КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Светла, заленото много ми харесва, но гръбчето ми е тъмничко  Rolling Eyes Мое си мнение  Blush Иначе е свежарско  Peace
Синята фея аз акъл не мога да дам, щото съм много боса по тези въпроси, но това, което си дала като примерна снимка ужасно много ми харесва  Party
уауа много интересно ми стана с този отцедник в шкафа  newsm78 Имаш ли снимка да видя за какво става въпрос. Моята така наречена кухня е с размери 185 на 185  Embarassed и гледам да спестя място от където мога. Искам да взема мивка без отцедник, но не мога да реша къде и как да го направя. А нямам миялна машина... Ще остана съвсем без работен плот  Rolling Eyes

# 436
Моята така наречена кухня е с размери 185 на 185  Embarassed и гледам да спестя място от където мога. Искам да взема мивка без отцедник, но не мога да реша къде и как да го направя. А нямам миялна машина... Ще остана съвсем без работен плот  Rolling Eyes

Или, и моята кухня е малка, нямам миална машина и отцедник. Суша на кърпа и прибирам. Мивката ми е вградено кръгло корито. Остава колкото искаш работен плот, само да имаш желание да го ползваш...  Wink Отцедник в шкаф съм виждала - издърпва се и се редят приборите, а отдолу има ваничка, където да се оттича водата /yaya, предполагам ще ти го щракне/. Удобно и практично е, стига да има къде да го вместиш...Simple Smile

# 437
Хмммм  Thinking добих представа за какво иде реч. Но все пак това си е шкаф, не се ли прецаква от влагата вътре  newsm78 И ваничката  трябва да се вади и да се излива ли извинявай за тъпия въпрос Embarassed

# 438
  • Smolyan
Здравейте момичета  Simple SmileТемата е чудесна, нагледах се на красоти, безценни идеи   bouquet Супер сте  Heart Eyes
Имам нужда от помощ, исками се да променя кухнята си, но понеже скоро ще се местим в друга къща, немога да вложа много пари в сегашната. Идеята ми е да променя с фолио плочките на кухнята на стените със самозалепващо фолио. Кухнята е с преграда с трапезария. Това е трапезарията

Това е кухнята

а това е другата часто от трапезарията

Имам лак, с който ще освежа вратичките на шкафчетата, но искам да ме посъветвате за плочките, не съм много творческа личност, а вие определено сте. Ще ви бъда много благодарна, защото в края на седмицата ще имам гости, а и искам да изненадам мъжа ми  Simple Smile. Мога да поръчам фолио от Домко. Така, значи питам 1. Плочките на стените и тези, които са успоредни на тях на долните шкафчета трябва да са еднакви нали, а тези хоризонталните, където са уредите, сушилнята да е друг цвят.
2. Може ли примерно ако е мраморно фолиото на плотовете, трябва ли и на стените да е мраморно?
3. Кое  е по - модерно- мраморно, чисти цветове с бордюри или имитиращи плочки.
Аз определено предпочитам цветове в оранжево, жълто, искам слънчеви цветове. Може ли да ми помогнете с идеи, за да ги поръчам днес и до петък да ги залепя.
Предваително благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:00 от Zuzi

# 439
уауа много интересно ми стана с този отцедник в шкафа  newsm78 Имаш ли снимка да видя за какво става въпрос. Моята така наречена кухня е с размери 185 на 185  Embarassed и гледам да спестя място от където мога. Искам да взема мивка без отцедник, но не мога да реша къде и как да го направя. А нямам миялна машина... Ще остана съвсем без работен плот  Rolling Eyes

Ето това представлява,не е нужно да го изливаш постоянно,аз го подсушавам като прибирам чиниите от отцедника! Мен ми е много удобно!
Peace

# 440
уауа много добре измислено  Peace Мъжот  Mr. Green предложи същото нещо, но за съхранение на чиниите. Не ми беше идвало на ум, че може за отцедник да се ползва.
Благодаря за снимката    bouquet

# 441
Оле, много сте изписали  Laughing Hug
bobb, много ми харесват цветовете, започвам да преосмислям моето оранжево дето съм го наумила  Simple Smile
Имам въпрос, понеже и при мен е такъв случая-  на тази снимка http://media.snimka.bg/5990/018235380.jpg
Колко са големи контейнерите под това чекмежде? Аз съм го предвидила чекмеждето за вилици и лъжици, а отдолу като при теб- 2 контейнера, за тенджери и тигани, но от единия магазин ми казаха, че така сложени са плитки. Обяснението- стандартните шкафове са по 72, изваждаме 12 са чекмеджето и остават по 30 за контейнерите. Плота ми е на 90 см, но тя каза, че разликата се обирала с цокъла newsm78

# 442
  • Пловдив
Оригинална идея при липса на голям плот. Но пък май изисква достатъчно шкафове  Mr. Green

Зузи, според мен фолиото не е удачно за мокро място. Другото, което ме притеснява, че и през фолиото ще си личи релефа на плочките, ще се получат шупли... Как точно мислиш да стане преминаването на фолиото на плота, към мивката?
Мисля, че с боя е по-стабилно като покритие, но не нзнам дали няма значени еи каква боя ще се ползва за такова нещо  newsm78

# 443
Синята фея , цвета на кухнята , която си показала е магнолия .И аз се чудех между жанилия , магнолия и крем .Накрая избрах крем на Salex  http://picasaweb.google.bg/lh/photo/Hxy_Ei00xX3USaAekY0E_A?feat=directlink . Моята кухня ще е нещо такова само още се чудя за плота и гърба , че този вариант на гръб нещо не ми харесва http://picasaweb.google.bg/lh/photo/3LTpEHczlH7P-geeejHycA?feat=directlink

# 444
YAYA Много добра измислено,аз се чудя за този отцедник дали е функционалаен,но до сега винаги съм го виждала в горен шкаф, а сега си давам сметка че в долен е по удобно.

# 445
А, мерси, Креми, това беше ценна информация, но аз не съм ходила по складове да избирам цветовете, разчитах на това което имат във фирмата, а там гланц имаха само ванилията, и затова се спрях на нея - гланцовия ефект увеличава визуално пространството в стаята двойно - това съм го виждала, затова исках такова. Ако ще е мат - то по-добре поне с дървесна шарка, да не е такова скучно едноцветно, затова и обмислях варианта с брезата... Бенита, ИлиЯна, и на мен това от Ално ми харесва като комбинация и като цвят, и проблема е, че наистина е по-розовеещо, та с тая ванилия хич не знам какво ще се получи...

# 446
  • София
Здравейте!
Искам да попитам някой поръчвал ли е кухня или мебели в ЕТ "Никол" намира се на бул."В.Левски".Проверих във фирма Диалог  цената е както в другите фирми.Кухнята ме е "г" образна около 3м.голяма. Искам съвсем обикновенна ПДЧ кухня може да има някакви екстри ,но да подхожда цвета на теракота.Той е в нюанс на розово и шарки мляко с какао .Не мога да прецена какъв цвят ще отива бук светъл може би. Благодаря предварително.

# 447
Синята фея , и на мен много ми харесва тази комбинация. И при нас понеже всичко е много малко, се стремя към светли тонове, с някакъв "дървесен" плот. Показаната комбинация изглежда страхотно, аз я предпочитам пред другия ти вариант.

# 448
  • София
Искам да кажа ,че този цвят  и  съчетание много ми допада и на мен само не знам какви са цветовете.

# 449
цветовете са магнолия гланц и плот ябълка .Пише ги (на немски Rolling Eyes ,но с преводач се разбира горе - долу ) в долния ляв ъгъл където пише инфо

Общи условия

Активация на акаунт