ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Cambridge, UK
Здравейте Simple Smile
аз досега правих козунак. Ако не бях изяла голяма част от тестото сигурно щяха да станат 4-5 козунака, но уви ще са само 3.  Embarassed
Утре ще боядисваме яйца и ще изпращаме пра-бабата и пра-дядото на гости на бабата и дядото в Испания. След това стягаме багажа за Пловдив да видим моите роднини.

Да не забравите да лепнете 1-вото червено яйце на челцето на бебковците Simple Smile

Аз съм решила да захраня с тиква или морков в средата на април, малко след като станем на 6 месеца. Четох, чудих се и се маех да купувам ли пюрета или да си правя от био зеленчуци и стигнах до великият извод - че ще решавам като му дойде времето.  ooooh!

Поздрави и целувки на всички ви и особено на малките герои!  Hug

# 256
Пак съм аз,
Ураааааааааа.................. newsm44, имаме резултат. Забравих да ви кажа, че ядох банани които много разхлабват бебчовците, и му дадох да пие повече вода преди да ми дам да си дояде с кърма и резултата беше на яве. Детето се изходи без проблеми даже редичко май аз прекалих с бананите.
Дано съм помогнала и на вас. Blush

# 257
Браво TATYANAAA Grinning! Само за сведение банана го дават като запичаща храна.

usmifchica  може да ти е от полза за захранването http://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/ Peace. Разбира се има и други варианти, може да погледнеш и при момичетата с Примерна схема за захранване, аз лично ги следя, задавам въпроси и винаги помагат с опит и подкрепа!

# 258
Здравейте момичета колажа е много хубав.Ние за Великден сигурно ще сме на Велинград ама не е много сигурно нещо не ми помъква толкова багаж с всички деца лудницата ще е на 6. Както е казала и Deizil банана го дават за запичащ и аз го избягвам за едната близначка че ми е с по нередовен стомах.Ние ядеме всякакви пюрета и месни и плодови и зеленчукови,но месните май им се услаждат повече и плодовите на зеленчуковите се мусят ама ядат няма къде да ходят.На всички болни бебчовци и мами бързо оздравяване,за празника да са здрави.Ако все пак пътуваме после ще се постарая да пусна снимки,обожавам този град.

# 259
Здравейте  Hug
Аз от това чистене с ошашавих  Crazy Ама поне се справих  newsm44 Малката само ме следи с поглед и щом ме вижда заета си тананика и бръмчи, но не досажда поне докато не огладнее  Laughing Утре почвам козунаците и яйцата защото знам, че се месят в четвъртък или събота, така и яйцата, пък и каката ще ми е под ръка за забавление на дудата  Peace

Ние папкаме и даже вече имаме предпочитания  Mr. Green Пюре от броколи неще да види  Laughing Пробвахме всички налични зеленчукови пюрета които имаше по магазините и си имаме предпочитания. Все още ги хапваме само за разнообразие и не смея да заместя хранене  Rolling Eyes

Хайде изчезвам, че ми се изсушиха предетата  Laughing

# 260
Здравейте, аз пък си имам племеник, Станислав, току що се роди.
Ние сме тук за великден. Никол пак кашля и се сополиви, днес вдигна и температура. Марина започна и тя да покашля. Ако пак прихване вече ще се побъркам.

# 261
Усмивчица,може ли рецепта за козунака,и аз утре ще правя,гледам има много рецептии в нета,но искам изпробвана Simple Smile

# 262
Честито joya, за ви е жив и здрав. Най -хубавия подарък за Великден. Hug
baby_one по принцип банана запича съгласна съм, но ако кърмиш и консумираш банан действа разхлабващо на бебока.

# 263
  • Лавал-Пловдив
Честит племенник на Джоя, страхотен подарък за Великден
Утре ще боядисвам яйцата и ще правя козунаци на машината за хляб Simple Smile Изпитани са, стават ОК
Утре започвам и да захранвам Сами със оризова каша - 01 .04 - на шега на майтап да видим дали ще му хареса. И тук е празник на лъжата, само че му казват Поасон Аврил ( рибен април )
Във събота пътуваме за езерото Магог - отдавна искам да разгледам този град и езерото ( българин е шампион по преплуването му 2 поредни години, Петър Стойчев се казва )

# 264
Здравейте,

Джоя, жив и здрав да е малкия бебок!!!  Grinning И дано не се разболеете пак Praynig

Аз вчера направих моя първи опит за козунак и беше фантастичен , ето го  Wink http://www.facebook.com/album.php?aid=19917&id=1812812423&l=7568bdbacf

А пък вижте какво си купихме от Кауфланд  hahaha http://www.facebook.com/photo.php?pid=310566&l=8d673c863c&id=1812812423

# 265
Добро утро на всички, ама май се броим на пръсти всеки е забегнал нанякъде
 megs много як подарък newsm62 smile3501
Джоя честит племеник

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 12:43 от TATYANAAA

# 266
Здравейте,

Джоя, жив и здрав да е малкия бебок!!!  Grinning И дано не се разболеете пак Praynig

Аз вчера направих моя първи опит за козунак и беше фантастичен , ето го  Wink http://www.facebook.com/album.php?aid=19917&id=1812812423&l=7568bdbacf

А пък вижте какво си купихме от Кауфланд  hahaha http://www.facebook.com/photo.php?pid=310566&l=8d673c863c&id=1812812423

Мегс, браво за козунака. А стоката от Кауфланд ми хареса...на какви пари я дават?  Joy

# 267
Здравейте и от мен!

Ние днес ще празнуваме 6 месечинка, честито и на всички други бебчета, родени на 1-ви!

Джоя, честито ви ново попълнение в рода!

Мегс, страхотна е малката , а козунака изглежда много вкусен!Браво!

Пожелавам ви много хубав слънчев ден!

Hug

# 268
Започна великото захранване!!! Simple Smile
Бебока хапна 3 лъжички оризова Био каша на Милупа,услади му се и отваряше устата.Гълташе си без проблем,все едно от раждането си е папал с лъжица. Simple Smile

# 269
Добро утро мацки!
Деси браво на Саши.
megs много хубав козунак,а и подаръка излежда чудесен newsm53
Ние утре заминаваме за Троян и ще се върнем в неделята затова Ви пожелавам весело изкарване на празника!!!
П.П Захранването ще го почна след като се върна и мисля да е с картофче ама да видим дали ще му хареса ако не и аз ще я взема тази оризова био каша на Деси Peace

Общи условия

Активация на акаунт