Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен!Невероятни сте,много е приятно написаното от всички.
За вас незнам,но аз нещо немога да гледам новите им сериали.Нещо немга да ги възприема,то не е ли да гледаш Аси
Не му омръзва на човек да го гледа просто!
ASI FOREVER!

# 601
Здравейте!

Снощи сънувах ,че съм била на гости на Мурат и Бурчин,бяха  много гостоприемни,дома им беше супер,абе толкова ясен и реален сън,в същото време Мурат го поканиха от шоуто на Иван и Андрей и той се чудеше дали да приеме.....абе голям купон....ама само сън!А и двамата бяха много щастливи,та се замислих....явно нещо ми подсказва,че не съм права за Бурчин,знам ли....но моите сънища са пророчески.....

# 602
Здравейте! Следя темата с огромно удоволствие и се възхищавам на всички, които неуморно я поддържат, така че да е най-интересната от всички в този форум. Вашите снимки, стихове и клипчета ме вдъхновиха да направя нещо, с което се надявам да ви зарадвам. Заразена от "професионализма" на Мурат и Туба сътворих едно клипче с любимите ми моменти от първите епизоди на Аси, тогава, когато все още не бяха признали любовта си един към друг.
Дано ви хареса!

https://www.vbox7.com/play:1d708b69

Пожелавам ви приятен и усмихнат ден!

# 603
Добро утро! Желая ви приятен ден!

Довечера ни чака среща с "Гьонулчелен" и Туба в шоуто на Беяз. Да не забравите!

# 604
Добро утро! Желая ви приятен ден!

Довечера ни чака среща с "Гьонулчелен" и Туба в шоуто на Беяз. Да не забравите!
Лек и хубав ден! Как ще забравя, като с нетърпение очаквам всяка серия.
Много хубави клипчета сте дали. Сутринта ме заредиха с положителни емоции.

# 605
Здравейте! Следя темата с огромно удоволствие и се възхищавам на всички, които неуморно я поддържат, така че да е най-интересната от всички в този форум. Вашите снимки, стихове и клипчета ме вдъхновиха да направя нещо, с което се надявам да ви зарадвам. Заразена от "професионализма" на Мурат и Туба сътворих едно клипче с любимите ми моменти от първите епизоди на Аси, тогава, когато все още не бяха признали любовта си един към друг.
Дано ви хареса!

https://www.vbox7.com/play:1d708b69

Пожелавам ви приятен и усмихнат ден!

norrra, добре дошла!  Hug Hug Hug

Прекрасен клип си сътворила! Благодаря!

# 606
Здравейте!!!
Имаме си ново попълнение в екипа  Hug Hug Hug,  Norra.
За момичетата, които се грижат за доброто ни настроение newsm51 smile3525 newsm51.
А на всички лек и спокоен слънчев ден и много усмивки пожелавам.
 Hug Hug Hug

# 607
  • BG
Довечера май няма да е гост Туба в шоуто на Беяз, така разбрах поне от бг аси

# 608

Може да е настъпила някаква промяна? Нещо се е случило ...  newsm78 newsm78 newsm78

# 609
Здравейте!

Снощи сънувах ,че съм била на гости на Мурат и Бурчин,бяха  много гостоприемни,дома им беше супер,абе толкова ясен и реален сън,в същото време Мурат го поканиха от шоуто на Иван и Андрей и той се чудеше дали да приеме.....абе голям купон....ама само сън!А и двамата бяха много щастливи,та се замислих....явно нещо ми подсказва,че не съм права за Бурчин,знам ли....но моите сънища са пророчески.....

Преди една седмица сънувах как Б и Туба се бият!!!! Confused
А за Б мога да кажа, че изобщо не ми се струва добър човек!!!!! Naughty

# 610
Сещам се за определението на didoka45 КУЦО ПИЛЕ ГЛЪТНАЛО ДОМАТ" ей на това ми прилича Бурчето.Забележете "папучките и" са в тон с коланчето! Joy

magiза довечера си поръчвам сън с Мурат и Туба и утре на дълго и на широко да разказваш.

# 611
http://www.youtube.com/watch?v=pWsx--lzLYo  askasone

много сънуваме .....от много мислене за тях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
Сещам се за определението на didoka45 КУЦО ПИЛЕ ГЛЪТНАЛО ДОМАТ" ей на това ми прилича Бурчето.Забележете "папучките и" са в тон с коланчето! Joy

magiза довечера си поръчвам сън с Мурат и Туба и утре на дълго и на широко да разказваш.

а дано!!!

Аскасоне е ценител на стойностното,явно затова не прави клипчета с Яса и Саваш.....между другото подозирам,че е нает от Мурат да прави тези клипчета..... newsm78

# 613

Следващият клип е специално търсен за ТЕБ поздрав ! В отговор на твоя разкошен и на място КОНТРОЛ, ти си знаеш къде!

И за всички вас, които отново изпълвате екраните с информация за нашата любимка Туба.
НЕКА за всички има късче любов, слъце и много усмивк всеки ден!

ДОБРЕ дошла и на всяка нова (или нов) почитател на филма "АСИ" и онези двамата "инати", към които добрите ни чувства ни карат да създаваме едни за други (нядавам се) моменти с много смях и закачки !

http://vbox7.com/play:dfc169b3

До скоро!

# 614
 newsm78

ДОРИ в сънищата си идвах при теб........
Живота ми разби и въпреки това, не спирах да мисля за теб.....
ВЕЧЕ СИ някой с когото не мога да бъда, не мога да докосвам, не мога да слушам.......
Не ми даде нищо повече от ЕДНА БОЛКА..........

Нараних те........
Но НЕ МОЖЕХ да го предотвратя........
В ПУСТИНЯТА ......... Живях (!!!!) сам. БЕЗ ТЕБ.............

'Ей, джоджолуу (както би казала Хасрет), заради кого точно тези и другите ИЗРАЗИ са написани!

За ДОБРА ИГРА  на ДОБРИ АРТИСТИ    или  прозирайки отвъд обвивката на мълчанието им.....

АМИ като сънувате, сънувайте подобен момент и в живота! 'Айде де! Моля ви!

И ако искате - отделете 10-на минутки с едни от най-силните моменти на втория сезон!

http://vbox7.com/play:9028e9a1

Общи условия

Активация на акаунт