КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Смених ги най-накрая тъпите дръжки - ей ги на ноk … 86;ви. От Кентимпекс за 2 лв. бройката...дреме ми ако реша, че и те не ми харесват, барем са евтини.

Ако сега някой ми каже, че и тези не стават, ще се гръмна и ще взема да ида да се прегледам  Rolling Eyes

Дано вече се кротна с тази кухня.

ПС. извинявам се за безпорядъка по работния плот

# 91
Смених ги най-накрая тъпите дръжки - ей ги на новите матови. От Кентимпекс за 2 лв. бройката...дреме ми ако реша, че и те не ми харесват, барем са евтини.

Че как ще се гърмиш, чудесни са! thumbsup
Сипи си сега едно вино в тази хубава кухня и спри да й кроиш шапката. Поне до утре. Smile

# 92
  • Шумен
Гуш, айде честитоооо  Laughing. Сега и пердетата и щорите да смениш и съвсем ще се кротнеш.  Mr. Green

На мен пък тези дръжки ми харесаха: http://rianaria.multiply.com/photos/album/31/31#photo=17  Crazy

# 93
  • София
Гуш, айде честитоооо  Laughing. Сега и пердетата и щорите да смениш и съвсем ще се кротнеш.  Mr. Green

На мен пък тези дръжки ми харесаха: http://rianaria.multiply.com/photos/album/31/31#photo=17  Crazy

Mr. Green

тези дръжки за старите мебели ли си ги харесала?

# 94
  • Шумен
Ам чи да.  Mr. Green

# 95
  • София/Осло
гуш- чудни са ти дръжките ,мирясай най-сетне  Laughing
кива- а ти къде се вреш, нямаш ли си друга работа, та предлагаш на вниманието ми сега нова краста  Mr. Green

# 96
Кентимпекс дали са на стройко или направо в офиса им да ходя?
Гуш, екстра е  Peace

# 97
  • Шумен
Ама моля ви се другарко, не съм аз  Laughing
Curlicue е.  Тя  ги пусна за мен от албума на Риа.  ppp

Гуш, отговарям тук, че много оспамих. Не са старинни, да. Ама и аз не съм сигурна толкоз много старинни като тези, които беше показала, дали изобщо ще ми отиват.  Ще ги мисля още. Седях сума ти месеци без лампа, сега и без дръжки ще стоя. 

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 17:17 от kiva

# 98
  • София

kiva, не са ми толко старинни тези, ама щом ти харесват.

red shoe, нямам идея дали Кентимпекс са на Стройкото, аз ходих до магазина им в завод Витоша.

# 99
  • София
аз да се намеся малко и да кажа че днес ходих на Стройко и се прибрах с една чанта брошури от къде ли не.Сега като ги подредих и прегледах гледам че съм си награбила брошурки от доста фирми за кухненско обзавеждане,така че ако някой го интересува мога да пусна сайтовете да се разгледат(да не ги пускам тук че да не ми се карат че рекламирам Laughing)

# 100
аз също ходих на стройко, има кухни - от скъпи до троянски Peace най-много има дограма и врати, хич няма лампи - само крушки Rolling Eyes
поне аз кентимпекс не ги вдиях Peace но по-добре иди на адреса им, имат всичко да видиш на място Peace

# 101
Някакви интерсни уреди за вграждане на промоционални цени има ли на стройко  Laughing

# 102
  • София
аз вчера ходих с кумата ми да купува фурна плот мивка и аспиратор.Взе ги от Лекс груп.Всичко й излезе около 1200 лв.Специално те  в момента дават 10% отстъпка.За други фирми не мога да кажа защото не съм се заглеждала

# 103
  • София
аз вчера ходих с кумата ми да купува фурна плот мивка и аспиратор.Взе ги от Лекс груп.Всичко й излезе около 1200 лв.Специално те  в момента дават 10% отстъпка.За други фирми не мога да кажа защото не съм се заглеждала

Ти направо ме разби  Shocked
какви са тези цени бе жена?
... по 300лв. всяко...?
И аз ходих днес. Значително по-бедно е последните 2-3 изложения. Дори и хора няма. Оставих да ми направят оферти за кухня и гардероб. После ще докладвам.

# 104
geryger,ти на коя фирма се спря и аз се интересувам ,за кухня и гардероб

Общи условия

Активация на акаунт