Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Рина,готово.

# 151
В другата тема много често казват за нас,че сме обременени с товара Аси,но това поне е приятен товар,който ти доставя удоволствие......

В другата тема за Кудрет нали  знаете...... или хубаво или нищо.......е значи нищо... rotfImbo

# 152
Знам, че няма да имате нищо против да ви постна снимка на Берг и Халит от снощната гала

# 153
Берг е много красива... Heart Eyes

# 154
Берг е много красива... Heart Eyes

взели ли са статуетка..... newsm78

Берг - не. Остана си с номинацията... Но и това не е малко.

# 155
Да,така е.....да се надяваме догодина Туба да е номинирана за "Попитай сърцето си".....

# 156
_magi_, дано. Скоро четох, че филма се обсъжда много както от критиците, така и от студенти по международни отношения. Смятат, че този филм може достойно да представи Турция в Европа като страна работеща по проблемите на религиозната търпимост и че самият филм е една прекрасна реклама на природата на страната. Коментираше се и превъзходната игра на Туба и Кенан и на отличната работа на режисора / който между другото е бил и режисьор на "Буря" newsm78/

# 157
Благодаря за информацията ,Рина! Heart Eyes

# 158
_magi_, дано. Скоро четох, че филма се обсъжда много както от критиците, така и от студенти по международни отношения. Смятат, че този филм може достойно да представи Турция в Европа като страна работеща по проблемите на религиозната търпимост и че самият филм е една прекрасна реклама на природата на страната. Коментираше се и превъзходната игра на Туба и Кенан и на отличната работа на режисора / който между другото е бил и режисьор на "Буря" newsm78/

newsm51 smile3525 newsm68

Поздрави в днешния ден и от мен. Идвам за малко и пак излизам. Но да споделя нещичко:

Нали Туба е снимала игралния филм между двата сериала АСИ и ЗАПЛЕНЯВАЩА.  Да не би и избора й за ролята от режисьора на "Буря" да е допринесъл клана Терзиоглу така да беснее и М.Й. да премине в другия екип??? Ами тя ОЧЕВАДНО е препочетена пред  издънката на фамилията!!!

И, ако позволите, ама Берг наистина е хубава. И сега излъчването й на всички снимки (след бебето) е още по-приятно. Очи на щастлива жена - и жена, и майка. Да е жива и здрава!

И приятен ден на всички!

# 159
Спомням си , че режисорът е казал за снимките на "Буря", че в Бурчин талант не може да се търси и ако ще няма да снима повече, но да снима филм с нея-никога. В този смисъл беше изказването му. Thinking Thinking Joy Joy hahaha

# 160
 newsm78 #Crazy Rolling Eyes

И още нещичко, преди да изчезна:  Представяте ли си колко е трудно на наш'то момче Мурат!? Нима мислите, че той не "чува" какво се говори, не чете вестници, не "влиза" в Интернет пространството.......  и  навсякъде, всички (е почти.... ама повечето) коментират него и Туба (по познат начин) - ежедневието им, филмите им, успехите им, партньорите им, семействата им...

Особено семействата им -  нали той беше казал, че е религиозно възпитан (може би и това крепи брака) и в уважение към традициите - а на Туба пишата за семейството, а за Мурат - за семейството на жена му.  Онази стара приказка -  МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ  или  ОТКЪДЕТО ЖЕНАТА, ОТТАМ И РОДАТА - едно от двете ще да е, но кое. Никъде няма за неговите родители (освен в автобиографична справка).

Абе, не му е лесно на момчето..... Откъдето и да погледне - Туба, а пък ако му е и в главата!!!!
Боже, боже, опази го!

"При вас е различно - дори омразата ви е изпълнена с толкова любов!" - цитат на Керим от АСИ!

И на вас, приятели от темата - много любов в женския месец!!! Лек и успешен полуден!

# 161
newsm78 #Crazy Rolling Eyes
Абе, не му е лесно на момчето..... Откъдето и да погледне - Туба, а пък ако му е и в главата!!!!
Боже, боже, опази го!

"При вас е различно - дори омразата ви е изпълнена с толкова любов!" - цитат на Керим от АСИ!

И на вас, приятели от темата - много любов в женския месец!!! Лек и успешен полуден!
Абе аз за мъжете овни имам впечатления, че са влюбени най много в себе си. Познавам и един роден точно на 13.04. ама толкова е безгрешен, пък дори когато сгреши и в грешката си е бил прав. Grinning Това беше малко отклонение.
 А иначе той, Мурат де, в интервютата говори, че няма време за пресата и феновете си, щото малкото време останало от ангажименти го подарява на съпругата си. Тъй че се е защитил много яко от неудобните въпроси.
 Берг наистина е красива и много мила. Да е жива, здрава и много щастлива.
 На нашата Туба пожелавам огромен успех и награда на игралния й филм.
 Пак се отплеснах. Моля за прошка. Praynig

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 12:08 от zmiyata777

# 162
Керим много добре го е казал.......те и в момента се мразят,но само привидно,дълбоко в себе си силно се обичат и за Мурат може би Туба ще остане единствената истинска любов,независимо заедно ли ще бъдат или не .Но понякога в живота се случват и най-неочакваните неща,така че..... Peace

# 163
Момичета, нали не сте забравили моята покана за среща. Оше малко и времето съвсем ше се оправи. Ако това се осъществи,искам да си направим една обща снимка на феновете на Туба и МУрат и да им я изпратим, а нашите писателки ще сътворят  послание ,което  мисля,че ще зарадва много Туба и Мурат. Да не чаками времето, когато започват летните почивки.

# 164
Здравейте и от мен.
Изпуснала съм купона снощи ooooh!
Снимки, смях. Но пък денят ми започна чудесно Heart Eyes
Приятен ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт