АПРИЛ 2006

• 32 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Танче, дано другата година да няма вече никакви забележки сърцето:)
Иначе тогава Т от какво ти вдига, сега ще търсят ли друга причина?

# 676
Ша видим, не знам. В интерес на истината, отдавна не е вдигала, като изключим сутринта след като си счупи ръката, но то и при детето на приятелката ми беше точно така. Та като изключим този случай, последния път беше на 3.5.

Моята теория е, че това й беше първата зима на ДГ и просто се сблъскаше с какви ли не вируси, бактерии и други чудеса, и имунната й система трябваше да тренира здраво.

# 677
  • София
Радвам се, Танче! Всичко ще е наред сигурна съм!

# 678
  • Boston, MA
Аги, дано се оправиш бързо от обрива.

...
На моята приятелка, на която термина е 1.07 са й насрочили секциото, защото въпреки желанието й за нормално раждане, бебето в четвъртък малко имаше лоши тонове - оплело се е в пъпната връв и тя се уплаши да не му стане нещо, та ще я режат. Дано и там всичко мине добре, че много време чакам аз бебка, само потривам ръце как ще я мачкам  Mr. Green

Без да знам цялата история, това за мен е типичен пример как българските докторЯ всички бутат към секцио, да им е по-удобно - ако бебето наистина има лоши тонове, ще я срежат спешно, как ще чакат?

# 679
ако бебето наистина има лоши тонове, ще я срежат спешно, как ще чакат?

Да, и аз това си помислих - как така ще оставят бебе с лоши тонове?

# 680
Бяха лоши в четвъртък, в петък бяха ок и така до днес. Докторите искат нормално раждане, защото увитата пъпна връв около главата не била предпоставка за секцио, но тя вече не ще й да чуе да ражда нормално при това положение, затова насрочиха дата. Секцио по желание го водят. Моят лекар ще я оперира, който извади Тонката, той до последно й е казвал, че е по-добре да е нормално, защото секциото е по-лош избор, но се е съобразил все пак с нея. Дано да е за добро, ама ако ми кажат двама независими доктори, че бебето ми е с пъпна връв около врата, и веднъж вече е имало притискане, което са хванали, едва ли ще ликувам да раждам нормално. На една приятелка момченцето в 9 месец, при раждането почина така, а кръщелницата я извадиха по спешност посиняла, защото лекарката е била достатъчно опитна да прецени, че нещо нередно се случва с бебето и сряза майката, пак беше с увита връв. 3 дни контракциите са били уж подготвителни, но после стана ясно, че са били опит да се роди, ама... както и да е, щеше да е по-добре нормално да роди, но аз не бих я упрекнала, че това е избрала, след 2 инвитро, втория път стана и сега на крачка от финала на всичко е готова милата. Heart Eyes

# 681
Мале от колко време не съм писала!
Тинче, да ти е много здрава и щастлива едногодишната Нора!
Болните, мисля ви и да озравявате бързо!
Юлче, какво става със скарлатината?

Аги, аз май съм го казвала , но пак , Симона беше с увита пъпна връв, реагираха бързо, знаеха какво правят, тя не изплака веднага обаче, най-дългите секунди ми бяха това. При нея нещата се разминаха с кръвоизливи в очите, при мен с перинеотомия, гарнирана с много шевове. Казах си, следващия път изрично ще ги карам да гледат увито ли е , не е ли увито , и ако е второто ще настоявам за секцио. Но това с лошите тонове и аз не го разбирам. На мен само ми се случваше заради многото въртене в корема да се премести докато ги мерят и да ни поизкара ангелите.

# 682
  • София
Кога и къде е срещата със Сминсчови, да видя, дали ще мога да се класирам?

# 683
Ренка, те пътуват днес сутринта, следобеда и вечерта са по концерти. Утре по обяд някъде се спрягаше среща с Деската (ако бебочев не реши, че му е време) и с Данчето, а с мен следобед на стадиона Simple Smile Ти няма ли да ходиш на феста?

# 684
Янче, днес вечерта ще го водим на вторичен преглед, но той за мен си е здрав външно. От петък през нощта не е имал температура, обривите изчезнаха в събота. В неделя ходихме на дълга разходка навън, че то не се трае да седим вкъщи по цял ден. Иво кара варицелата много леко и вече и той вероятно е минал заразния период, защото от няколко дни няма нови пъпки.

# 685
На мен ми биха една голяма доза кортизон! Днес съм толквоа зле, че не се трае....сега всеки ден ще ми бият инжекции.
Лекарката каза, че можело да е отключена алергия от хремата, а можело от преумора и нерви, на нервна почва.  Уртикария имам, значи правилно вчера съм се диагностицирала сама  Wink Много е кофти и да ви кажа, само това ми липсваше на главата! ooooh!

# 686
  • София
Леле, темата е пълна с всякакви здравословни проблеми.  ooooh! а толкова го чакаме лятото да се отървем от болестите.
И ние сме в отбора на болните - Соня е с Т, повръщане и ужасни гнойни налепи. Борим се да отърве АБ, но ще видим - ужасно я боли гърлото и едвам преглъща.
Между другото стягам и багаж-  в четвъртък тръгваме за Албена. Май имам тел. само на Смин.ще се опитам да се видим, но не знам кога ще минем през Варна. Соня ми е издула главата да ходи  на блъскащите колички, бънджито и срелбата с топки. Та ще трябва да се ходи до Морската градина. Но като гледам прогнозата за времето ще имаме време за такива забавления.

# 687
  • София
Рени, този вирус е типичен за хомеопатичното Арсеникум албум и ако искаш наистина да не стигате до АБ, давай по три гранулки и ако вдигне и поддържа около 39 след 4 часа дай пак 3 гранулки.

# 688
Добро утро Hug
Аз още съм си тук - 2 в 1 Mr. Green
Болничките бързо да се оправят Praynig Hug
Рени, дано да отървете АБ и да си изкарате хубава почивка Praynig Hug Peace

# 689
Добро да е! Grinning

Деска, стискам ти палци! Hug

Юлче, след варицелата - скарлатина, така ли!?  Shocked Много ви се насъбра! Ти няма ли да излизаш в ученическа ваканция? Поздрави! Hug

Наистина много болести - бързо възстановяване на всички малки и големи! Praynig
И Велина две вечери вдига Т, без нищо друго - да се надяваме, че с това ще се размине!

На заминаващите на почивка - хубаво изкарване! Peace
На работещите - спорна работа в очакване на отпуските! Wink

За ДГ - просто не ми се говори!
Close

Общи условия

Активация на акаунт