Идеалният мъж??????

• 28 749
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Аз няколко пъти обясних какво имах впредвид, като пуснах темата. Не наблягайте само на заглавието.

# 76
За себе си съм срещнала идеалния мъж  Flutter той е най-доброто,чувствително и интелигентно създание Hug

# 77
Идеалният мъж за мен не е с точно определени качества ...
Сега ще обясня какво имам предвид - мъж ми далеч не е идеалния и в определени ситуации ме издразват определени негови недостатъци или качества, според зависи. Например той е много откровен, което е хубаво по принцип, но не е добре да изтърсва каквото му е на език, без да се усети, че не е момента. В такива ситуации ми се иска да не е толкова директен, значи едно от качествата на идеалния трябва да е деликатност.
Когато обаче дойде една комшийка, тя е малко нахална, не се усеща кога не е удобно да идва на гости, отделно, че влиза без да позвъни или поне да почука на вратата, та тогава мъж ми Господин Откровение и неделикатност направо й каза да вземе да си ходи, че ни пречи и занапред да чука преди да влезе, иначе рискува да му види голия задник  Laughing
Та в този момент бях много доволна, че е откровен и безцеремонен  Wink
И какво става с Идеалния ? Хем деликатен и сдържан, хем пък да е устат и да казва истината в очите  Crazy.
Май според ситуацията ми се прищява мъж ми да е такъв или онакъв, то угодия няма  Mr. Green

# 78
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
мисля си, че е моят  Heart Eyes

# 79
  • София
Да прилича на мен по характер, просто да е моето второ аз в мъжко тяло. Simple Smile

# 80
  • Варна
Да ми е партньор. Каквито и качества да има, ако не може да мисли в "двойка" (вече "четворка") не ми го хвали. Прекрасни хора има, които не биха могли да живеят добре с мен, с децата. Избрах мъжа ми, защото изведнъж спрях да се чувствам сама, разбрах, че каруцата можела да се тегли и от двама!

# 81
Щом съм щастлива, значи съпругът ми е идеалния мъж за мен!

# 82
За да срещнеш идеалният мъж,първо трябва да го родиш...  Laughing
 По темата...интелигентен,отговорен,амбициозен,да ме уважава...

# 83
В това отношение има толкова много щрихи и полутонове.
Да речем, че този сега е задоволителен. И любов има, де. Laughing

# 84
За мен моя мъж е идеалния...  Peace

Сложила съм си розовите очила и другите не ги виждам!  Blush

# 85
Идеални хора, респ. мъже, не съществуват.
Разбира се, тя темата така и така не се отнася за нашите мъже. Тоест - може и някоя да изтъкне, че половинката й е точно такава, каквато иска, но за мен това е невъзможно - винаги има трески за дялкане. И кое е първото нещо, което ни липсва например?

Което го няма, то първо започва да ми липсва. Ако сексът е непълноценен, започвам да смятам, че това е най-важното и търся алтернатива. Ако няма чувство за хумор, определено започвам да се озъртам за майтапчия, като съм склонна да жертвам качеството в секса. И т.н.

Идеалният мъж за мен е: привлекателен /не хубавец, не със супер тяло, не!/, с чувство за хумор /трябва да ме разсмива непрекъснато до сълзи/, великолепен любовник, всеотдаен и нежен баща за децата ми, да споделя моите музикални, литературни и други интереси, да не ми е конкуренция в моята професия, да е преуспяващ в своята професия, да умее да печели пари, да е сговорчив, да ме обожава, да възприема с ентусиазъм всяка моя идея и да ме подкрепя при реализацията й, да е педантично чистоплътен, да е непретенциозен за храна, да обича морето, да не е маниак на тема здравословен живот, да не е кучкар, да обича да пътешества, да е любознателен, да е с широка обща култура. Скромна съм, нали?

# 86
baibibi, само да те допълня- Да е с прекрасни обноски на джентълмен ( е нямам предвид, чак до лиготия де...)
Да ме глези, защото съм нещото, което обожава!  Mr. Green

Някой да познава такъв?  Rolling Eyes

# 87
baibibi, само да те допълня- Да е с прекрасни обноски на джентълмен ( е нямам предвид, чак до лиготия де...)
Да ме глези, защото съм нещото, което обожава!  Mr. Green

Някой да познава такъв?  Rolling Eyes
...моя Mr. Green

# 88
Леле, Зила - посмъртно не бих приела мъж, който да ме превъзхожда  Naughty

Посмъртно не бих приела мъж който не ме превъзхожда.

Някой ден ще напиша качествата на моя идеален (истински) мъж. Те са страшно много и изискванията са изключително високи. Дали съм го срещала? Да, срещала съм го, мога да потвърдя че такива "полезни изкопаеми" още съществуват. Истински брилянти.

Идеалният (истинския) мъж не е без недостатъци, но той е с такива достойнства, които ти самата търсиш и покрай които недостатъците изглеждат даже чаровни.

# 89
Идеалния мъж е моят мъж, с всичките му недостатъци.
Като се замисля   newsm78 не само за мен е бил идеален защото преди години две  ..... ми оспорваха мястото ( безуспешно ).

Общи условия

Активация на акаунт