Идеалният мъж??????

• 28 852
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
Нуждите и идеалите на всяка една от нас са МНОГО различни!!!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 10:14 от kati1000

# 136
Абе стимулация цял живот...не върви Stop
Пък и съревнованието и провокирането не ми се иска да става вщъщи. Там искам спокойствие, уют, разбиране, а не доказване един пред друг.
Това се отнася за кариерата за мен може би. Там наистина ми е полезно да се уча от по-добрите. Ама не и вкъщи.

# 137
Момичета, на 40г. станах и още не съм го намерила този,Идеалния....
То и за кога да го търся,де newsm78
Малко в повече ми идват тия откровения от типа - "имам си го у нас"
не казвам,че не е възможно.....искрено ви се радвам,ако сте попаднали на такива мъже.
За мен Идеалния би трябвало да е супер отговорен и да не е егоист.
Да може да изкарва пари и от нищото,за да не ме кара да се чувствам притеснена за сметки,наем и подобни.
Аз съм си темерут,трудна като характер - значи,да ме търпи.

# 138
А за да съм аз доволна - определено не трябва мъжът да ме превъзхожда. Това би не накарало да се чувствам аз неудовлетворена и малоценна.

Добре де,а като ти си по-умна или изкарваш повече...или с една дума,го превъзхождаш,не ти ли се струва,че той не е достатъчно добър за теб?Че си можела да имаш много по-добър,по-умен ,по- инициативен,по-креативен мъж,а ти си се задоволила с нещо по-посредствено,само за да не те превъзхожда?

# 139
Е, угодия нема  Joy
Щом съм доволна сега - значи - не, не ми трябва по-различен.
От друга страна винаги искам още и още, понякога едни неща ме дразнят в него, друг път други, далеч не е идеалния.

# 140
Красимира, Вилико така и започна темата, че нито е срещала идеалния, нито нейния е такъв!!!
Аз пък забравих да напиша, че моя и до ден днешен си ми отваря врати за да вляза преди него и ми подава ръка на слизане от колата.Какво да го правя- така е възпитан!Освен, че задоволява всяка наша прищявка с дъщеря ни, а и постоянно пита от какво се нуждаем.Тук малко ме дразни, но на фона на всички други положителни качества, това бледнее!А, и за да не се напише сега, че замазва нещо Joyм не, не замазва.Няма си любовница Peace
Освен това е най-отговорният човек, когото познавам!

# 141
franceska ,   определено мъжете ни са клонинги...    Joy   

А от толкова спорове,вече забравих началото на темата!   Blush

# 142
Нуждите и идеалите на всяка една от нас са МНОГО различни!!!

Това е и моето мнение Peace Peace

# 143
Идеалният не е мъж без кусури, а такъв, чийто положителни черти те карат да не забелязваш другите.
Моят си ми е идеален на мен- интелигентен, забавен, прекрасен събеседник, много добър баща, страхотен любовник.Превъзхожда ме в много неща - в други аз го превъзхождам.Допълваме се. Heart Eyes

# 144
Имам чувството, че приехте, че аз не харесвам моя, оплаквам се, превъзхождам го стократно, той е леке и неосъществил се, попаднал на властна жена. Да...ама не е тъй. Няма да изреждам кое ми харесва, дълго и ненужно е - темата беше за това , което ни дразни, което ни липсва и евентуално да изберем най-търсеното от всяка качество у мъжа отсреща.

# 145
Идеалният не е мъж без кусури, а такъв, чийто положителни черти те карат да не забелязваш другите.

А, ей тва е!!!

# 146
Аз съм идеален, но съм зает  Laughing

# 147
Ти мъж ли си бе, ей, кво правиш тогава в темата за ББ  Joy

# 148
Е,ти да си виждал идеален мъж свободен?   Joy   

# 149
Ти мъж ли си бе, ей, кво правиш тогава в темата за ББ  Joy