Идеалният мъж??????

• 28 801
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Цитат
Знаеш ли кой е най-големият комплексар? Този който твърди, че няма комплекси (недостатъци)  По-добре е да си знаеш недостатъците и да си ги признаваш. Малко като историята с алкохолизма: първата крачка към твоето излекуване е да признаеш пред себе си, че имаш проблем с алкохола 

ето това.
Това е леко шеговита дефениция, но в общи линии твърдението ми е "да" - няма съвършенни хора и смятам, че ако някой твърди за СЕБЕ СИ, че е такъв, то той е доста комплексиран индивид.
Ако използваме подхода в математиката за доказване на теоремите, то нека допуснем обратното, че все пак съществува съвършен човек?
Смяташ ли, че ИМА нужда той да изтъква с думи превъзходството си и има нужда да обяснва нещо, при условие, че съвършенството обикновенно се забелязва.  newsm78
От чисто психологична гледна точка, един човек има нужда да изтъква някакво качество, когато сам не е уверен че то е достатъчно добро, страхува, че няма да бъде забелязано и търси одобрение в околните (пример: "аз съм много готин", казано на жената която харесваш, която очевидно може да прецени и сама).
Все пак това е дефиницията за комплекси (чувство за малоценност, страх и неувереност в собствените си възможностти). Когато твърдиш, че можеш всичко, всъщност казваш аз не мога, но искам да преодолея страха си. Когато ЗНАЕШ, че можеш - не изпитваш нужда, нито от това да го кажеш, нито от това някой да го потвърди.

# 541
Дайте друга снимка,тук не се вижда добре Laughing
Еее,то си има допустими размери на снимките,а аз даже съм ги минала Naughty Повече на ЛС на Любчо,то момчето не се крие. А и тука не е форум за запознанства.

Ами то и аз това казах

# 542
И, Любчо търси прилична идеална мама с вече отгледано дете /да не се мори да го отглежда/, така ли излезе?

# 543
Абе Любомире, ти съвест имаш ли?

Извинявай- но, кажи поне защо дали "Имам съвест"?

# 544
Любчо, не злорадствам ама ми е интересно...от де се появи ...какви ги каза ...   Laughing Нищо лично

Нищо лично към никого!
А, се появих от нищото- за да ви  кажа или коментирам неща и да се позамислите върху тях!!!!!!!!!

# 545
Цитат
Знаеш ли кой е най-големият комплексар? Този който твърди, че няма комплекси (недостатъци)  По-добре е да си знаеш недостатъците и да си ги признаваш. Малко като историята с алкохолизма: първата крачка към твоето излекуване е да признаеш пред себе си, че имаш проблем с алкохола 

ето това.
Това е леко шеговита дефениция, но в общи линии твърдението ми е "да" - няма съвършенни хора и смятам, че ако някой твърди за СЕБЕ СИ, че е такъв, то той е доста комплексиран индивид.
Ако използваме подхода в математиката за доказване на теоремите, то нека допуснем обратното, че все пак съществува съвършен човек?
Смяташ ли, че ИМА нужда той да изтъква с думи превъзходството си и има нужда да обяснва нещо, при условие, че съвършенството обикновенно се забелязва.  newsm78
От чисто психологична гледна точка, един човек има нужда да изтъква някакво качество, когато сам не е уверен че то е достатъчно добро, страхува, че няма да бъде забелязано и търси одобрение в околните (пример: "аз съм много готин", казано на жената която харесваш, която очевидно може да прецени и сама).
Все пак това е дефиницията за комплекси (чувство за малоценност, страх и неувереност в собствените си възможностти). Когато твърдиш, че можеш всичко, всъщност казваш аз не мога, но искам да преодолея страха си. Когато ЗНАЕШ, че можеш - не изпитваш нужда, нито от това да го кажеш, нито от това някой да го потвърди.

Ама, пълни и тотални  глупости!
1- во: Ти надали разбираш и дефенираш думата "Комплексар" в идеалния смисъл?
2- ро: Ако който и да  било- преживее и продължава да преживява това което АЗ- дали неби се комплексирал, макар  и частично???!
Запомни- "Хората, могат да са наистина жестоки"!

# 546
И, Любчо търси прилична идеална мама с вече отгледано дете /да не се мори да го отглежда/, така ли излезе?
Чакай за момент- Аз никога и при никакво положение, несъм казвал (каква, що)?
Друг е въпроса- ако, така го разбираш?
Ако, нещо стане-  честен съм де- но, ето едно от лошите ми качества!

# 547
  • София
И намали малко запетайките!

# 548
Дайте друга снимка,тук не се вижда добре Laughing
Еее,то си има допустими размери на снимките,а аз даже съм ги минала Naughty Повече на ЛС на Любчо,то момчето не се крие. А и тука не е форум за запознанства.

Наистина не е "сайт за запознаства"- но, по- тези сайтове, толкова: ограничени, глупави и нетолеранти момичета или жени е нъсъм вярвал че има по- тази Земя???
И наистина, потребител "Sladurka", е права- не се крия (но, се надявам хората да се съобразяват и да  не злоупотребяват с мен и мойта "Наивност" и честност!

# 549
И намали малко запетайките!

Благодаря, за забележката.
Ще се постарая. Laughing Wink

# 550
Чакай за момент- Аз никога и при никакво положение, несъм казвал (каква, що)?
Друг е въпроса- ако, така го разбираш?
Ако, нещо стане-  честен съм де- но, ето едно от лошите ми качества!

Значи...отварям си темата, опаааа - снимка, поместена, с разрешението на човека съответно. В темата за идеалния мъж. Във форума на майките. Е, какво да си помисли човек  Wink

# 551
Цитат

ето това.

А съвършенство дали може да се докаже с Фредхолмови интегрални уравнения (по метода на двойното заместване)?
Много ми се иска един определен човек да прочете двата ти поста и да помисли над тях....

# 552
  • Sofia
Любо, коментара ми не беше изобщо насочен към теб. Темата я дъвчем още изобщо преди да се появиш тук на бял свят Grinning Не бъди толкова егоцентричен Simple Smile

# 553
  • Sofia
А съвършенство дали може да се докаже с Фредхолмови интегрални уравнения (по метода на двойното заместване)?
Много ми се иска един определен човек да прочете двата ти поста и да помисли над тях....
Мисля, че ме разбра какво имам предвид като идея, иначе да тръгнем да доказваме величина като "безкрайност", Бог, съвършенство и т.н. няма да стигнем до никъде Wink

П.П. Ако имаш някаква друга идея за "нещата от живота", по отношение на моето определение - просто дай твое вместо всеки път на директен въпрос да пишеш с догатки. В случая полза от удължаване на агонията - няма  newsm78

# 554
Мисля, че ме разбра какво имам предвид като идея, иначе да тръгнем да доказваме величина като "безкрайност", Бог, съвършенство и т.н. няма да стигнем до никъде Wink

П.П. Ако имаш някаква друга идея за "нещата от живота", по отношение на моето определение - просто дай твое вместо всеки път на директен въпрос да пишеш с догатки. В случая полза от удължаване на агонията - няма  newsm78

А, не, не, не, нищо не искам да ти опонирам. Говориш чудесно просто. Исках само малко да си развиеш идята и те гъделичках. Това за Фредхолмовите глупости е просто насмешка - понякога предозирането с наука води до главозамайване и личностна дисфункционалност.

Общи условия

Активация на акаунт