Идеалният мъж??????

• 28 755
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
Идеален мъж отвсякъде и за всичко може би наистина не съществува,но идеален за конкретната жена има.
В тоя смисъл мога да кажа,че моят мъж е идеален,според моите критерии и представи за съпруг.
За мен са важни доста качества и малки детайли,но най-съществените са:
да е грижовен и отговорен към семейството
да е постоянен,моногамен,да поставя мен и децата на първо място
да е с хубав външен вид,защото все пак не си лягаш само с характер
да има близки до моите интереси,за да няма сблъсък на виждания и приоритети
да е трудолюбив,но в никакъв случай работохолик
Е,открих го.Има и дразнещи навици-гризе си ноктите като гледа филм,изхабява всичката топла вода като се къпе Mr. GreenНо пък не се сърди като го плясна през ръцете да не си ги яде и винаги ме оставя първа да се изкъпя,за да не чакам после бойлера. Mr. Green

# 91
За мен най-важното в идеалния мъж е да бъде умен, отговорен, да ме уважава, и да сме "на един акъл". А, и да не е дебел  Mr. Green

# 92
Добре, де, но ако е твърде "идеален", около него ще се навъртат непрекъснато разни зъбати хиени Wink. А мъжете колкото и да са идеални , са им слаби ангелите. В такъв смисъл готови ли сте да воювате за мъжа със съпернички, които може да ви превъзхождат и да са сериозна конкуренция?

# 93
Идеален ще е за едни, за други - не.
А конкуренция винаги може да има, дори за най-несъвършения мъж.
Който се плаши от конкуренция - не е достатъчно самоуверен в себе си.

# 94
В такъв смисъл готови ли сте да воювате за мъжа със съпернички, които може да ви превъзхождат и да са сериозна конкуренция?
Не, не съм готова да воювам. Ако Той ме постави в ситуация да се боря за него, а не отблъсква окупаторките сам значи не е идеалния за мене мъж.

# 95
idealniq e tozi koito vinagi uspqva da te razsmee

# 96
Такова животно няма /освен ако не си го родиш/.

За мен идеалния е този,който ме допълва;мога да говоря с него за АБСОЛЮТНО ВСИЧКО;да ме разсмива и най-важното да ме търпи!  Mr. Green Whistling

# 97
идеалният за една е пълен отврат за друга

/не съм чела темата, но съм убедена, че повтарям нечие мнение Simple Smile/

# 98

Не мисля, че има мъж, който да притежава основните важни за всяка жена качества на идеален, и да се окаже отврат за някоя. Thinking

# 99
Добре, де, но ако е твърде "идеален", около него ще се навъртат непрекъснато разни зъбати хиени Wink. А мъжете колкото и да са идеални , са им слаби ангелите. В такъв смисъл готови ли сте да воювате за мъжа със съпернички, които може да ви превъзхождат и да са сериозна конкуренция?
Идеалът за мен включва и моногамност.
И ако му шарят очите и ме постави в ситуация да се съревновавам с друга,значи не е идеален за мен.Да си ходи при хиените!

# 100

Само няколко поста назад - съм го написала за последно аз Laughing
Това си е факт.
Затова питам за всяка как е.

Иначе - доста жени споменаха - че мъжът трябва да ги превъзхожда или пък да прилича на тях - е, мен пък това ме отвращава, ето  Wink

# 101

Не мисля, че има мъж, който да притежава основните важни за всяка жена качества на идеален, и да се окаже отврат за някоя. Thinking

аз пък съм абсолютно убедена  Peace
зависи какво търси една жена в един мъж, пък и всеки човек се променя - в един момент един е критерият за 'идеалност', в следващия - друг, а самият мъж може да се променя/ни

# 102

O, може и още как.
Само за пример - ако някоя си пада по типа "лошо момче" и намира някой такъв за идеален и интересен, за мен може да се окаже пълен отврат, както и  добрия мъж за мен, за нея да се окаже скучен сухар.

# 103

Иначе - доста жени споменаха - че мъжът трябва да ги превъзхожда или пък да прилича на тях - е, мен пък това ме отвращава, ето  Wink

Аз също предпочитам мъжа да ме превъзхожда .Не мога да уважавам мъж,когото смятам за по-прост от мен.А за любов да не говорим...
Не казвам,че във всичко трябва да е превъзходството,но ако аз осъзнавам колко съм по-добра, по-умна от него,връзка няма как да се получи.
И гъдела тук е той да не ти го натяква постоянно.   Mr. Green  А да те кара да се чувстваш като единствената,най-умната и най-добрата за него!    Peace   

# 104
Съжалявам, но да предпочитам мъжа да ме превъзхожда за мен е просто мазохизъм. Идеален пример двойката в ББфемили от Поморие - айде без  Stop
А гъдел има именно, когато не са идентични хората.

Общи условия

Активация на акаунт