Идеалният мъж??????

• 28 746
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
немо още ли не е минал да пусне ония виц за магазина за мъже ...
Много съм се смяла на тоя виц  hahaha
Замислих се, защо няма идеални мъже... може би защото сме маааалко ненаситни  Mr. Green

# 46
Ами, да си помечтаем тогава: да е умен, интелигентен, възпитан, честен, открит, романтичен, уверен. Да ме кара да се чувствам сигурна и спокойна до него, да се съобразява с желанията и нуждите ми, да ми прави романтични изненади и да приема с ентусиазъм моите такива. Да споделя хобитата ми, да ме глези от време на време, да ми готви  Mr. Green /щото аз не умея/. Да е красив, но не прекалено, да е мъжествен, да ме разтопява в леглото. Да е богат  Mr. Green и да е само мой.

Е, такова животно нЕма!

# 47
...и да търсят екстремни преживявания...омръзва ми от скучновати  мъже, с традиционни ценности Stop

Aми най традиционното, което се смята в тази област е да не пие, да не те бие и да не ходи по жени. Не искам да си представям какъв ще е идеалния в твоите представи, който ще потъпква тези традиционни скучни ценности.  Mr. Green

# 48
Интелигентен, амбициозен, отворен към света и новото. Умерен авантюрист, отговорен, по възможност моногамен.
Перспективен, секси, да буди възхищението ми.
Мога да обобщя така-да ме превъзхожда в почти всичко.

Между другото, и аз съм усещала, че искам мъжът до мен да ме превъзхожда....Само да не ми се демонстрира. Хем да ми пари под лъжичката, че е повече от мен, хем да ми осигури психическото спокойствие, че е само мой Blush

Всичко това го имам накуп..и пак искам още.. ooooh!

Затова - идеалният мъж винаги е "чуждият"
 Sunglasses Laughing

Памела, има..ама пак след няколко години ще се появят "претенциите".. Joy

# 49
Да може да носи......... капризи, пари, тухли четворки, на бой, скандали, секс и майтап.
Сега малко по-сериозно- секси /според моите мерки/, не прекалено дърдорив, не прекалено мекушав, разбран.  

# 50
 Идеалния мъж за една жена е този в когото е влюбена!

# 51
Ех откога се каня да пиша в темата и все не остава време от пуста работа!!! Crossing Arms
Та перфектният мъж е този,който се държи страшно добре с мен винаги или през повечето време.Освен това трябва да има тръпка-не е задължително да е красив,може би тръпката идва от нещо в характера или излъчването не знам.

# 52
Ами, да си помечтаем тогава: да е умен, интелигентен, възпитан, честен, открит, романтичен, уверен. Да ме кара да се чувствам сигурна и спокойна до него, да се съобразява с желанията и нуждите ми, да ми прави романтични изненади и да приема с ентусиазъм моите такива. Да споделя хобитата ми, да ме глези от време на време, да ми готви  Mr. Green /щото аз не умея/. Да е красив, но не прекалено, да е мъжествен, да ме разтопява в леглото. Да е богат  Mr. Green и да е само мой.

Е, такова животно нЕма!
Има!
Може да се дискутира само по "богат",защото за всеки богатството е различна сума.

Иначе ,да не се повтарям,моят мъж е описаната мечта от теб!

# 53
  • Italia
Аз имам двама такива в живота си. И да, само мои са си. Вярно, на седем годинки са, ама ще порастнат...

# 54
На първо място мъжа трябва да е мъж, да има самочувствие. Да всява респект, да уважава жена си, а не напр. да мълчи в нейно присъствие. Винаги са ме учудвали такива пут*вци, съжелявам ги. На заведение сме, не смеят гък да кажат пред жена си, иначе без нея са много отворени.
Истина е, че много мухльовци се навъдиха напоследък, не останаха истински мъже.  Close

# 55
Моят! Heart Eyes
След като снощи бяхме на работа и с колегите гледахме началото на ББ им казах, че на сутринта ще се прибера лазейки, захапала букет в устата, а после ще благодаря на Бога, че ме срещна с този мъж, с който съм вече 21 години! Joy
Единственото нещо, което имам като забележка към него е, че не мисли навреме за здравето си. Трябваше да се случи какво ли не, за да влезе в релси.
Всички останали забележки, които мога да си измисля, ще са просто забележки от моя приумица.

# 56
Аз имам двама такива в живота си. И да, само мои са си. Вярно, на седем годинки са, ама ще порастнат...
Joy Joy Joy много свежо!
 по темата: не искам идеален мъж. Аз да не съм идеална?

# 57
Да бъде богат-това звучи грозно.Нека да е перспективен,висок,щедър и аз да съм по-красивата.Но идеалният е този,който като се изкъпе,не те търси гол,за да те пита,къде е хавлията.Въпреки че и с подобен екземпляр съм си решила проблемите.Идеален е този,който се мръщи всичко на всичко 5 минути.

# 58
аз бих добавила, че е най- добре изобщо да не се мръщи, да има ведър и прощаващ нрав, да е позитивен и нечестолюбив. Докачливостта и лесната обидчивост на мен ми говорят за ниска емоционална култура... И да! смятам че мъж, който е с лек нрав е по- желан за спътник (същото май се отнася и за женската половинка  Mr. Green) Способността да се надсмее над собствените си грешки също е нещо, което много бих оценила. Скромността наистина краси човека, колкото и смешно да звучи този околешен девиз в наше време. Истиността на тези думи съм я виждала с очите си  Simple Smile

# 59
Идеален е този,който се мръщи всичко на всичко 5 минути.[/b]

Mr. Green
А този,дето хич не се мръщи?    Twisted Evil   

Общи условия

Активация на акаунт