Клуб на готините баби-95

• 43 390
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Янче, да е честит рождения ден  на Галена, много, много здраве, да бъде обичана жена и майка!

Този ден е важен и за майката, нали? Това е за теб, Яне

Айша, така сме майките непрекъснато ги мислим децата и се безпокоим за тях. Всичко ще бъде наред, вярвай в това! Помоли Ани поне да ти звънне по телефона, когато пристигне на срещата, та да дишаш по-спокойно. Аз обикновено карам дъщеря ми да ми звъни, където и да ходи, че обикновено ходи с кола.

Преди малко писах, писах и  изтрих всичко, умрях от яд, ако и този път стане така, чак утре ще се разпиша. Ние с Владко, както си обещахме, сутринта хукнахме към кукления театър, взехме последните билети за "Трите прасенца", на последния ред. В началото детето гледаше стреснато и ми викаше "навън, навън". Но то пълен салон, врякащи дечица, после като започна преставлението Владето се укроти и заинтригува. Но през цялото време имаше щъкащи, плачещи и крещящи деца. Та той се разсейваше и гледаше в тях.  Но накрая се успокои съвсем, пляскаше с ръце и танцуваше. Като за първи път беше повече от добре. Надявам се, че следващия ще бъде още по-добре. 
На обяд вкъщи дойдоха другите му баба и дядо, и лелята. Та той с тях игра, щуря, заспа чак в късния следобед и преди 2 часа си тръгнаха всички. И Владко с мама в "Изток", че утре е на ясла. Това е засега от мен.

Танче, хубава разходка си направила, въпреки вятъра. По-добре вънка, отколкото вътре. Римар, аз ходих от ония дни на "цветния базар" пред НЗК и си купих няколко корена жълта, патешко жълта, катерлива роза, за вилата. Искам да я пусна над портата. Това е идеята ми, дано стане. Следваща седмица, живот и здраве, ще я садя. 
Римар, ако можеш, сега си почивай повече, че следващата ще те чакат повече грижи.

Лека и приятна вечер, момичета и наздраве!  newsm24

# 616
  • София
Прибра се диването, отдъхнах си. Едвам го бута това тежко колело, но инат.
Марина, тя няма как да ми се обади. Вечно е с празна карта. Все аз звъня, питам, търся, а после съм досадна.
Лека нощ на всички!

# 617
Янче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ!!!
ДА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА И НЕКА Й СЕ СБЪДНАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЖЕЛАНИЯ!!![/
[/b]center]

Aisha, знам какво е да се притесняваш за такива работи.
Но ти си права,че като тръгне на работа и няма да има време за колелото,пък  мисля че ще й омръзне да го кара.
marina_todor , много сладък този твой Владко,как  му е харесал кукления театър,даже и танцувал  Grinning

# 618
  • Кубрат/ Пишурка

Благодаря ви,момичета,за пожеланията към щерката!
А аз лягам,че пак окъснях!
          ЛЕКА НОЩ и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички!

# 619
ГАЛЕНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОМИЧЕ,
ПО СЛЪЧЕВИ ПЪТЕКИ ДА ТИЧАШ,
ОТ ИЗВОРЧЕТО НА ЩАСТИЕТО ДА ПИЕШ,
В ОКЕАН ОТ ЛЮБОВ ДА СЕ МИЕШ,
ДА СИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА ХУБАВИЦА,
ДА ТИ СЕ ПАДНЕ ОТ ТОТОТО ШЕСТИЦА,
ЧЕ ДОКАТО СИ МЛАДА, СЪС ВРЕМЕ,
ДА СИ РЕШИШ ФИНАНСОВИТЕ ПРОБЛЕМИ,
ОКОЛОСВЕТСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДА НАПРАВИШ,
КАРТИЧКИ ДА ИЗПРАТИШ, ДА НЕ ЗАБРАВИШ!
                                    НАЗДРАВЕ РУСЕ!
                                    НАЗДРАВЕ БЕЛОВЕЦ!

newsm51 newsm59 nbirthday bdbaloni hbday happy bd Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 620

Л    Е    К    А        Н    О   Щ !

luvbed smile3524 1countingsheep           

# 621
  • София
Добро утро!
 jump

# 622
  • София
Честит рожден ден Галена! Да си здрава,щастлива и обичана!
   за теб Янче- 

# 623
                              Добро утро,момичета!

Янче,честит рожден ден на Галена!Да е жива и здрава,късмет и успех в живота и и много обич! Извинявам се,че е на патеричка  Embarassed

За Галена и мама Янка!

Лек и спокоен ден на всички!  bouquet

# 624
  • София

Честит рожден ден на Галена!

# 625
  • София
Добро утро от дъждовна София!

Отспах си до 8.30 ч. и с удоволствие пия второто си кафе. Дидия, страхотна закуска към кафето си сервирала. Изкушена съм от разнообразните плодове.
Римар, много хубава гимнастика си предложила, ама няма кой да я прави.   Embarassed

Лека и успешна седмица!

# 626
Здравейте, кагебейки!
Римар, аз наистина ще започна деня с гимнастика, "яхвам" прахосмукачката и "мятам" къщата! Не ми се мърда, ама два дни нали се разхождах, на третия си плащам сметката! Joy
Дидия, Шпунц, благодаря за кафето и закуската!
Яге, Маринче,  HugHug!
Днес нямам излизане, тук съм, така че хайде на седянката! lalalala
Приятен ден!

# 627
Добро утро,момичета!
И аз вчера бях цял ден в движение.Купих си цветя /теменужки и петунии/засадих ги.Ходихме по гости.Прибрахме се късно.
При нас все още не вали.
Дидия,Шпунц благодаря за кафето и закуската Hug
На всички много:hug: Hug Hug

Желая ви ползотворна седмица!

Янче,Честит ражден ден на дъщеричката Галена!
Върви по пътя на живота,обсипан с рози и цветя,и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

# 628
  • София
 Наде аз чакам да се пооправи времето и тогава ще разсаждам цветя. Миналата година петуниите станаха на парцали от дъждовете.
Маринче замириса ми на теменужки. Искам да съм дете и да ходя в гората да си бера букетчета.
 Танита стига си прала и чистила а идвай на седянката. Wink
 Домъчня ми за Жабчето .

# 629
Шпунц, тук съм, вече "сколасах"! Ама до кога ли? Като обядваме, пак чинии в мивката.....няма спирка, няма ваканция, няма отпуск! #2gunfire
Маааалко да си отдъхна, влизам в банята, после пак тук. То вода няма да има до 14 часа, така каза дежурния на ВиК, добре че имаме резервоар с помпа, и водата минава през бойлера, че без проблем ще си взема душ.
Току-що дойде храната на майка ми, един дерт по-малко, за обяд имаме, ама вечеря трябва да измисля.........
И на мен ми е скучно без Жабка, Фурийка, Мимито, Диди, Гъбката, Мая, .......
Приятен обяд, ще ви чета, че по приятно минава времето!!! Heart Eyes

newsm37

Общи условия

Активация на акаунт