ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здрасти!

Ние вече се преместихме, но още не мога да се наредя.....

Иначе няма какво толкова да отчитам. Нищо интересно покрай нас освен разходките в новия квартал, морската градина и... май толкова. Малката започна вече да пази сравнително добро равновесие в седнало положение. Хили се като тиква. Само пръст да и покажеш и почва един кикот....

Лека нощ!

# 436
Ай добро утро  Grinning

Радвам се Джоя, че вече сте по-добре  Hug
Деска, голям мъж е Сашко, браво на него  Hug
nanito и вие сте много пораснали  Peace Само така  Grinning

Ние не сме повече от 7кг., но все пак сме дами Wink

За баячките и гледачките моето мнение е, че са шарлатани

По-добре идете с бебето и запалете свещичка в църквата. Иначе злобни хора - бол за съжаление  Sad

# 437
Добро утро на всички!
Да се похваля Теодор почна да го яде това пюре картофеното ама да е по-редичко иначе зор работата Peace и днес сме на него и утре преминавам на тиква или морков.
Лек ден от мен!

# 438
Здравейте!
El pl честито  Hug.
Ние сме добре, по празниците таткото беше болен/и все още е /, каката е на кантар, ние с малкия се държим.
За урочасването - аз вярвам че се случва. Урочасвали са Крисито когато беше при майка ми на село - добре че се е сетила и е намерила баячка. Постоянно мия очите на бебето след разходка навън. С каката правех същото като беше по малка, сега свекърва ми като ходим на гости им бае. Вуйчо ми /лека му пръст/ е бил урочасан като е бил на около година и едва са го спасили. Бил проходил много рано и някакъв непознат му се зарадвал че толкова малко дете , а вече ходи. Малко след това ляга да спи , а до вечерта вече е бил с пяна на устата и почти в безсъзнание. Завели са го да му баят и са го спасили, но после е проходил отново на три години.
Но това в  което вярвам повече е уплахата - водила съм дъщеря ми да й леят куршум. Като беше на 3г. след едни фойерверки се уплаши много от гърмежите и започна много да заеква - водих я при логопед, но ми каза че е много малка и не може да помогне. А и тя никога не е говорила по бебешки, винаги цели думички и  никога не беше заеквала. Заведох я да и леят куршум при една баба, след процедурата заспа и до два дни заекването изчезна. Около година по късно едно кученце я стресна и отново започна да заеква. Вече знаех какво да направя  - ляха и куршум и заекването изчезна. Сега всеки път като я усетя че се е стреснала или уплашила правим кълбета у дома /за нея е супер забавно/.
Аз също преди не вярвах , но когато го преживях с Крисито, вече вярвам. Но никога не съм вързвала червени конци където и да е. Това което си мисля е че има хора които са по податливи и такива на които не им действа толкова.Децата са най податливи и крехки и затова при тях се реакцията е най силна.
Вън времето е супер и ние скоро ще излизаме с дребчо, лек и приятен ден ви желая  bouquet

# 439
Мишока, я обясни подробно как се прави масажа, щото досега на мен два начина са ми показали.Сега правя кръгово движение няколко пъти в основата на очето и след това изтеглям надолу към нослето.Как се прави точно това изтискване на пъпка на окото...щото не мога да си го представя.Нашето и то започна повече да отделя секрети. Sad

# 440
  • София
Масажа на очето в никакъв случай не е с кръгови движения, а по права линия и изтегляш към очето. Като изтегляш към нослето само го набутваш там вътре. Трябва да излиза. Не знам дали обясних добре... Довечера ще направя клипче. Хубаво е до 6 месец да сте се справили с този проблем. За това не губи време.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 13:23 от misoka

# 441
  • Пловдив
Момичета, вижте на какво попаднаха от пловдивската ни групичка - http://whqlibdoc.who.int/hq/2000/WHO_NHD_00.1.pdf
Дано да ви е полезно  Hug

# 442
Масажа на очето в никакъв случай не е с кръгови движения, а по права линия и изтегляш към очето. Като изтегляш към нослето само го набутваш там вътре. Трябва да излиза. Незнам дали обясних добре... Довечера ще направя клипче. Хубаво е до 6 месец да сте се справили с този проблем. За това не губи време.
Ми ние минахме 6 месеца... Rolling Eyes
Значи наобратно...от носа към окото...всички, ама всички офталмолози показват точно обратното. ShockedОт днес ще пробвам твоят начин, че очето и е много зле.

# 443
Леле, тук в Стара Загора такова гадно време, два пъти излизах и двата пъти изведнъж едни черни облаци се появяват и започва да вали, егати и пролетта!

Стискам палци на всички с проблемни очета да се оправят без сондаж!

Явно всички сте по разходки, темата е много пуста!

# 444
Масажа на очето в никакъв случай не е с кръгови движения, а по права линия и изтегляш към очето. Като изтегляш към нослето само го набутваш там вътре. Трябва да излиза. Незнам дали обясних добре... Довечера ще направя клипче. Хубаво е до 6 месец да сте се справили с този проблем. За това не губи време.
Ми ние минахме 6 месеца... Rolling Eyes
Значи наобратно...от носа към окото...всички, ама всички офталмолози показват точно обратното. ShockedОт днес ще пробвам твоят начин, че очето и е много зле.
Аз ходих при 2-ма и двамата ми казаха различни неща.
Мнението на единия беше, че се прави масаж от окото навътре, по посока на нослето. Идеята е, самата капка да упражни натиск и налягане на мембраната на слъзното каналче и да я скъса  Tired
При нас не работи нито единия нито другия начин. На 23 мисля да му взема направление за сондаж и да престана да се занимавам с глупости, че ми втръсна.
Горкото дете ходи със зачервено око като пребито, а на мен всеки път ми се къса сърцето като посегна за проклетите масажи  Tired
Това ще стане като с чурката, дали аз да я цепя 100 пъти, или лекар - веднъж...Ми май вдигам ръце и се предавам на лекаря - за това му плащат все пак...

# 445
Еди, дано всичко е наред при вас  Hug
Ние сме по цял ден навън, надявам се слънцето да оправи носовете на всичките.
Искам да ви питам бихте ли тръгнали с бебоците на море със самолет.  Голяма дилема ми е, да взема ли бебчето или да го оставя  newsm78 И то трябва да се понапече, до лятото ще е на 10 месеца почти, какво да правя не знам.

# 446
Еди, това за чурката ми звучи много гадно  Shocked чак тръпки ме побиват. Не винаги се налага да се намесва лекар! Дано всичко да е наред. До колко време трябва да се заголи чурката, до 1 годинка ли? newsm78

# 447
Здравейте  Grinning
Наистина времето днес хич не е пролетно... ooooh!
Да какво мислите за море това лято? newsm78...Рано ли е?

# 448
joya, със самолет със сигурност ще имате по-малко грижи, отколкото на бг черноморие с кола. Аз лично резервирах в гърция и сега почва да ме гепва параноята какво ще я правим дребната 5 часа в колата като на задната седалка няма място за мен от 2 детски столчета, а като се влезе в гръцко и няма отбивки, та и без дете може да се напикае, а ако писне малката незнам... сега съжалявам, че не резервирах в турция... самолета е час и половина... Иван проспа първия си полет и изобщо не разбра, че е летял...

# 449
Еди аз за последно мисля да пробвам с хомеопатия.Другата седмица ще я заведа при нашата хомеопатка да видим какво ще стане.Мислех да изчакам със сондажа, ама и аз като я гледам и ми се къса сърцето.Пък и днес става от сън и - очето и надуто и тече, пръстчето и с плюска, че оня ден бръкна в пюрето докато я видя и се изгори, точи лиги до земята и реве почти непрекъснато от зъби,   и като влязохме с цялата тая картинка сутринта в детската и Марти я гледа, гледа жално и вика "Мамо, все едно си я пребила от бой". Та се зачудих да се смея ли...да рева ли... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт