АПРИЛ 2006

• 32 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз вече не съм здрава, Фил! Стреса ми отслабил имунитета явно.

# 526
Вени,   Hug. Отиди малко да разпуснеш. А как са колегите?

Дано скоро преминат болките на Миленка  Praynig.

Ванче, период е, спокойно и това ще мине  Simple Smile.

# 527
  • София
Аз работя в Счетоводна къща и колегите са кът!

# 528
  • София
Ужас! Много негативни последните няколко страници! Rolling Eyes А аз очаквах покрай 1-ви юни всички да извадят детското в себе си и да е голяма веселба!  ooooh!

Честит отминал празник на всички малки, големи и още по-големи дечица!  ura
Мен все още ме държи празничното настроение и вчера накупувах още глезотийки за малчо.
Ние на 1-ви изкарахме страхотно, уж не мислех да ходим из навалиците, ама посетихме някакъв концерт. Вальока много ме изненада - не слезе от сцената, а уж напоследък го раздава срамежливец.

Татянка, много ми стана мъчно за Миленката! Hug  Спомням си баща ми, като беше гипсиран, как все нервничеше и не можеше да го търпи, а децата въобще не знам, как се справят с това изпитание. Hug Hug Hug
В нашата градина пък съм забелязала, че много се шашкат, ако детенце се оплаче, че го боли нещо - викат сестрата, обаждат се на родителите. Тук по-скоро родителите действат по-неадекватно - много пъти съм виждала как детенце се оплаква, че го боли нещо и майка му въобще да не го отразява, или да му казва "Стига си мрънкал, нищо ти няма!" и всички много се дразнят, като им се обадят от градината, да си вземат болното дете.

Ех, Вени, мислех си, че са улегнали и са се успокоили вече нещата при теб! Hug Дано скоро да изгрее слънце и на твоята улица! Peace
А това с болестите наистина е много гадно, стресът винаги скапва имунитета и се почва една неспирна болнава одисея. Пепи и той покрай тази криза и проблемите в офиса вече цяла година е страшен нервак и много зле му се отразява всичко това на здравето.

Ванче, и при нас върлува непослушния вирус. Сега са на мода нялколко "грозни" думички и всички от детската ги повтарят до втръсване. На една баба щяха да й изкочат очите, като веднъж се строиха няколко дечурлига и й изпяха най-новия хит в градината "Гола, гола какичка, с голи, голи цици..." #Crazy  На мен хем ми е смешно, хем се дразня и все правя забележки като папагал ooooh!

# 529
На една баба щяха да й изкочат очите, като веднъж се строиха няколко дечурлига и й изпяха най-новия хит в градината "Гола, гола какичка, с голи, голи цици..." #Crazy  На мен хем ми е смешно, хем се дразня и все правя забележки като папагал ooooh!
Joy Е не!Лелееееееее какво ли ни чака още?!За пореден път се заричам, че никога няма да казвам моето дете няма да прави това, няма да прави онова! Колко принципи вече ми потъпка! Crazy

# 530
Здравейте моми4ета!

Татянка, много неприятно. Да оздавява бързо Миленка, много  Hug от нас.
Енви, честит Рожден ден на патерици! Да си жива и здрава!  bouquet

Ние края на юни ще идваме в Бг за 3 седмици и вече нямам търпение.
Скарлет започва училище през септември( тук започват на 4 год.), много ми е странно, ще ходи с униформа и чанта  ooooh!

Вени, горе главата  Hug

Много  Hug от нас

# 531
Рина Hug, добре завърнала се!
Ама се появяваш пак телеграфно Crossing Arms, я се отчети с малко снимков материал, та да видим наборката Flutter
Решили сте да оставате там, очевидно...И на мен ми е странно от 4 г. на у-ще. Успех на бъдещата ученичка Heart Eyes.
Апропо, ти не беше ли от Бургас newsm78.

# 532
Ваня, ще гледам скоро да кача някоя снимка  Simple Smile
Ние решихме да останем тук, по-точно съда така реши и ми отне доста време да свикна с тази мисъл, но така е трябвало да стане и сега не съжалявам, защото се запознах с настоящия ми приятел и съм щастлива. Той е българин и се разбират чудесно със Скарлет, което много ме радва.
А иначе добре си спомняш, от Бургас съм  Wink

Много   Hug от нас

# 533
Oooo, Рина, здравей!
Хайде, дай малко снимки дееее!

Да ви кажа - ние отглеждаме художник вкъщи, но за жалост не е портретист, не е романтик, кубик или каквито там има, а е по абстракциите Laughing Вчера за нула време така са надраскали стената, Тони с любимия му зелен цвят, че на Саш вечерта му призля  Crazy
 И едни хиксчета е сложил тук там, което означавало, че където ги има там влакът спирал  Rolling Eyes

Тази вечер се измъквам по чорапки - отивам на театър  Wink

# 534
Рина, радвам си, че си се върнала при нас  Hug  и че си намерила нов приятел, с който се разбират с малката  Hug 

Много пусто тук, явно и при вас времето е добро  Sunglasses  Вчера съвсем спонтанно пробихме ушите на Милена, тя от скоро започна от само себе си да иска (аз само това чаках), а аз да използвам момента, че трябва така или иначе да се пази  Wink  Ето я с обеците - и гипса  :?http://milenawied.posterous.com/ich-habe-einen-gipsarm
http://milenawied.posterous.com/lipgloss-4 

Днес в супера срещнах едната възпитателка от нейната група - тя беше в отпуска миналата седмица, даже тъкмо идваше от летището и съответно не знаеше нищо. Като разбра че е злополука от ДГ, ме питаше за подробности и й разказах с 2-3 думи, каква е била ситуацията и тя беше видимо шокирана и каза, че такова нещо не трябва да се случва (имам предвид реакцията на колегите и шефката й). Пита ме кои колежки са били, като й казах, реакцията й беше "Ааа, ясно"  Shocked 
Сега съм много по-спокойна, хубаво е да видиш някой от ответната страна, който е на едно мнение с теб. Тя е много мила и се надявам че тя ще направи необходимото, за да се чувства Милена пак добре в ДГ.

За разговора в понеделник сутринта съм решила да поискам копие от доклада за злополуката, които трябва да напишат или са го написали вече. Ще настоявам там да пише че детето бе оставено само и че не са ми се обадили, под претекст, че ако Милена е травматизирана от случката и се налага да я водя на психолог, да поема и застраховката на ДГ тези сметки. Искам да поемат отговорност за случилото се.

# 535
Татянка Hug, МИленката е страхотна Heart EyesЧестити и обички. Свикна ли милата с гипса Confused? С къпането как се справяте, струва ми се много сложно.
Впечатлих се от парогенератора ти Blush
Тук времето е страхотно, днес семейно открихме плажния сезон, разбира се забравихме фотото ooooh!.

# 536
  • Русе
Привет Grinning,
С голямо закъснение и извинение  Embarassed,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Енви!

Да си здрава, щастлива, късметлива, и успех на всички поприща! Hug

Татянка, втрещих се като прочетох за Миленка! #Crazy Пиши как е минал разговорът в понеделник. И чесити обички на хубавицата! Flutter Покрай последните ви снимки, пак й разгледах творчеството..., ми много ти е талантлива! Диди досега не е сътворила нищо, заслужаващо публичност или място в семейните архиви. hahaha Последната и творба беше нещо като безформен таралеж, което тя нарече "Снежанка"... Joy - с мъжа ми сме се крили, за да не й се смеем отркрито. Crazy

Тина, Анелиз, Нуни, дано не минавате повече през такива инциденти и всичко е наред с дечицата! Praynig

Рина
, добре завърнала се! Hug Браво, че са се успокоили нещата при теб. Чакам снимки и аз на бъдещата ученичка. Flutter

Вени, сигурна съм, че и при теб ще се оправят нещата! Peace Представям си как всичко ти е черно в момента  Sad, ама и това ще мине!

Аги, каква е тази диагноза - "на 31 с две деца"? Wink Я виж, Юлчето как започна нова работа с 2 бебета почти. И на Ренито май й се въртяха такива идеи... Още си в графата "млада"..., да му мислим ние на "средна възраст", ако опрем до там. Wink Плюс това, кризата ще мине - като гледам как ни зариват с работа хАмериканците, значи и тук ще живнат нещата след година, година и нещо.
  bouquet

# 537
Татянка , много сладка с обичките, със здраве да си ги носи  Heart Eyes.

Рина
, радвам се за вас  Hug.

Аги
, взе забравям да пиша, ама какви 2000 за море  Thinking, според мен може доста по-евтино да излезе. Има много хубави хотелчета на много достъпни цени  Peace. Много ми допада и идеята за бунгала, особено с деца, до хотела , в който ходим , има такива и много добре изглеждат, с тревичка между тях и щъкащи деца.

Ванче
, страхотно, а водата топла ли е?

# 538
Тинче, вие къде ходите на море? Миналата година изкарахме с 800 лв 14 дни в Ахтопол, ама малко мизерно да ви кажа... Thinking И ядяхме само това, което сами си направим.
Иленка, абе и аз мисля, че си е добре на 31 с 2 деца, но ако има кой да помага, най-малкото баща им. А сега 90% от всичко по деца и къща е на мой гръб, не знам как ще стане и работеща, и пак 90% от мен да давам.

# 539
Иленка, абе и аз мисля, че си е добре на 31 с 2 деца, но ако има кой да помага, най-малкото баща им. А сега 90% от всичко по деца и къща е на мой гръб, не знам как ще стане и работеща, и пак 90% от мен да давам.

Макар че имам само едно дете, но все пак и аз съм от неработещите, за мен е нормално всичко да е на моя гръб. Той ходи на работа, а аз все пак съм вкъщи, не мога да измисля оправдание дори за мен самата той след работа да помага вкъщи  Thinking Виж, ако и двамата работят е друго нещо, но на мен работата ми е това сега  Peace  Само очаквам през почивните дни да се занимава с детето, други очаквания нямам.

Общи условия

Активация на акаунт