Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Хей, почитатели, не ми се сърдете,
а се опитайте днес да ме разберете -
тя Туба отдавна и откровено призна,
че Бюлент е грешка на младостта,
а пък аз нали съм не по-малък инат
все още се правя на "влюбен в жена си " Мурат...

Виждате как сега съм облечен -
в старите дънки и по домашно елече,
с тази карирана ризка,
щото ютия не иска...
Е, до мен ме краси жената,
ама роклята и е непозната -
нито един дизайнер не може,
да признае, че ушил е чувал, о, Боже!

Знаете оназ' известна максима,
и при вас  ясно поднесена :
"Кой каквото си направи ...."
да продължавам ли! Вие сте прави!!!
Аз си избрах жената,
аз си докарах белята!
И сега ще си сърбам попарата -
предадох любовта - поисках наградата!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 02:19 от muratuba

# 511
И това е снимка "зад кадър". Направо е очевадна  Joy"връзката" между Туба и Сайгън! Ако така се държат хора, за които се говори , че са имали по-тясна връзка здраве му кажи! Е, може да е от умора от 15-20 часовите снимки, но дори и при такива ситуации  си личи кога двама души са си близки.

# 512
И това е снимка "зад кадър". Направо е очевадна  Joy"връзката" между Туба и Сайгън! Ако така се държат хора, за които се говори , че са имали по-тясна връзка здраве му кажи! Е, може да е от умора от 15-20 часовите снимки, но дори и при такива ситуации  си личи кога двама души са си близки.

Ама то от ясно по-ясно личи, че Сайгън гледа нещо, поне проявява интерес.  А  Туба е или уморена, или тъжна, или и двете заедно, но изобщо не присъства там......  Браво, РИНА, че ни я поднесе!!!!

Вече нямам, поне аз, грам съмнение, че всичко е било камуфлаж на приятелска основа....

# 513
  • равна Тракия

[/quote]

Тук Мурат как я гледа само Heart Eyes

# 514
И това е снимка "зад кадър". Направо е очевадна  Joy"връзката" между Туба и Сайгън! Ако така се държат хора, за които се говори , че са имали по-тясна връзка здраве му кажи! Е, може да е от умора от 15-20 часовите снимки, но дори и при такива ситуации  си личи кога двама души са си близки.

Все си мисля, че в това Анадолско градче, ако видят някой да си пие чая/кафето/фреша с някой от другия пол, ги обявяват за гаджета. То и у нас в по малките градчета е така, та камо ли там.

# 515
И това е снимка "зад кадър". Направо е очевадна  Joy"връзката" между Туба и Сайгън! Ако така се държат хора, за които се говори , че са имали по-тясна връзка здраве му кажи! Е, може да е от умора от 15-20 часовите снимки, но дори и при такива ситуации  си личи кога двама души са си близки.

Е,  Туба, приготви се сега -
снимка днес ще ни правят,
да отрекат пред света,
че гориш в любовта,
ама не към мен - към Сайгън,
(тихо, да не чуят, сакън)!

Стига, приятел, остави,
недей да си правиш шеги,
аз не мога да скрия от вас,
че "играя роля в захлас",
и по всичко сега ми личи,
уморени са мойте очи -

от това вечно присъствие,
а всъщност пълно отсъствие,
щом Мурат и Керим си отидат,
риба ли да ловят или да видят,
в кой ресторент ще отседнем,
дето папараци не дебнат...

# 516

А тук.....скръцнал е клона, на който е кацнала Бурчи.

# 517
Правилно ли съм разбрала от руския сайт,че са попитали Мурат какво му е мнението за първи епизод на ЗС newsm78
Ако е така той какво е отговорил -Радвам се, че познавам Туба - е как я познава нали небеше я опознал за 2 год  Joy Joy Joy

# 518

Тук Мурат как я гледа само Heart Eyes
[/quote]

Боже мой, какво направих -
дума дадох, но забравих -
как сега да кажа на Аси,
болката във мен крещи -

може би когато разбере,
къс по къс ще ме дере,
ах, защо си премълчах,
на Бурчин аз сватба обещах!

Но не  знах за Туба -
не познавах любовта.
А Бурчин игра във "Буря"
и в баща й бе "чучура",

откъдето черпех сили,
да намирам нови роли.
Затова се изкуших,
обещание дарих...

Но сега с Туба насреща,
аз разбирам мойта грешка -
тази нежна и красива,
толкоз умна, несвадлива,

в обичта горяща цяла,
и усмихната, и зряла -
едновременно с детето в нея,
се превърна в мойта фея!

И животът е вълшебен,
тя за мен е лъч целебен!
Боже мой, как да й кажа,
че с любов ще я накажа -

до смъртта ще я обичам,
но след месеци се вричам
на онази с нос гърбат!
Сам проклиняй се Мурат!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 02:22 от muratuba

# 519

А тук.....скръцнал е клона, на който е кацнала Бурчи.

Не знам дали е скръцнал клона, но мисля, че са зад кадър и "правят репетиции да я погали"... Но са много много много
сладки на тази снимка!!! И пак е хванал за ръчичката, да не я изпусне, а другата е галещата...
Колко ли са им се радвали тези около тях!!! И какви ли "мокри нощи" са имали,, обляни оттолкова любов и страст....

# 520
Здравейте момичета.Лелееее, щом и руснаците са забелязали,че това не е само актьорски поглед и се питат защо той не гледа никога Бурчин с този поглед,какво повече. В която и страна да гледат "Аси" и после слЕдят появите му с половинката на обществени места, все стигат до ТОЗИ ПОГЛЕД.

МАГИ, благодаря. 55 55 55 55Поздравления за стихчетата.
muratuba , също поздравления за стиховете.
Ринче, страхотни снимки,откъде ги изкопаваш бе джанъм.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 22:12 от nikoleta_11

# 521
Добавлено: 5 Марта 2010 г. 9:12      наверх

И още нещо от руския форум:

Слухи, выложенные на ЦТ:

Люди из окружения Томрис, продюссера телекомпании Асис, проговорились, что она получила предложение от английской телекомпании, снять совместный проект о судьбе турчанки, которая завоёвывает Старый Свет. Предположительно, съёмки начнутся осенью этого года. В проекте будут принимать участие около десятка турецких актёров. И хотя сам факт переговоров тщательно скрывается, никто не сомневается, что при положительном решении роль главной героини отдадут Тубе. Так что она, бедняжка, опять останется без отдыха и путешествий.
А вот Мурату будет уже сложнее получить роль у Томрис. Она была несколько разочарованна словами Мурата, сказанными им в одном из интервью, который якобы сказал, что не думает, что именно роль Демира сделала его знаменитым. Один из ассистентов Томрис это заявление прокоментировал так, что не будь Демира в жизни Мурата, у Мурата не было сейчас высокого рейтинга. Булент Инал, после ссоры с Томрис, похоже не скоро получит свою главную роль. О нем слышно, что его кандидатуру рассматривают лишь на роли 2 плана
Neden insan imkansizi ister?

Да не би това да е съвместния проект за който се говори?  Асистентът на Томрис е прав, ме ако Демир не беше в живота на Мурат сега Мурат нямаше да е това което е...

# 522
Браво момичетаааа, за 3 дни сме на 35 стр. smile3501 smile3501 smile3501

# 523
Браво момичетаааа, за 3 дни сме на 35 стр. smile3501 smile3501 smile3501

и над 4000 посетители  ....

# 524
Правилно ли съм разбрала от руския сайт,че са попитали Мурат какво му е мнението за първи епизод на ЗС newsm78Ако е така той какво е отговорил -Радвам се, че познавам Туба - е как я познава нали небеше я опознал за 2 год  Joy Joy Joy
Ако си спомнята, имаше пак нещо поднесено от Рина, където Мурат казваше, че "се радва на ролята на Демир, че му е "любима роля"..... "   Това беше по-скорошно интервю и май някъде за арабския свят.  В първите си интервюта след сватбата, навсякъде пишеше това, което ти споделяш по-горе, и колко много обича и държи на жена си, но напоследък "позабрави" да говори за жена си, а си "обърна езика" спрямо филма "АСИ".... И помните ли дългия пост на ШЕФ - там имаше пак подобни неща - че таткото Терзи..... бил недоволен от поведението (по-скоро мълчанието) на зетя към дъщерята.....

Общи условия

Активация на акаунт