Идеалният мъж??????

• 28 819
  • 718
  •   1
Отговори
# 120
И за мен има друго значение.

Е,какво е другото значение за теб?   newsm78
Като казваш
Да е по-умен и да изкарва повече пари  ooooh!
Съжарявам, ама подобно слугинско отношение ме отвращава...
Бракът, семейството и любовта - нищо общо нямат с тия двете за мен  Naughty Тъпа  жена с богат мъж...да, класика.

Т.е. за теб превъзходството е той да изкарва парите и да командори в къщи,а тя да слугува.

Ами,сори,ама това един мъж да ме превъзхожда за мен означава нещо съвсем различно.

# 121
Оххх..няма надприказване.. Sunglasses

Не знаех, че съм "тъпа"..
Както и супер успешната ми най-близка приятелка.. Shocked

Искам го да е Мъж..За мен това значи, ако се блъскам над проблем - да ми даде или насочи към решение.. И определено очаквам да е по-умен от мен заради това..
Схемата е- аз му се възхищавам, но той ме оставя изцяло да насочвам и организирам "колата"..
Всички са доволни.. Sunglasses

# 122
Идеалният мъж е всеки, в който сме влюбени в момента!Когато това отмине,всеки си става обикновен мъж с много недостатъци-въпроса е да са в рамките на търпимото,което за всяка от нас е различно.За някои хъркането е кощунство,друга понася побоища с кеф,та всеки вижда идеалния,според собствената си ценностна система

# 123
По въпроса на Вилико за превъзходството.  Laughing

Най хубавите връзки в моите очи са, когато мъжът леко превъзхожда жената интелектуално, а тя го възбужда неудържимо.  Mr. Green

# 124

Искам го да е Мъж..За мен това значи, ако се блъскам над проблем - да ми даде или насочи към решение.. И определено очаквам да е по-умен от мен заради това..
Схемата е- аз му се възхищавам, но той ме оставя изцяло да насочвам и организирам "колата"..
Всички са доволни.. Sunglasses
PeaceБраво- това е формулировката  bouquet

А, Паси и за теб  bouquet

# 125
Идеалният мъж е всеки, в който сме влюбени в момента!Когато това отмине,всеки си става обикновен мъж с много недостатъци-въпроса е да са в рамките на търпимото,което за всяка от нас е различно.За някои хъркането е кощунство,друга понася побоища с кеф,та всеки вижда идеалния,според собствената си ценностна система

Това не е така. Можеш да си влюбена далеч не в идеалния. Била съм влюбена милион пъти, а идеалния съм срещала веднъж в живота си.

# 126

Това не е така. Можеш да си влюбена далеч не в идеалния. Била съм влюбена милион пъти, а идеалния съм срещала веднъж в живота си.
Ами рядко се случва да се влюбим в идеалния,но докато сме влюбени го виждаме такъв!После се чудим какво сме намирали в него,ама на"сляпа неделя"дето се казва.Това,че си срещнала идеалният за ТЕБ мъж е прекрасно и е голям късмет,защото не се случва много често.В повечето случаи се влюбваме,омъжваме се и после"Я,ама той не беше такъв преди"-идеалния мъж се превърнал в не толкова идеален съпруг.

# 127
Колкото и да са ми розови очилата когато съм влюбена, това не пречи да му виждам недостатъците. Нито ще го направи по-образован, по-умен, нито ще му напълни банковата сметка, нито ще го направи аполон в леглото.

Прекрасно съм виждала недостатъците на всички в които съм се влюбвала, включително на мъжа ми много преди брака.

Идеалният, той е идеален по принцип, не само за мен.

# 128
Не могат да се видят всички недостатъци и дразнители,докато не заживееш с някого!И когато човек е БЕЗУМНО влюбен оправдава много от недостатъците на другия-караш я с илюзиите,че всичко това ще се поправи,което,разбира се,не става никога!Пък и когато си влюбен,кой ти мисли за банкови сметки,образование и други кусури,та по този повод се сетих за една позната,която казваше"С любимия и под храста е дом"-дом,дом,ама накрая-развод

# 129
Не могат да се видят всички недостатъци и дразнители,докато не заживееш с някого!

Грешиш, виждат се и още как, само че почти всички ги пренебрегваме, защото си мислим, че с нас няма да е така..
Ако се абстрахираш от "розовия" перид можеш да си дадеш реална сметка какво те чака за в бъдеще..
Ама за това определено си трябва малко повече житейски опит.. Peace

# 130
Не могат да се видят всички недостатъци и дразнители,докато не заживееш с някого!

Грешиш, виждат се и още как, само че почти всички ги пренебрегваме, защото си мислим, че с нас няма да е така..

Нали за това споменах за илюзиите

# 131
Да, затова поясних, че е свързано със житейският ни опит.. Sunglasses

# 132
Тук пак Вилико нещо взе да се налага, а? Joy
Красимира, до тук съм съгласна с теб!И при нас е така-моят съпруг винаги е изкаравал и ще изкарва повече пари от мен, няма как!Не бих казала, че ме превъзхожда умствено, но той е този, на който по-бързо  му сече пипката за рисковите ситуации!
Добре, че не съм зависима финансово от него (парите са общи и имам свободата да си харча без да искам мнението му), че Вилико щеше да се умори от цъкане по драйфащия емотикон Peace

Ни най-малко не държа да се наложа в тоя форум - налагам се на  съвсем различни места достатъчно успешно, ценена съм  Laughing
Но не мога да се съглася, че за мен е нормално да търся мъж, който да и зкарва повече от мен и да е по-умен. В един брак за мен са важни далеч по-различни неща. Тук говорим за нещата, които ценим и искаме у половинките си. Ами аз тия двете ги игнорирам напълно. Дали аз ще изкарам повече - или той - няма никакво значение за мен, стига семейния бюджет /общ ни е/ да ни стига. Дали той ще е по-умния - или аз - все тая, стига и двамата да сме доволни. А за да съм аз доволна - определено не трябва мъжът да ме превъзхожда. Това би не накарало да се чувствам аз неудовлетворена и малоценна.

А за влюбването - искам да ви кажа, че когато се влюбих в моя - въобще не ми пукаше дали има хубави или лоши страни, просто бях щастлива да съм до него. Не съм се замисляла въобще и когато решихме да се съберем за неговите черти и характер - щом сърцето ми искаше да съм с него - беше ми достатъчно. Та в тая насока - да, когато си влюбен - виждаш света с други очи определено.

# 133
Да, затова поясних, че е свързано със житейският ни опит.. Sunglasses
Не мисля,че е така!Много примери имам в живота,че любовта не прощава на ничий ум и възраст!
[/quote

А за влюбването - искам да ви кажа, че когато се влюбих в моя - въобще не ми пукаше дали има хубави или лоши страни, просто бях щастлива да съм до него. Не съм се замисляла въобще и когато решихме да се съберем за неговите черти и характер - щом сърцето ми искаше да съм с него - беше ми достатъчно. Та в тая насока - да, когато си влюбен - виждаш света с други очи определено.
[/quote]За това иде реч,и го виждам постоянно в хора с уж,голям житейски опит

# 134
. А за да съм аз доволна - определено не трябва мъжът да ме превъзхожда. Това би не накарало да се чувствам аз неудовлетворена и малоценна.

Тук бъркаш -  ако той ме превъзхожда в някои неща, това определено би ме стимулирало - да бъда и аз на неговото ниво. Т.е - за мен този тип връзка е градивна..

И тук не гледам в случаят "финансовите" измерения, защото ми е стига той да е достатъчно инициативен и комбинативен - все някога ще успее..

Кати - не обобщавам. Има мъдри и прозорливи хора и на 20, ккато и такива които никога не достигат до това ниво.
Просто с възрастта процентът на първите леко се увеличава.. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт