Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейтеееее !
Голям купон сте спретнали пак - снимчици, коментари, бравос !
Моля, за Нюргюлка и ЛиН пишете САМО ХУБАВИ НЕЩА или НИЩО,
че много се засягат някои хора в другата темичка. Simple Smile
Аз се опитах да им кажа, че не харесвам избора и на тоалет в Беяз шоу,
а някои индивидки такава уста отвориха и веднага ме натириха да си
ходя у МОЙТА ТЕМА.
Даже не ти изчитат поста както трябва, поне да се опитат да вникнат какво
точно искаш да кажеш.
Големи драми, голямо чудо с някои фенки, дето и те не знаят на кого и защо са такива.

# 166

Ама то е хубаво дете! А после "от любов" ли погрозня така!  Или от ревност!
Много сладко детенце е била Бурчи.
Кой и е дал акъла да си прави носа като на Майкъл Джексън newsm78

# 167
Новина:   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Cuma 23:30

Beyaz Show

Beyazıt Öztürk'ün Resmi Web Sitesi:
www.beyazitozturk.com.tr  

Bu hafta “Beyaz Show”a; Yavuz Bingöl, Tuba Büyüküstün ve
Kenan Ece konuk oluyor!

Yavuz Bingöl’ün, “Kül” adlı yeni albümünün en hit şarkılarını seslendireceği ve “Beyaz Show” izleyicilerine muhteşem bir halk müziği ziyafeti yaşatacağı gecede, Tuba Büyüküstün ve Kenan Ece de başrollerinde oynadıkları “Yüreğine Sor” adlı filmin merak edilenlerini ve kamera arkasında yaşananları anlatacaklar.
Programda ayrıca, “Geçen Hafta”, “Bir Maniniz Yoksa”, “Sosyal Sorumluluk”, “Üniversitelilerle Yarışma”, “Şomağızlılar”, “Beşi Bir Yerde”, “Keyped ile Oylama” ve “Bunları Biliyor muydunuz” bölümleri de ekrana gelecek. Bu gece bu şov kaçmaz!

Петък вечер ще е много интересна! От 20 часа ще гледаме "Гьонулчелен", а от 23.30 - Туба и Кенан Ече, които ще са гости в шоуто на Беяз.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 12:45 от rina-rina

# 168
 newsm53

Значи довечера ще е купон!

А ето ви едно трейлърче към 13-ти епизод на ЛиН - с превод, на майка Шахнур думите ме кефят!!

http://vbox7.com/play:a6d01b27

и ще си пишем, каквото си мислим, нали! Иначе онази приказка .....  или добро, или нищо за стрина Ясемина, ми звучи по един друг начин,  пу-у-у-у, да не й е уроки на жената!!! Да си е жива и здрава!

# 169
newsm53

Значи довечера ще е купон!

А ето ви едно трейлърче към 13-ти епизод на ЛиН - с превод, на майка Шахнур думите ме кефят!!

http://vbox7.com/play:a6d01b27

и ще си пишем, каквото си мислим, нали! Иначе онази приказка .....  или добро, или нищо за стрина Ясемина, ми звучи по един друг начин,  пу-у-у-у, да не й е уроки на жената!!! Да си е жива и здрава!

Ааа, аз го писах това с ироничен тон към някои фенки там.Не към всички, разбира се.
Ще си пишем каквото си мислим наистина, а не само захаросани мнения за бляблябля...
Не разбрах какво ще има довечера ?

# 170

и ще си пишем, каквото си мислим, нали!

Ааа, аз го писах това с ироничен тон към някои фенки там.Не към всички, разбира се.
Ще си пишем каквото си мислим наистина, а не само захаросани мнения за бляблябля...
Не разбрах какво ще има довечера ?
[/quote]

Това  нали  беше именно като обещание! Здравей, 1001fan - виж по-горе Rina, и ще разбереш за купона!!!

# 171
 newsm78

А който иска да види какво "предпочита Люба Кулезич да измести турските сериали" и да я види нея лично как "зяпа" - може да влезе в профила на elihancho1981  и да сравни снощния ПЪРВИ СЕКС в ББф и който и да е турски филм - кое какво ни дава:
В ББф било извадка от българските семейства - ха, ама-ха, как така ги избраха все такива с големи ПРЕТЕНЗИИ (знам, че е претенции - де не ме поправя някой) - всеки се има за най-успелия, най-красивия, най-предпочитания, най-ревнивия,  но аз - ако трябва да приема, че това е типичната, ЦЯЛОСТНАТА извадка на българските семейства - по-добре изобщо да не излизам от турските сериали - един след друг да ги гледам и да живея в такъв затворен свят!

Все нещо има как да науча от техните филми, но от досегашните сцени в ББф - освен, че продуцентите смятат, че в българските семейства не е останала капчица святост, свян, уважение, обич, морал, традиции,   ....     просто няма какво да науча.  И имам усещането, че ще гледам само супер, супер простотия.  Дано поне възрастната двойка не изперка - снощи добре си похъркваха!

По-добре с турския екран, отколкото с българския срам!!!

# 172
Купона ще е в петък вечер, не довечера! Така че си подредете програмата!!! Peace

# 173
  • хасково
newsm78

По-добре с турския екран, отколкото с българския срам!!!

Peace
Много точно казано!

# 174
Моето мнение за ББФ:

-тези семейства изобщо не са представителна извадка на БГ семействата
-те са хора със психически проблеми,някои с  по-сериозни,други-по-лека форма...
-целта на ББФ била донякъде да покаже на българите,че има по-стойностни предавания от турските сриали,да.....ама не
-с турските сериали човек може да се разведри,да забрави за малко за проблемите си,действат успокояващо,доказаха качеството си,хората ги гледат и затова телевизиите ги излъчват,ако нямаше търсене нямаше да има и предлагане.....а че има някаква си шепа хора върли националисти,които бълват отрова,защото не могат да приемат факта,че турците правят качествени продукции за разлика от нас.....това са екземпляри,които винаги недоволстват,все някой им е виновен....
-ББФ .....да си дойда на думата....това е средство за правене на пари чрез експлоатация на хора,които за пари и слава са готови даже да правят секс пред цяла БГ,аз не видях едно нормално семейство,сериозен подбор са правили тия хора от екипа,психоложката и тя е гледала да подбират колкото се може по-болни хора,та белким повече простотии правят в къщата....абе....без коментар,простотията е пълна.....

# 175
Моето мнение за ББФ:

-тези семейства изобщо не са представителна извадка на БГ семействата
-те са хора със психически проблеми,някои с  по-сериозни,други-по-лека форма...
-целта на ББФ била донякъде да покаже на българите,че има по-стойностни предавания от турските сриали,да.....ама не
-с турските сериали човек може да се разведри,да забрави за малко за проблемите си,действат успокояващо,доказаха качеството си,хората ги гледат и затова телевизиите ги излъчват,ако нямаше търсене нямаше да има и предлагане.....а че има някаква си шепа хора върли националисти,които бълват отрова,защото не могат да приемат факта,че турците правят качествени продукции за разлика от нас.....това са екземпляри,които винаги недоволстват,все някой им е виновен....
-ББФ .....да си дойда на думата....това е средство за правене на пари чрез експлоатация на хора,които за пари и слава са готови даже да правят секс пред цяла БГ,аз не видях едно нормално семейство,сериозен подбор са правили тия хора от екипа,психоложката и тя е гледала да подбират колкото се може по-болни хора,та белким повече простотии правят в къщата....абе....без коментар,простотията е пълна.....

ТОЧНО!   newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

но ще има много хора / ама наистина много/ които ще гледат и ще се захласват....

# 176
100 пъти повече предпочитам да си гледам Любов назаем,но.....

# 177

Привет на всички момичета.Бях затрупана с работа,а вие ме затрупвате с много изписани страници!Браво момичета!!! Hug Hug

# 178

.... но никой не те пита....  никой не ни пита.....
да си имат един канал където да си ги въртят тези риалита.... а то по национална програма....

# 179
.... но никой не те пита....  никой не ни пита..... да си имат един канал където да си ги въртят тези риалита.... а то по национална програма....
Но как тогава да съберат пари за апартамент, кола и на ръка!!! Нали, даже и в тази криза, изперкалият (не както "извадката", а почти цялостно)  народ трябва да си дава стотинките за да гласува - та наградата кога ще бъде повече от 0.05-010 % от полученото!!!! Другото трябва да е на печалба - по коя кабеларка ще се случи!!!???Добре, че го има ИНТЕРНЕТ-а и вас - преводачките и успешните "детективи" из форумите.

Общи условия

Активация на акаунт