ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Еди ,колажа е страхотен ,благодаря Hug

# 226
edira-браво страхотна работа smile3501

# 227
  • Русе
Честити половин годинки на Саши, Вики и Дара!!!

Да са много здравички, послушни и усмихнати дечица!!!

ДесиХ3, с какво ще захранваш?

Аз още не съм... Колебая се с какво да започна, с какво да продължа.... Имало пюре чист картоф на Семпер. Някой купувал ли го е?

# 228
Добър ден!
Едира, прекрасен е колажът, благодаря!

Време е за разходкиии!
Ние се захранваме, засега нещата вървят добре!
Честити месечинки!
Гинче, супер е малкият Петър, чете книги!
Катето е още на вестници! http://sempopovi.multiply.com/photos/album/24/24#photo=25

# 229
Здравейте мацки  Hug

Честити месечинки  newsm44

Еди колажа е супер  Party аз си ги пазя всички  Wink

И на нас педката ни каза, че може вече и месни пюренца ама аз много не слушам и за сега сме на каша или зеленчуково пюре и то не цяло хранене а ей така за разнообразие  Peace

Аз вчера мих прозорци и прах дамаската на диваните, днес имам още 2 прозореца + пердетата а от утре почвам козунаците и приготовленията за празника  Whistling Бубата сякаш знае, че трябва да се свърши работата и е кротушка в роходилката или на терасата  Laughing Нооо днес ще излезем за малко, че ми е жал така, на малкото му се излиза а аз работа та работа  Rolling Eyes

# 230
Стайли,и аз започнах да чистя днес,че много бях позарявала.
Онли,с оризова каша ще започваме.Може би на 1-ви,да е кръгло число.Simple Smile

# 231
Здравейте и от мен!

Честити месечинки на всички бебоци!
Направо се плаша колко бързо лети времето...Гледам да гушкам Елена колкото може повече ,че скоро няма да ми дава.
Колажа е станал страхотен, браво Еди! Аз пак не сложих снимка на Елена, ама карай...
Аз от вчера почнах да давам оризова каша сутрин, Ели я хареса, аз по-безвкусно нещо не съм опитвала, ама тя не подбира, яде всичко, което докопа Mr. Green

Ние за Великден заминаваме за Стара Загора, ще си постоим 2 седмици там, надявам се да й се отрази добре смяната на климата на бебка, там пролетта е много хубава, няма вятър и е много по-топло от Варна...уф,как го мразя тоз вятър.

След малко се мятаме на разходка...Хубав ден ви желая!

# 232
Пак мерси за похвалите. Влизам да се изчервя, сега прегледах децата (да видя къде е бебчето на DeiziL) и забелязах, че незнайно как съм изтървала
Рая на Рая Ейнджъл и Мия на Радостина... Момичета много сори  Embarassed, в бързината съм ви отрязала.
Грешката е поправена  Hug
DeiziL, за съжаление никъде в албума не те видях  Rolling Eyes
За захранването моето диване също е позапечено въпреки че пасирам картоф с тиква с много кърма вътре.
Днес мисля да си оближа къщата за да сътворя хаос със боядисването на яйцата по-натам  Joy

# 233
Страхотен колаж, Едира благодаря   bouquet Hug

При нас нищо ново, още не сме се захранили, нещо не ми се започва и ще отложа за след Великден  Blush

Честити месечинки на всички бебчета  Heart Eyes
Хубав ден от нас  Hug

# 234
Днес Ради похапна Био тиква на Хипп, с което се надявам, че ще се разхлаби положението Winkhttp://deizil.snimka.bg/baby/radoslav-nashata-golyama-radost.476234.18009744 ето го бебчо, пюренцето му се услади! Laughing
Снимка не можах да кача- нищо /

# 235
Днес Ради похапна Био тиква на Хипп, с което се надявам, че ще се разхлаби положението Winkhttp://deizil.snimka.bg/baby/radoslav-nashata-golyama-radost.476234.18009744 ето го бебчо, пюренцето му се услади! Laughing
Снимка не можах да кача- нищо /
DeiziL готово, пратих го да черпи с тиква бебетата в колажа  Hug

# 236
Ооооо Еди много благодаря newsm51- супер си  lovekiss много е готино newsm44
Хайде пак на разходка /още няма резултат от тиквата Sad/

# 237
Поздравления за колажа Peace Страхотни са вси4ки бебенца Simple Smile
Аз изпуснах срока,но ще се вклю4а следващия път.
Ние хапваме пюренца-зеленчукови и плодови и кашичка.
На последък проявява голям интерес към нашата храна,запо4ва едно мрънкане,лелее това дете ,вси4ко му се яде Simple Smile
Ето ни и нас,колко сме пораснали:

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25408_12 … 168_6778624_n.jpg

# 238
Edi, страхотен е колажът! Такова хубаво настроение ми създаде  Laughing

Малко не съм писала скоро но пипетка беше с ларингит - грачеше като гарга милото и както обича да врещи беше мн смешна макар че на мен ми се свиваше сърцето като почне да буха като магаре... По тази причина и по препоръка на педка се озовахме в Казанлък преди Великден уж на по-чист от Софийския въздух. На нея тук и харесва естествено защото има мн внимание отвсякъде. Захранването го спряхме докато си стъпи малко на краката, така да се каже.

В петък ще правим с една приятелка кифли Simple Smile но като я знам колко тесто прави може да клепаме до Великден Mr. Green

Лека и спокойна вечер на всички

# 239
Здравейте и от мен мили мамчета,

Еди, Сърдечни благодарности за прекрасното великденско творение Hug
Всички бебчета са ангелчета, Бог да ги пази. Колко бързо пораснаха, да са ни живи и здрави.
Деси, честита месечинка, браво на адашчето Hug Честито и на останалите бебчета с месечинки днес.
Ние с Алекс сме добре. Днес спрях оризовата каша, защото няма такова мъчение просто, милото дете като види вече лъжицата да се приближава към него, още преди да е опитало от кашата  се муси, няма да е засега тая нашата с яденето на полезната оризова каша. Момичета ,дайте съвет как да я овкуся, така да се каже, дали да не купя едно плодово пюренце и да прибавя към нея няколко лъжички от него, или не бива така. Дали пък да не сменя оризовата с друг вид каша, моля ви кажете с коя каша да заместя оризовата.
Благодаря ви предварително  лека и спокойна бебешка нощ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт