Идеалният мъж??????

• 28 739
  • 718
  •   1
Отговори
Моя определено не е. Не съм срещала такъв, не съм имала такова гадже. Чудя се вече какво е това.
Кое е онова качество, което бихте поставили на първо място в класацията по-по-най идеалната половинка за вас?

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 14:48 от viliko

# 1
# 2
Идеални хора, респ. мъже, не съществуват.

# 3
Да бъде богат Peace Peace Peace Peace

# 4
Идеални хора, респ. мъже, не съществуват.
Разбира се, тя темата така и така не се отнася за нашите мъже. Тоест - може и някоя да изтъкне, че половинката й е точно такава, каквато иска, но за мен това е невъзможно - винаги има трески за дялкане. И кое е първото нещо, което ни липсва например?

# 5
Сложно ми е да определя кое е първото качество на идеалния мъж за мен, защото аз съм една претенция  ooooh!

Със сигурност мога да кажа само едно за моя мъж - избрала съм си го 1 към 1 като баща ми  Joy

# 6

Joy  Joy  Joy

Друг отговор от теб не съм и очаквала

# 7
Стига бе, ти барака и каруца ли предпочиташ да има твоя  Crossing Arms

# 8
Интелигентен, възпитан, с чувство за хумор и отговорен - това са ми критериите.
Идеален мъж не мисля, че има. Срещала съм само 2-3, които да ме впечатлят и да си направя труда мислено да ги сравня с моя мъж.
Какво ми/му липсва - малко повече инициативност и желание за разнообразие.
Моят е пълна противоположност на баща ми.

# 9
Стига бе, ти барака и каруца ли предпочиташ да има твоя  Crossing Arms

Е, винаги съм си го представяла в мечтите - умен /май това ми е на първо място/, възпитан, с чувство за хумор и по-възможност по-заможен.
Но последното ми е било на по-заден план  Whistling

П.П. Гледам зигицаги мисли като мен  Peace

# 10
  • до една звездичка
Моя определено не е. Не съм срещала такъв, не съм имала такова гадже. Чудя се вече какво е това.
Кое е онова качество, което бихте поставили на първо място в класацията по-по-най идеалната половинка за вас?

Ми да беше сложила класация, тогава... Thinking

# 11
  • Galaxy 13197853088
запис

# 12
Анкетата е ограничаваща. Трябва да изредя няколко качества само. А хората са ужасно различни и има опасност ад не сложа доста от качествата като предпочитания. Или анкетата да стане прекалено разводнена и дълга. Мислих го. Предпочитам всеки да си каже кое цени най-много, кое би искал и кое му липсва в половинката. А може и да помечтаем...

# 13
  • София
Да ме обича повече от себе си....И да прави секс сутрин. С мен  Mr. Green

# 14
С теб - да, това беше важно уточнение  Joy
А на моя му липсва решителност и амбициозност  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт