Идеалният мъж??????

• 28 787
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Оф, просто се опитвах да напиша, че темата за идеалния мъж е сигурно за 18 годишни, пък аз съм на 48 и не знам какво правя в нея. Laughing Няма идеален човек - нито мъж, нито жена. Има обаче хора, които се научават да живеят в хармония. Това е най-важното.

# 571
За яснотата беше отправено към I'm falling .
А предния ми пост - изцяло в подкрепа на това, което ти казваше и сега доуточни  Laughing

# 572

Morphea - когато се взимахме с моя - аз си мислех, че е идеалният за мен. Скоро разбрах, че не е идеален и то никак. Дори да не беше проявил това, което ме дразни - а нещо, съвсем различно - пак щях да намеря кусур, сто на сто.
Сакън Вилико!Според мен, а мисля че не съм единствена във форума, твоят мъж е аб'цилютно идеален! Mr. Green

# 573

Morphea - когато се взимахме с моя - аз си мислех, че е идеалният за мен. Скоро разбрах, че не е идеален и то никак. Дори да не беше проявил това, което ме дразни - а нещо, съвсем различно - пак щях да намеря кусур, сто на сто.
Сакън Вилико!Според мен, а мисля че не съм единствена във форума, твоят мъж е аб'цилютно идеален! Mr. Green

И що?  newsm78
Кво са - ще ми го крадете ли?

# 574
( Re: Идеалният мъж?????? )
Де е туй животно - да не са го ескортирали в софийския зоопарк, като последния оцелял от вид си Laughing

# 575
ето бе - жената го е казала  Mr. Green

http://www.fishki.net/comment.php?id=73578

# 576
Превод ефир?

# 577
Ако искаш идеален мъж - трябва да си го родиш  Laughing говоря от опит.  hahaha

Ако някой ми покаже идеалната жена, ще им покажа идеалният мъж!

# 578

ОК !! Приблисително е това:

Искам мъж който да изглежда много добре но да не го осъзнава .. той трябва да има много жизнерадостно чувство за хумор но да възприема всичко което му казвам много сериозно ... трябва да има перстижна работа но парите да не са най-важното за него ... трябва да е непредсказуем по отношение на подаръците но да ми подарява само това което искам аз .. трябва да е много строг но в същото време много нежен .. трябва да има голям ч..ен но да не го използува целия или поне не винаги .. а трябва да може и да лети ..

Как не се сетих да постна това в темата за подаръците ... Wink

Ако някой ми покаже идеалната жена, ще им покажа идеалният мъж!

Пасинет  Peace Айде сега ти си на ход  Grinning

# 579
Моля, моля - аз съм така идеална, но моя не го съзнава Crossing Arms
Иначе линка е...приблизително верен.

# 580

И обратното е вярно - той е с теб , на яве, 24/7, и те търпи...а ти не го оценяваш  Mr. Green

# 581

И обратното е вярно - той е с теб , на яве, 24/7, и те търпи...а ти не го оценяваш  Mr. Green
Joy
Леле, ако беше 24/7 - надали щеше да е така, добре, че не работим вече заедно...

# 582
Ако искаш идеален мъж - трябва да си го родиш  Laughing говоря от опит.  hahaha

Оф,в повечето случаи точно децата ни са дооста далеч от идеала за мъж!   Mr. Green
Точно щото ги гледаме като принцове,и те стават....айде да не казвам.
Ама аз съм гаднярка... 

# 583
Да готви, глади, проверява домашните на децата. А след като ги приспи с приказка, да извика приятелчето си и да направим тройка. Mr. Green

# 584
Да готви, глади, проверява домашните на децата. А след като ги приспи с приказка, да извика приятелчето си и да направим тройка. Mr. Green
А поне минимално количество акъл искаш ли да има - или просто робот със сексуални заложби?

Общи условия

Активация на акаунт