Идеалният мъж??????

• 28 791
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Съжалявам, но да предпочитам мъжа да ме превъзхожда за мен е просто мазохизъм. Идеален пример двойката в ББфемили от Поморие - айде без  Stop
А гъдел има именно, когато не са идентични хората.
В тази двойка именно жената превъзхожда мъжа.Ама той не го знае...    Mr. Green

А иначе ...въпрос на предпочитание.Аз поне не мога изобщо да контактувам с човек,когото смятам за по-долу от мен.Да не говорим за уважение ,защото за мен то е една от предпоставките за добър брак.

# 106
Е как не можеш да контактуваш, ако е по-долу, а можеш само -ако е по-горе  Thinking
Тогава излиза, че търсиш мъж, който иска да контактува с по-низши само - тоест той да може това, което ти не можеш  Laughing

# 107
Ами за мъжа е нормално да си мисли,че е по-умен от жената.
Сигурно и твоят мъж е убеден,че е много повече от теб,дори и да не го показва.   Mr. Green

Ами не мога да уважавам мъж,когото смятам за по-глупав.Камо ли да се влюбвам в такъв...

# 108
Аз те питам - ти не можеш - а защо трябва той да може?
Аз не твърдя, че моя е тъп като галош и го превъзхождам отвсякъде. Просто сме равни противници и в дадени неща аз доминирам, в други-той. Признавам, че по-често аз, но това е най-вероятно, защото той така предпочита. Но не мога да приема да е той доминанта по дифолт.

# 109
Чак идеален, няма да намерим, но поне за мен моят си е точно за мен, страхотен съпруг, прекрасен баща и добър човек, повече не ми трябва  Laughing, по мойте критерии е Ок, може би за друга няма да е. newsm78.Не си го заменям за нищо на света. Laughing-минутка за реклама на любимия.

# 110
Аз те питам - ти не можеш - а защо трябва той да може?
Аз не твърдя, че моя е тъп като галош и го превъзхождам отвсякъде. Просто сме равни противници и в дадени неща аз доминирам, в други-той. Признавам, че по-често аз, но това е най-вероятно, защото той така предпочита. Но не мога да приема да е той доминанта по дифолт.
Ами аз ти отговорих...

Цитат
Ами за мъжа е нормално да си мисли,че е по-умен от жената.

И май говорим за различни неща...изобщо не става въпрос кой е доминиращия в едно семейство.
Защото има много семейства,в които доминира по-простия.Или по-лошия ,ако щеш...защото е по-нахален,по-нагъл...
Това обаче не го прави превъзхождащия...
Затова и казах,че в семейството от Поморие жената е доста над мъжа си.Пък той нека си доминира...    Mr. Green

# 111
Като чуя - аз искам мъжа да ме превъзхожда - разбирам точно това  Wink
Той да е водещия, той да е инициативния, решителния, той да е доминанта. А жената да му е в услуга. Е, мисля уточнихме вече.

# 112
Ох, тъкмо да се намсея - и най-накрая се уточнихте.. hahaha

Щото и аз предпочитам принципно/ и съм попаднала на такъв/ мъжът да е доста "над" мен - интелектуално, мъдрост, опит, финаси и тн.. Някак си ми действа стимулиращо, а иначе бих му се качила на главата.. Embarassed

Това не означава, че не ме оставя да взимам аз решенията за всичко, та чак е дразнещо дори.. Sunglasses

# 113
Хубаво де, това не ви ли прави някак зависими?

# 114
  • Пловдив / София
Хубаво де, това не ви ли прави някак зависими?

Зависимостта, за мен, е нещо друго. Особено като се четат точно в този форум истории от жени, които не могат да си тръгнат от мъже, които откровено са муньовци. Т.е зависими са от тях по някакъв начин.
Освен това, има различни видове зависимост-емоционална, физическа, финансова.
Аз, лично, също предпочитам мъжът ми да е по-умен от мен или поне да е  на същото равнище на интелигентност и да печели повече от мен.
Обратният случай не бих го приела.
Но тънката част е, както някой се беше изказал, мъжът да не ти го натяква, а да те стимулира и да те кара да се чувстваш единствена и много обичана от него. Малко мъже го могат това нещо.

# 115
Да е по-умен и да изкарва повече пари  ooooh!
Съжарявам, ама подобно слугинско отношение ме отвращава...
Бракът, семейството и любовта - нищо общо нямат с тия двете за мен  Naughty Тъпа  жена с богат мъж...да, класика.

# 116
  • София
Някой по-назад беше казал, че трябва да е джентълмен. Има един такъв виц:

Каква е разликата между английския и българския джентълмен? - английският е бръснат до синьо и леко пийнал, а българският - пиян до синьо и леко бръснат.

Mr. Green

# 117
Да е по-умен и да изкарва повече пари  ooooh!
Съжарявам, ама подобно слугинско отношение ме отвращава...
Бракът, семейството и любовта - нищо общо нямат с тия двете за мен  Naughty Тъпа  жена с богат мъж...да, класика.
Не знам какво точно имаш предвид...
Да,определено трябва да изкарва повече от мен.Иначе е мухльо.
А за тъпа...   newsm78
Ами решенията в нашето семейство 99 % ги взимам аз.
Как ли сме оцелели?   Mr. Green  

Всъщност,като се замисля,малко са ти изкривени представите за превъзходство.
Това,че един мъж печели добре,чувства се по-умен ,не означава ,че се прибира вечер и тропа с юмрук по масата  "Жена,къде ми е салатата?"
А тя тича по пенюарче да слугува.

За мен превъзходството има съвсем друго значение.

# 118
И за мен има друго значение.
Това пък с парите - въобще не го обсъждам, просто е ...просто.

# 119
Тук пак Вилико нещо взе да се налага, а? Joy
Красимира, до тук съм съгласна с теб!И при нас е така-моят съпруг винаги е изкаравал и ще изкарва повече пари от мен, няма как!Не бих казала, че ме превъзхожда умствено, но той е този, на който по-бързо  му сече пипката за рисковите ситуации!
Добре, че не съм зависима финансово от него (парите са общи и имам свободата да си харча без да искам мнението му), че Вилико щеше да се умори от цъкане по драйфащия емотикон Peace

Общи условия

Активация на акаунт