АПРИЛ 2006

• 32 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит 4-ти рожден ден на Калоянчо! От здраве, щастие и безгрижни игри да не се отърве, а мама след някой и друг месец да го зарадва с най-хубавия подарък.  Да бъде обичлив и грижовен батко! Весел празник, Деси!  Hug

Честит празник на "Цветенцата" в априлските ни семейства!

# 61
Ех, че е хубаво при вас! Като завръщане в бащина къща. Бях сигурна, че няма да ни забравите и тази година! Зло да ви забрави и вас! Празникът мина чудесно, ще кача и снимка на рожденичката малко по-късно. Много, много, ама много ме трогнахте, до сълзи!  bouquet

# 62
Деси, да ви е жив и здрав Калоян Много здраве и щастливо детство му пожелавам. Парчето торта мнооого апетитно изглежда Simple Smile

Честит имен ден и на всички именици днес. Да си носят със здраве името.

# 63
  • София
Със закъснение -
Честит Рожден Ден на Тони и Вяра! Да сте все такива лъчезарни деца!

Честит Рожден Ден на моя сладък приятел, Кало! Да е здравичък и все такъв слънчо!

Аги, Саби, Дес - Честит ви празник, мили!

Честит Имен Ден, цветенца!

# 64
  • София
Тук не съм честитила празника на Еличката ми -
Да ти е жива и здрава Маги! Все така бойна мадама да расте!

# 65
  • София
Честит рожден ден на Кало! Да е здраво и щастливо момченце и грижовен батко!

Честито на всички вчерашни именници! Да са ни живи и здрави!

# 66
Честит рожден ден на Кало на патерица!

Честит имен ден на всечки, празнували на Цветница!

# 67
  • София
И от мен една закъсняла честитка за Кало Hug и за вчерашните цветни именици.  bouquet

При нас нищо интересно -гледаме се с децата вкъщи. Исках тази седмица нещо да чистя и да мия прозорци, но с двамата хич не става. Rolling Eyes

# 68
  • Boston, MA
Още едно закъсняло пожелание за Кало! Да бъде най-добрия батко!

Рени, как се справяш с двамата вкъщи, не знам. Аз съм оставала с тях за по една вечер или по няколко часа, и могат да ме подлудят... големият де. Нещо може да се върши само ако спят и двамата, а те не се засичат много-много.

# 69
# 70
  • София
Ей, тази рибка изглежда много идейна и не-трудна.само не мога да измисля тези перки от какво могат да се направят. Thinking

Бубка, първите 1-2 дена Соня като не е на градина, а вкъщи, са ми кошмарни, защото съм отвикнала да е вкъщи през деня. Но после свиквам. Днес сутринта толкова са си играли двамата, че успях да посвърша нещо по вкъщи.

# 71
И от мен със закъснение, но от сърце, честит 4ти рожден ден на Калоян! Деси, да ви е жив и здрав бъдещия батко   bouquet Hug

# 72
  • София
Видео http://www.kraftrecipes.com/recipes/bunny-cut-up-cake-57450.aspx как се прави тази лесна торта:

# 73
  • Русе
Как ви се занимава да правите торти, не знам.  Crazy  Embarassed
Моята първа бишкотена торта стана вкусна, обаче съм се оляла със сиропирането (един компот от праскови на 1 пакет бишкоти  ooooh!) и е плувнала до половината в сироп, който изгребваме с лъжици  hahaha (аз и мъжа ми, щото дребните не я одобриха). Добре, че хартиса от шоколадовия крем, да замажа положението. Blush

Днес съм на тържество на баткото и ще взема Диди за зрителка, щото тяхното го отмениха. Sad

# 74
И аз това щях да питам, но ме беше срам... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт