Клуб на готините баби-95

• 43 390
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро.
Много сте поспаливи днес. Аз вместо да си поспя след вчерашния работен ден се излюпих в 6 часа.
Пуснах пералнята, че сега ще спрат водата за някакъв ремонт в мазетата и ще мързелувам.
Нещо се раздуха , може и да завали. Следобед съм на свиждане и после-не знам накъде.

# 601
  • София
Добро утро.
Мъча се да събудя колежанката да върви на  очни. Нещо хич не и се става.
в 10.00 ще имаме неделник - ще си чистим блока. Мисля да отида да маркирам присъствие.
Който не се включи го глобяват 10 лв наапартамент към таксата за вход.

# 602
Здравейте, момичета!
Днес минавам от ранобудните!
Навън е слънчево, няма вятър, дано се позатопли още малко за да е приятен неделният ден.
И моята пералня действа, за сега други планове нямам.
Току-що ми позвъни приятелка от квартала, с която ходим до парка ни, въобще из нашия район, тя гледа двегодишното си внуче, но снахата днес почивала и  може след обяда да излезем на разходка, стига да не се появи нещо което да ни спре! Та не е много сигурно.
Приятен почивен ден, момичета!

Хайде на закуска!

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 09:57 от Tani-ta

# 603
  • София
    Добро утро,момичета!
    Танита,благодаря за кафето и закуската.
    Само ви се обаждам,да не питате за мен.
    Приятен ден!

# 604
  • София

Само ви се обаждам,да не питате за мен.
    Приятен ден!

И аз така....

# 605
  • София
Тук съм вече.
От 110 апартамента излязохме около 10 човека....
Поизметох едната страна под блока.  През това време отгоре някой ме замери с обелка от банан.  Mr. Green Реших, да дам възможност и на други да чистят. Мъжете щяха да изхвърлят разни стари работи от стълбищата. В момента, в който вдигнат някой изтърбушен диван от 1967 г. от апартамента излиза собственика и заявява, че ще го прибере тия дни.
Ани сега си дойде от колежа и е в банята.
После може и да не ме допусне до комп.

# 606
                      И аз да се обадя,ама гледам никой не е плакал! Laughing   
                      Айша,с глобата от 10 лв за неприсъствие направо сте забогатяли във входа. Joy Joy Joy Ще има и за ремонти!

# 607
  • София
Дидиа, ако си я платят може и да се ремонтираме.
В интерес на истината много рядко се събират пари за нещо. Оправят се с членския внос.
За 8 год. само веднъж сме давали за нови тръби за водата.
Аз съм в голяма тревога.
Гаджето на Ани и подарил колело. Та сега моето слабичко детенце мъкне колелото до рейса и после до Борисовата градина за да го кара. Поне така твърди, дано не го кара по улиците. Като я знам колко е разсеяна, как гледа в една посока, а върви в друга...
Цял живот съм отказвала да и купя колело само от страх, а сега тоя пубер решил да си прочисти апартамента и и подарил неговото. Значи той се отказал, а тя  да сирискува живота сега.

# 608
  • София
Айша, не си го мисли. Най добре е да кара в парка, в южния даже има такива трасета за велосипеди. Според мен даже е по-близо до вас.
Аз мислех да прескоча към НДК, имаше китки отпред, но в тоя вятър сигурно вече всичко са прибрали. Нали до днес беше това изложение и не рискувах.
Естествено силния вятър пак завъртя крана пред нас и нямам ТВ. Добре че със стайната антенка поне 2-3 програми ми бръмчат, да не подивея от тишината. Сега си направих кафе и се чудя какво да правя. Не че няма работа, но не ми се почва нищо. Тъпо ми е #Cussing out

# 609
                 Айша,не се притеснявай за колелото.Малкият зет си ходи цяло лято на работа с колело и то от нас до Младост.Само веднъж стана авария /за щастие без последствия освен за колелото/ и то точно на улица забранена за коли.След това ни разбиха гаража и откраднаха колелото,но сега има две. Laughing И дедито кара едното като ходи до близките магазини.Аз така и не се научих да карам колело иначе двамата щяхме да се разхождаме.Ама - на - кола карам,колело - не! Laughing

# 610
  • София
Завърна се от Борисовата градина без произшествия. Карала по алеите и по малките улички.
Уф, да свършват по-бързо очните и да тръгва на работа. Тогава няма да има време за колело.

# 611
Прибрах се от разходка в 18.30часа, с приятелката ми и дъщеря й бяхме в парка. Не отидохме до морето, че ветреца си беше направо вятър, седнахме на пейка в парка, там от дърветата въобще не духа. После отидохме и се почерпихме в едно барче на центъра на квартала ни. Това време, оправяне няма!
Аз също не мога да карам колело, не съм купувала и на децата си, обаче и двете ми щерки умеят. Кога ли са се учили!
Аз като ходя по земята си падам като блейкам, а от колело, ужас!!!
Айша, след почистването сигурно е приятно да седите по терасите си? Тарикатите не са излезли, навсякъде ги има! #2gunfire
Римар, лягай и почивай пред ТВ-то, че утре си пак на работа!
Аз това ще правя, по БТВ-то.
Приятна вечер! До по-късно!

tv

# 612
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,аз чак сега успях да вляза в темата.Днес Тошо сменя интернета - инсталира нов,че на стария му изчезна адресната лента с падащото меню.После взе Анжелка и заминаха за Русе (ще спи при него,а мама й е нощна) - утре е на контролен преглед.И най-после за вечеря да почерпя, че преди 29г съм родила голямата щерка Галена.Почерпете се за нейно здраве:

# 613
  • София
Янче, да ви е жива и здрава рожденничката! Много щастие и късмет за нея  bdbaloni, а за теб -    newsm51

# 614
  • София
Честит рожден ден на Галена с пожелания за здраве и сбъднати мечти.   bouquet

Ани за втори път излезе с колелото. Ще се вижда с гаджето на Орлов мост и ще се прибере в 22.00. Ще ми спре сърцето докато позвъни - с това огромно колело в тъмното. Няма нито каска, нито жилетка.  Бог дая пази.

Общи условия

Активация на акаунт