(Био) зеленчукова градина 2

• 110 681
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Ана, честит рожден ден! Всичко най-хубаво от мен!
Присъединявам се към горното пожелание, защото много ми хареса!

# 571
Чудех се коя шапка на подаря на Ана за рождения ден/колумбийската сламена капела  или/
елегантно-китайската

Да пази в горещините хем лицето,хем извивката на раменете от слънцето.Нежна,деликатна е женската кожа-дори и на градинарката. Hug
А за момчетата илиЛеонсио на плантация или свивам от вестник по една войнишка. Joy
ПС.Добре де,ако засея сега ленено семе ще стане ли до наесен?Да подбутна диетата със собствени Омеги-3-6-9?

# 572
Честит Рожден Ден -Ани!!! newsm59 newsm51
Пожелавам ти:здраве,да бъдеш обичана и ценена като жена и майка и успех със зарзаватите  bouquet
https://

# 573
                    Ана , Честит Рожден Ден !
            Много здраве , любов , късмет и хиляди сбъднати мечти !

http://www.vbox7.com/play:8ba21c90&start=13

# 574
Благодаря на всички за подаръците и пожеланията, трогнахте ме, скъпи виртуални приятели! Ето моите готварски тиквички, които напук на студовете и дъждовете живот си живеят в градината: http://s04.radikal.ru/i177/1004/3b/4f385372513b.jpg

# 575
Ани,честит рожден ден,мила
Бъди здрава и щастлива.Винаги усмихната и все така добра събеседничка сред темата.

newsm59

Аз да попитам.Боднах десетина краставички в кофички.Страхотни са.Ще ги посадя тази седмица ако не вали.Мога ли обаче да сея вече директно семена и в земята?Кога трябва да поникнат?Кога трябва да садя ранните домати?

# 576
  • Русе
  Честит Рожден ден Ани. Каквото пипнеш, всичко да цъфти и плод да дава. А ти градината си да красиш   bouquet

# 577
Честит рожден ден и от мен, Ани!
Пожелавам много благодат във всичко, с което се захващаш!

# 578
Честит рожден ден, Ана! Много любов и щастливи слънчеви дни!
Момичета, благодаря ви за високата оценка на мойта миниатюрна градинка - от вас се уча   bouquet   bouquet    bouquet Мисля по линията на канапчетата да сложа някакви плочки или камъчета, за да се стига навсякъде. Май стана почти като square foot garden.

# 579
  • Пазете Гор
Ljuboznatelna , аз наистина препоръчвам да всички директното засяване на краставици и тиквички. По принцип моментът е сега!Но...отидох на вариант разсад, защото в момента на площите ми, предвидени за краставици и тиквички има други неща - -спанак и грах, и не мога да сложа там нищо. Искам, когато тези ранни пролетни култури освободят площите (след 20-30 дни), аз да съм готов да слагам три-четириседмично растение, още в същия ден да го садя. Та затова се захванах с разсад, противно на препоръките си.

Ягодите цъфнаха.
Поникнаха украсните слънчогледи. И магданоз много, брей, и бурен много.

Да си жива и здрава, Троянска градинарке!

# 580
Ани, честит рожден ден и от мен. Ето моя поздрав  Hug
П.П. Хехе, класирала съм се една минута преди края  Mr. Green

# 581
  • густо майна Филибето
Ани, Честит Рожден Ден!  bouquet Пожелавам ти всичко, което пипнат ръцете ти в градината да е здраво и красиво, едно твое огледало! Simple Smile
Куркума , благодаря  bouquet

Моля, да не ми се смеете много, разсадих си марулките, защото нямах търпение, ето какви бубулечки са:

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 12:04 от Ljuboznatelna

# 582
Буболечки били.Добре са си-виж щръкнали са.А ти и поливаш кореново -за 24 май ще режеш салата,Любознателна. Laughing
Как мислиш дали ще ми поникне лененото семе(това,което е хранителна добавка)?
Днес е много хубав празник-Денят на Земята.Важно е да не забравяме за нея и останалите дни на годината обаче!
ПС.Катериците ядат пресен кромид.А чесънът само го изваждат на повърхността.Ще им купя хранилки.Ще слагам фъстъци с шушулките-да ги държа ангажирани ,далече от зеленчуците.Да видим.

# 583
Цитат
Някой да знае как да изцеря дивите орехи- навъдени са от години
mimi_vi2,ние също имаме отрязан орех,който обаче не спира да пуска издънки ooooh!Наскоро го залях с масло от култиватора дето ползваме,насипах хубаво около кората и мисля,че го уморих EmbarassedХич не е еко,но...Също разбрах,че ако във вряща вода със сол/1пакет/ полееш около корена,край свършено е с него.Пробвай,ако намериш по почтен начин,приложи него,моля Grinning

Дедо,благодаря!Наесен задължително ще повдигна въпроса за кастренето на старите овошки.Смятам,че и на тях ще им дойде добре LaughingИначе са родовити,де!
Една прасковка ме притеснява,миналата година народи вкусни прасковки,хапнахме доволно,но сега напролет нещо напъпи и цъфна само 1/3 от дръвчето,другата част остана спаружена с изсъхнали сбръчкани листенца.Пръскана е на пъпка с бордолезов разтвор само.Кажете нещо повече? newsm78

Мила Ана,ЧРД и от мен на патерици  bouquetМного здраве и щастие във всичко да намираш!Бъди все така позитивна!

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 17:49 от ekspowoman

# 584
  • густо майна Филибето
Веселчето , това, че е на вади ли значи, че е кореново? Прави ми впечатление /и от една купчина пръст в двора/, че по този начин почвата си остава рохка. Ще се моля да ти поникне лененото семе  Praynig Виж този сайт - продават семена и подробно е описано какви са условията и сроковете за покълване. Надявам се да има и за лен. /малко ми е трудничко да се ровя/
Аз днес засадих и доматки - контролна група 8-9 коренчета. От тези, които ми стоят на терасата и даже не са съвсем за разсад, същинските им листенца са съвсем мънички. Пусти мерак Laughing Ще докладвам после.

Общи условия

Активация на акаунт