КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
yaya може ли да кажеш името на производителя на мивката и евентуални координати на магазин.

# 421
Момичета а сега дали се вижда вече?
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=491893
Много съм скарана с техниката  Embarassed.

# 422
  • София
Момичета а сега дали се вижда вече?
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=491893
Много съм скарана с техниката  Embarassed.
Не се вижда.
За да го видим, ти трябва да излезеш от профила си (да се логаутнеш) и тогава да копираш линка и да ни го пуснеш. Или просто ни кажи името на акаунта си (без паролата) и ще го видиме.

# 423
# 424
 Hug Hug Hug Мнооого е хубава ! И аз исках много зелна , но не ми стигна смелост да се реша Rolling Eyes Разкошна е !

# 425
  • София
Дааам, така стана Simple Smile Наистина е прекрасна и аз обожавам зеленото. Гръбчето и плота са много хубави, със здраве да си я ползваш  Hug

# 426
  bouquet На живо зеленото е още по-хубаво. Малко бях скептично настроена, но това беше единствената комбинация, която одобрихме и двамата. Но ще имам проблем с декорацията и с цветовете на акцентите. Ще помоля за съвети, че нещо много бозаво стана.

# 427
bobb, харесва ми  Peace

# 428
  • София

свежа е, харесва ми, с изключение на гърба, идват ми в повече тези шарки.

# 429
yaya може ли да кажеш името на производителя на мивката и евентуални координати на магазин.

На Томсън е: http://www.tomson.bg/ 

# 430
  • София
Много е сладка и подредена кухнята!Браво! Мен ме заинтригува поставката за гъбичката от къде е?

# 431
Ох, чета, чета, сума ти и мнения изчетох и кухни видях, и само повече се обърквам... На финалната права сме вече, като че ли сме си изяснили вече проекта, и фирма сме намерили, но много взех да се колебая за цвета - та срам не срам ще попитам вас. Искам светла кухня, щото ни е доста малка, и все пак да има някакъв топъл акцент, за да не е скучно. Реших плота да е акцента, като непременно искам да е дървесна имитация, нещо топло - червеникаво, с едра шарка - тип индийска ябълка, но не мога да намеря такава мостра в нета. От фирмата ми предложиха на Кайндл такъв - поне на мостричката изглежда добре, и не смятам да се задълбочавам, че ще изперкам съвсем. Та плота ясен. Вратичките с цел усещане за пространство исках да са гланц - някакъв крем, нещо светло но не бяло. Предложиха ми пак на фирма Кайндл гланцово пдч (мдф-то много скъпо пък и ме увериха от фирмата че мдф гланц много трудно се поддържа), което ми се стори ок, но сега много взе да ми жълтее и колкото време минава, толкова ми се струва по-неподходящо. Цвета е ванилия, но както казах - нещо ми се вижда прекалено жълт, исках нещо млечно, ненатрапващо, топло и светло. И сега се чудя дали да не жертвам гланцовия ефект (макар че това беше първото нещо, в което бях сигурна за кухнята) и да мина на вариант пдч бреза - ама пък хич не знам дали няма да се бие с гореописания плот или пък да стане твърде безлично. На всичкото отгоре искам гърба в никакъв случай да не е като плота, та и за него не знам... във варианта с гланцовото пдч ванилия се предвиждаше и гърба да е такъв, а корпуса на шкафовете круша... Съвсем се обърквам като стане въпрос за цветове, защото е толкова трудно да си ги представиш с всичките им нюанси и фладери... Ако някой може да даде акъл - гланцово пдч ванилия или мат бреза... Ванилията е ей това май... (макар че то зависи от монитора) http://www.rali-m.com/kaindl_decors/2514gl.html Уточнявам, че си падам повече по дървесни декори, отколкото по едноцветни, но пък много исках да е гланцово... Ох, не знам вече...
Ей тук намерих една кухня, която е като съчетание май това, което искам... и което всъщност чака май финално одобрение, за да поръчаме, само че с корпус круша (като светлата част на плота) http://www.alno.de/alnosys3/313.0.de.html Що се колебая още не зная - стоеше ми преди много изчистено и стилно, сега се чудя да не е еднообразно... Моля дайте акъл някакъв.

# 432
  • Пловдив
Синята фея, ще следя какъв точно светъл цвят ще избереш, защото аз също не съм намерила още моя светъл цвят.
И на мен ванилията ми идва малко жълтееща и ако е на по-голяма площ малко ми идва влудяващо  Mr. Green Това, което си показала от Ално е много приятен цвят. Аз поне на служебния монитор го виждам леко бежово, също малко ми розовее  Rolling Eyes Ама ще погледа и вкъщи как се вижда  Mr. Green
Аз да ти кажа, хич вече не придирам толкова за гланц. Нещо много банално ми става вече. Трябва да има такива цветове и мат, без дървесна шарка.

И с още по-голям интерес чакам Финти да покаже готовия резултат. Поне цветовете показани като комбинация, много ми харесаха. Този титан обаче при мен на мострата на цвета ми прилича на много приятно опушено синьо, а готовите кухни, показани с този цвят си ми изгледат абсолютно сиви  newsm78 Но лично на мен това сиво не ме грабва като комбинацията със синьото  Mr. Green Но всеки възприема цветовете по различен начин. Аз подкрепям стремежа към индивидуализъм, ако ще и в очите на околните да изглежда кич  Peace

# 433
  • София/Осло
bobb -чудесна е. Страхотно зелено. Поздравления   bouquet
Синята фея - това ,което си показала от Ално на мен лично много ми допада.Не ми жълтее, напротив топъл цвят ми е  и позволява различни декорации и аксесоари  в по смели цветове.

# 434

просто-НЕВЕРОЯТНА!
Много ми харесва зелена кухня-супер съчетана с кафяво!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт