Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 270
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
newsm78

А може ли две-три думички за серията от ЛиН - нали още не е разбрал за детенце!!! Че "на него все някой май трябва да му отваря оченцата, за да разбере, че е татко...."
На края на серията пак му светна лампичката за малко! Shocked Мен ако питаш той отдавна проумя нещата, ама сценаристите разтягат много ластика. Иначе Мустафата с двата крака в жабуняка тоя път, Назан и тя се вкара във филм, Цялото семейство без мама Ш. знае коя е голямата ни любов. Това накратко.

# 76
Като отворихме дума за Джемал Хюнал и се размислих, то няма актор от екипа на Аси, който сега да не снема нещо друго, да е в застой. Този филм наистина се оказа благодатен....

# 77

В края на епизода мисля, че се досети коя е майката на Йомер, но ще видим другия вторник. Дали Ясемин пак ще го прилъже или....
Много лъжи, много нещо. Ясемин лъже, че чак не знае спиране от страх  да не би да предяви претенции към синчето, Саваш лъже, да не би Ясемин да разбере , че е женен.... Мале мила....

А НАДЯВАМ СЕ   нямаше нещо, което да се "опитва" да ми припомни за АСИ.....

И май изглежда в този филм  ЛЪЖИТЕ СА НАЙ-МНОГО от целия сценарии.... С лъжа започна и с пиянска история, пък да видим как ще завърши...

# 78

Тук са ми много хубави!
Кой беше писал, че сякаш сценаристи и режисьор са им казали : Я си купонясвайте както си знаете!

# 79

Как се гледат само! Не мигват да не би да изпуснат и милисекундичка от другия!
И а-ха да се целунат....

# 80
 newsm51 smile3525  love001 smile3501 newsm10

БЛАГОДАРЯ и на двете ви за информацията!

А наш Савашчо още миналата серия нали каза на Надя, че се съмнява, че детенцето й е племенник...
Абееееееее, нещо много бавноразвиващ го дават сценаристите   ..........  или оня израз на
циганската серия ......... отвънка хладилник, ама отвътре - топъл като печка  ---------------
как да ги сравня като колоритност двата филма.

ОТначало ми бяха интересни бределите, или каквото и да е там, традициите на ВАН,
ама като гледам и сега през вашите очи - то повече от времето тече в лъжи, лъжи.....

а от другата страна е смях, смях, смях.....

# 81
Направо са си лика-прилика. hug hug hug hug hug hug hug hug

# 82

Тук са ми много хубави!
Кой беше писал, че сякаш сценаристи и режисьор са им казали : Я си купонясвайте както си знаете!

Е, за тези халки питах ви веднъж -  аджаба, кога си ги "сложиха"  като на сватбата не си размениха такива пръстени и когато вечерта се галеха преди да си легнат и Демирчо каза ВСЯКА МИНУТА СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ  - тези халки ги нямаше!!! и  когато Асия дойде в леглото им - пак  (или поне аз не съм ги видяла)

А наистина май е имало нещо такова - всеки да се весели без да се съобразява с кадрите, защото много преди да свърши филма имаше качени клипчета с много танци за сватбата на АСЛАН, които после изобщо ги нямаше във филма - там наистина е орязано до минимум.  

Ай, ай, ай  - онази  ОТКРАДНАТА целувка...... и нея не я дадоха!!!

# 83

Изключителна нежност има в LOVE сцените....

Откъде ги намерих тия гифчета толкова късно ....

# 84
А какво би станало ако Бурчинката не беше там.

# 85
А какво би станало ако Бурчинката не беше там.

ТОВА, което е ставало преди да бъде - в първия сезон - любов, любов и пак любов!
На ли в пресата пише - "понеже се е завъртяла информация по медиите, че с партньорката му от филма "АСИ" се породила интимна връзка, ВЕДНАГА след приключване на първия сезон се е оженил за ..... "

# 86

Изключителна нежност има в LOVE сцените....

Откъде ги намерих тия гифчета толкова късно ....

Това гифчета ли са или си ги издебнала в късните часове, когато "са тренирали" за следващия ден!!!!

# 87
RINA, ти беше постнала една снимка в края на миналата тема на Мурат в червена кола. Мисля, че и в ЗАПЛЕНЯВАЩА има снимка на Туба в червена кола (или май беше тук) и Кати52 (или някой друг) беше подчертал, че Туба е в червена кола - можеш ли да ги постнеш една до друга (под друга)????

# 88
RINA, ти беше постнала една снимка в края на миналата тема на Мурат в червена кола. Мисля, че и в ЗАПЛЕНЯВАЩА има снимка на Туба в червена кола (или май беше тук) и Кати52 (или някой друг) беше подчертал, че Туба е в червена кола - можеш ли да ги постнеш една до друга (под друга)????

Добре, но колите са различни.....

# 89
 newsm78

За съжаление..... Но пък и двамата в живота са в червени коли!!! Ако се окаже, че имат и еднакъв вкус за различни неща от ежедневието, освен, че визуално си пасват, като излъчване си пасват, то ще станат много неща, по които да си пасват - може би и това е някаква пречка,  ......... ама и аз търся под вола теле,  а мястото му е при бика  (нали се сещата за оня виц - кравата, телето, вола и бика).
 С други думи - различията се привличат, приличията се отблъскват....

Общи условия

Активация на акаунт