоя да намине
. Може да започнеш, пък майка ти да поема децата като се наложи или наистина да си намериш някоя жена за такива случаи .Но ти си знаеш дали така може да се получи. Определено това седене вкъщи се отразява на психиката. Мен ми е приятно, но понякога ми писва и карам по течението. Но и аз като цяло съм доста хаотична личност и трудно ми се отдава организацията.
.