КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
засега е ок - ползван 10-ина месеца

благодаря!  Hug
леле, Гуш - направо имам чувството че правя твоята кухня  Laughing - мивката, смесителя, доозатора
но така е - това са и в момента най-добрите оферти на пазара .... в моя ценови клас и с моите изисквания поне

# 166
  • София
На "Стройко" има страхотна лилава кухня в люляков цвят. Продават я с 30 % намаление. Много е красива, жалко, че аз вече си сложих кухня, а на мен и размерите не ми пасват. Ако някой харесва лилава кухня, сега е момента. Мисля, че излиза към 3000 лв, а е от масив. На 3 етаж, фирма "Албида" На мен те ми правиха кухнята, много съм доволна.

# 167
  • София
и аз видях лилавата кухня миналата седмица!Много е симпатична Grinning

# 168
Mерсажжж на всички отговори за масата  Peace

# 169
  • София
А видяхте ли на Стройко пак една раззззкошна зелена рустик кухня масив с остров с дървен плот.
Сънувам я! Очите ми останаха в нея

# 170
Сигурно има много теми, а и сигурно и в тази тема има мнения по моя въпрос, но трябва да си взема отпуска за да изчета всичко. Въпроса ми е за плочките. Иска ми се да си направя всекидневната с много светъл полиран гранитогрес, като този например (втората плочка):
http://www.keranova.org/product.php?SR=18&R=3&p=444
Това много ли е непрактично според вас?

# 171
  • Sofia, Bulgaria
Зорита, преди 6 месеца направихме вкъщи коридор+нещо като оупън спейс, но само антре и кухня с трапезария с подобни светлобежови, силно полирани плочки 60 на 60 см. Много е красиво и огледално, но пада голямо чистене. За да е в брилянтен вид, би следвало да се мете и мие с мопа всеки ден. Всяка малка капка веднага става сиво-черно петно. Освен това буквално за часове по пода започват да се стелят едни вълма прах и боклуци. Сякаш преди не бяха толкова много, но може би не сме ги виждали. Така че помисли сериозно преди да го направиш. Аз не съм от най-големите чистници, но сега се принуждавам по-честичко да премитам, защото прахосмукачката не върши работа за всеки ден. Има едни електрически метли на Филипс, но още не съм се снабдила. Освен това фугите (макар че при нас са минимални) се зацапват. Но ако трябваше да избирам сега, май отново бих избрала тези плочки - много ми е чистичко и светличко.

# 172
Зорита, преди 6 месеца направихме вкъщи коридор+нещо като оупън спейс, но само антре и кухня с трапезария с подобни светлобежови, силно полирани плочки 60 на 60 см. Много е красиво и огледално, но пада голямо чистене. За да е в брилянтен вид, би следвало да се мете и мие с мопа всеки ден. Всяка малка капка веднага става сиво-черно петно. Освен това буквално за часове по пода започват да се стелят едни вълма прах и боклуци. Сякаш преди не бяха толкова много, но може би не сме ги виждали. Така че помисли сериозно преди да го направиш. Аз не съм от най-големите чистници, но сега се принуждавам по-честичко да премитам, защото прахосмукачката не върши работа за всеки ден. Има едни електрически метли на Филипс, но още не съм се снабдила. Освен това фугите (макар че при нас са минимални) се зацапват. Но ако трябваше да избирам сега, май отново бих избрала тези плочки - много ми е чистичко и светличко.

И ние сме с такъв и подкрепям всичко казано.Нещо ми санитарее сега на мен и е ужасно мръсен,ако не се мие и измита всеки ден  Tired Косми,боклучета,прахоляци,семки,трохи,настъпани графити от моливи за очи  Crazy , въобще каквото се сетите веднага се вижда  Close

# 173
Явно зависи от плочките Grinning Сега имаме зелено-кафяв гранитогрес, стил рустик с тъмно зелена фуга. Коридорът е с бели плочки и бели фуги. В новото жилище /така го купихме/ има бежов гранитогрес. Ей най-много ще ме е яд за зеления рустик. Най-практичтите и красиви плочки Hug За мен това е подходящото за кухно-всекидневна, независимо от нюанса...Та, идеята ми беше, че на светлите десени по-малко личи прах, но пък фугите са кошмар  и както казва merybo - парцалът трябва, повече от често, да ти е под ръка...

# 174
Явно зависи от плочките Grinning Сега имаме зелено-кафяв гранитогрес, стил рустик с тъмно зелена фуга. Коридорът е с бели плочки и бели фуги. В новото жилище /така го купихме/ има бежов гранитогрес. Ей най-много ще ме е яд за зеления рустик. Най-практичтите и красиви плочки Hug За мен това е подходящото за кухно-всекидневна, независимо от нюанса...Та, идеята ми беше, че на светлите десени по-малко личи прах, но пък фугите са кошмар  и както казва merybo - парцалът трябва, повече от често, да ти е под ръка...

Може ли снимка на този рустик под,сега ме загложди любопитство  Blush

# 175
И ние преди една седмица сложихме почти бял полиран гранитогрес. Красиво е ,но.... Сутринта като се реших около мене настана тъмен облак паднала коса.Сигурно другия месец ще бъда руса. Предполагам какъв ужас ще бъде поддържането му. Старите плочки бяха бежов - кафяви. Много лесно се поддържаха. Така че , опредено бих избегнала толкова светлия цвят.

# 176
И ние преди една седмица сложихме почти бял полиран гранитогрес. Красиво е ,но.... Сутринта като се реших около мене настана тъмен облак паднала коса.Сигурно другия месец ще бъда руса. Предполагам какъв ужас ще бъде поддържането му. Старите плочки бяха бежов - кафяви. Много лесно се поддържаха. Така че , опредено бих избегнала толкова светлия цвят.

Е да, по-лесно е да си боядисаш косата, отколкото да смениш плочките  Laughing
Извинявай, сигурно се изнервяш, но ми стана смешно  Hug

# 177
Благодаря ви за съветите! Сигурно ще ви послушам и ще се ориентирам към тъмни плочки Simple Smile

# 178
red shoe   JoyТъкмо на място ти е шегата. Преди две седмици вместо 10 мин. според указанието стоях 25. Резултата е ,че тъмно пепелно русия цвят в момента е кестеняв.  Joy Joy Joy Та и това не е толкова лесно.......... Joy Сори за спама.
Иначе другата седмица трябва да е готова и нашата кухня.

# 179
  • София
и аз да се наместя с мнение по въпроса за плочките..
значи-при нас кухня,хол всекидневна всичко е едно.В частта където е кухнята сме с такива плочки http://ac-at.net/gallery/main.php?g2_itemId=918  ,a в коридора са такива  http://ac-at.net/gallery/main.php?g2_itemId=916 Искам да кажа че и на едните и на другите много им слугувам.В кухнята знаете че често се случва да се покапе да падне нещо докато режем и т.н.-остават петна.В коридора ай си влязъл с обувките,ай са ти останали подметките smile3511да не говорим ако излезеш от банята с мокри крака....затова съм принудена да си търся пътека за коридора в някакъв по-кироустойчив цвят Laughing  ,но за кухнята няма какво да измисля.Колкото и красиво да е станало и колкото и да ми харесва просто не е практично

Общи условия

Активация на акаунт