Идеалният мъж??????

• 28 811
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
А, не, не, не, нищо не искам да ти опонирам. Говориш чудесно просто.
Едно от хобитата ми.  Laughing

Исках само малко да си развиеш идята и те гъделичках. Това за Фредхолмовите глупости е просто насмешка - понякога предозирането с наука води до главозамайване и личностна дисфункционалност.
Рано или късно всеки го слагат на мястото му  ooooh!

# 556
Любо, коментара ми не беше изобщо насочен към теб. Темата я дъвчем още изобщо преди да се появиш тук на бял свят Grinning Не бъди толкова егоцентричен Simple Smile

O. K! Но, несъм сигурен че тази тема я "дъвчете" по- този начин по- който, след като аз взех участие.
И също така- Немисля че аз съм най- подходящия човек на който да  кажеш че е "Егоцентрик"

# 557
Драги дами, вие казвате че идеален мъж несъществува но, аз мисля че ДА! И то с основание?
                        Любомир Василев и ще ми бъде приятно!!!

Публикувам ви нещо-  което, знам че го имам в себе си и е така!!!

Laughing Ти ли това? Ходиш завалено, говориш зле, интелигентност сериозно куца. Кое ти е идеалното?
Пари имаш ли да ти компенсира всичко това?

# 558
  • Sofia
Ах таз женска меркантилност  Joy

# 559
аз съм, аз съм идеалният. питайте жена ми!  Joy Joy

# 560
Аз пък харесвам качествата, които е изброил Любомир че притежава и мога да го номинирам за идеален мъж...  Peace
Но моя не си го заменям. За мен той си е идеалния мъж.  Crazy Нали знаете, по-слепи от влюбените очи няма.  Blush

ПС: Неискам да се заяждам, но защо нападнахте така човека!?

# 561
Идеален мъж няма , но го пиша с  уговорката ,4е по нататък ще го срещна , надявам се да го позная  той да ме опровергае и  да ме направи най- щастливата на света Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Ех, ме4ти ,ме4ти   Grinning А и да под4ертая да е само мой Crazy Crazy

# 562
Срещаш идеалния и се надяваш той да те опровергае - тоест да ти докаже, че за нищо не става, така ли  newsm78

# 563
Срещаш идеалния и се надяваш той да те опровергае - тоест да ти докаже, че за нищо не става, така ли  newsm78
Да ми докаже 4е това  4е идеални мъже не съществужат не е вярно.

# 564
Може ли да слагаш малко препинателни значи - нищо не разбирам  newsm78

# 565
Може ли да слагаш малко препинателни значи - нищо не разбирам  newsm78

Момичето иска да му докажат, че същствува идеалния мъж!  baby_neutral

# 566
Е, тогава какво ще опровергава  newsm78

# 567
Е, тогава какво ще опровергава  newsm78

Ще опровергае твърдението "Идеален мъж няма!".  Peace

# 568
Няма такова понятие "Идеален мъж" - има един, който е най-добър за нас. Идеалният мъж е такъв, който задоволява потребностите ни. Нямам предвид само биологични разбира се, а всякакви - емоционални, интелектуални. Ако чувстваме  някаква липса с човека до нас, значи той не е идеалният  ни партньор.
Ето например моят мъж е пич в много отношения. Обаче е много мълчалив. Освен, че е мълчалив не желае и да ме слуша, когато говоря. Така си живеем в един голям аквариум - безсловесни. Laughing Би трябвало да е смешно, ама не е. Липсва ми споделянето. А като си помисля, че майка ми и баща ми с 50 годишен брак постоянно си говорят - завиждам им, честно. Embarassed Embarassed
 И често се чувствам самотна в брака си.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 16:08 от Morphea

# 569
Не е трудно да се пише малко по-ясно  Wink

Morphea - когато се взимахме с моя - аз си мислех, че е идеалният за мен. Скоро разбрах, че не е идеален и то никак. Дори да не беше проявил това, което ме дразни - а нещо, съвсем различно - пак щях да намеря кусур, сто на сто.

Общи условия

Активация на акаунт