Операция на щитовидната жлеза - 2

• 140 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Голямо дете какви точно билки си купила и за какво по-точно се пият

Ами те са няколко вида и се правят няколко различни чая за прочистване на организма и за успокоение, че покрай жлезата нали се радвам на тахикардии  Mr. Green Първото чайче беше от глухарче и овесена слама, ако искаш и другите ще напиша.
Пази се и диета, хранене в определени часове и с определени храни...такива работи. Ако искаш по-подробна информация - пиши ми.
 newsm78 Та се чудех някой все пак дали не е пробвал. Аз просто съм в ужас от ножа и все търся (под вола теле  Sick).

Иначе ТСХ ми е 0.65 при норма 0.27 - 4.2 . Не е ли близо до долна граница и какво ако е на долна граница?

# 106
Голямо дете за тахикардиите не ти ли исписаха нещо ,иначи помага и чаи от цвят на глог,а споменът ми е че ТСХ трябва да е в норма ,предполагам че може и близко до долната граница ,но над нея.

# 107
и аз имам тахикардии
ще се радвам да споделите чайчета, илачи, диети и т.н. Много ми се иска да направя лечебното гладуване поне за 20 дни - засега само желанието ми е голямо  Laughing мисля, че би помогнало

yori81, хормона ми е пушка-1.1 с най-малката доза тироксин и/ или въпреки, не зная Laughing отварата с алое и мед

# 108
Привет на всички.Не съм писала отдавна но ви чета редово.При мен отново има проблем, операцията ми беше при Пандев на 23.02,махнат мие десния лоб,резултатите бяха добри и от 01.03 започнах да пия елтирокс 100мг.Мисля че се чуствам добре бързо се уморявам но аз винаги съм се чувствала така.Пуснах си изследване на TSH и УЖАС стойностите му са 0.008 при норма 0.38-4.31.Ендокриноложката ме праща на ехограф и после щяла да реши каква да ми дозата.Някой знае ли колко е максимум дозата на елтирокса.Болничните ми изтичат трябва да се връщам на работа а аз ще се разкатавам още по изследвания.Моля ако някой знае нещо да пише
Здравейте!!!!Аз също отдавна не съм писала, но всеки ден съм с вас.Включвам се да кажа на Калчева,че след операцията пиех елтирокс 75мг-стойностите на TSH бяха ниски, но в норма-намалиха елтирокса на 50.На следващото изследване TSH беше 0,004, но въпреки този резултат ендокриноложката не ми промени дозата,защото нямах никакви оплаквания-умора,задъхване.Операцията ми беше на04.12.2008 при Сечанов.Лека вечер на всички!!!!!!

# 109
Ботци значи се моля скоро да се похвалиш със нарастващо шкембенце  Laughing pregnant Praynig

# 110
Голямо дете за тахикардиите не ти ли исписаха нещо

Аз си пия един комбиниран препарат, сравнително нов, бетаблокер и намаляващ кръвно - 2 в 1. Вече 2 години и съм доволна.
Но пак когато имам криза имам и тахикардии, но успявам да ги овладея с валерян на капки, предполагм защото организмът все пак е покрит с този препарат.

botzy , давай с мен  Grinning заедно е по-лесно. И това което аз мисля да започна от петък е не гладуване, а диета, все пак нещо ще се яде  Laughing Утре ще си купя необходимите "манджи" и почвам. Нищо не ми пречи докато чакам ножа да пробвам още нещо.

# 111
Голямо дете,сподели диетата.и аз мога да ти акомпанирам.също вярвам в рационалното хранене и ефекта му.

# 112
Голямо дете,сподели диетата.и аз мога да ти акомпанирам.също вярвам в рационалното хранене и ефекта му.

Оооо супер  Grinning, аз никога не съм спазвала диета и ще ми е приятно да го направя с още някой  Hug .
Първият ден - петък започва тридневно прочистване: ядат се овесени ядки(накиснати преди това), овкусени с ... ами на мен ми дадоха едно бурканче "Лимони с медо" - сладко е, но не е мед, медът не го препоръчват за прочистване  newsm78 та, може би да го заместиш с лимони и някакво сладко ли, нещо такова. Яде се и грухано жито, накисва се от вечерта, сутринта се изплаква 2-3 пъти. Както и ленено семе (може да се смели), пак от вечерта се накисва. Овкусява се пак с това сладко. Също сок от червено цвекло и моркови в съотношение 1:3. Ами от "манджите" е това. Разни билки също имам за чайчета. Надявам се да не пукна от глад  Mr. Green Пише да се дъвче всичко бавно и дълго.
Яде се под точен час: закуска в 9.00 ч., обяд в 12.00 ч., вечеря в 17.00 ч. Междинни закуски в 10.00-10.30 и 15.00-15.30 ч. и след 17.00 ч се ядат само някои неща  newsm78 Ако имаш интерес ще ги напиша утре и тях че се поолях с поста, а и си е чист спам за тази тема!
Събота е същото, но добавяш и сок от ябълка. Пише сутрин и вечер по 1 чаша зелева чорба също Mr. Green , ама по това време май няма такава.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 23:07 от Голямо дете

# 113
мерси!  bouquetголямо съвпадение-аз се каних да почвам овесените ядки-и от липса на време,а и за другия ми мед.проблем.така,че идеално.и аз пия разни треволяци,водорасли..
успех! Hug Peace

# 114
Голямо дете, ходих при Пандев,след като сама си го избрах от форумите. Бях избрала и Ганчев от ендокринологията. Отидох при него /Ганчев/ и така се разочаровах, доста грубо ми каза,че съм закъсняла и трябва спешно да се оперирам,веднага ми насрочи дата и ми даде лист с куп изследвания,които да направя до операцията,независимо къде. Професор Протич-ендокринолога ми препоръча МВР-болницата и хирурга д-р Киров, обаче след проучване от моя страна разбрах,че той е общ хирург, което ме отказа тотално, а и моята лична каза да не стъпвам в тази болница. Другият хирург при когото отидох беше Пандев, каза ми, че искат да ме оперират спешно, защото болниците умирали за пари, а иначе положението ми изобщо не е спешно. Моите възли са също са големи, най-големия 5,2 см., а имам и доста малки,въпреки,че нямам абсолютно никакви оплаквания. Пандев каза, че операцията ще е безкръвна, разрезът 3,4 см. , без шевове и след 12 часа ще бъда изписана, като дори няма да лежа в интензивното, ще ми бъде отстранена почти цялата жлеза. Другите доктори, включително ехографката,  отричаха, че операцията може да е безкръвна, само Пандев каза, че ще е такава и аз реших да се доверя на него, не искам да ме режат като прасе.

# 115
Голямо дете, напиши н smile3521 аз от години заскусвам овесени ядки, прясно мляко, лъжичка мед и настъргана ябълка - засища ме поне до обяд, защото в работата хич нямам време да ям, а още по- малко здравословно. аз започнах тази закуска, защото имам голям проблем с ходенето до wc, но наисти помага за отслабването - стига разбира се и останалите ти хранения да влизат в някаква норма.
а не като мене- вчера се прибрах в 9 от работа, до 9.30 си правих тричава палачинка / поне я набухах с извара и салата/ и я полях с една бира и после що съм дебела, що имам целулит. свинска работа Laughing

# 116
между другото някой пие ли водораслите келп и има ли някакъв резултат  newsm78

# 117

4ик4ирик , ти какво ще ме посъветваш?

Ааа, не искай от мен да решавам за теб! Не знам, може би е добре да се опита с нещо друго. Но от срещите ми с две мои "посестрими" разбрах, че са опитвали разни илачи, къде какво са чули,  в рамките на 5-10години и нищо. Но това, че на тях не е помогнало, не значи, че на друг няма. Мисля си, че вярата, истинската вяра прави чудеса. (Отде я взимат някои хора обаче, не знам). Мой приятел твърди, че познава двама излекували се от рак без медицинска намеса - яко спорт, йога, диета и като че ли най-важното: промяна на светоусещането! Приятелката ми, медицинска сестра, също каза, че са се натъквали на необясними случаи - така да се каже, някой отписан, след време - като новороден. За себе си мога да кажа,че съм малко припряна и вероятно ми липсва упоритост, но дали е било правилно или не да се оперирам - ами един Господ знае. То може ли да не ти мине през ума, че докторите те използват, като се чуват всякакви такива безумия...Пък и да не е така,  всеки човек има своя си истина. Детски лекар изписва антибиотик при гнойна ангина, защото е убеден, че организмът се нуждае от подкрепа - така е учил, така е правил и е виждал добрите резултати от подобно лечение. Майката обаче го лекува с хомеопатия ("някаква измислица" според лекаря-традиционалист) и детето оздравява - така е повярвала, така прави и вижда добрите резултати, вече няколко години. 
Уф, многословна съм, а?
Мога само да ви пожелая да се чувствате добре, бъдете живи и здрави, момичета!

# 118
propadnala, успокояваш ме много. И аз не искам да ме колят като прасе. Освен това много подозирам лекарката си в желание да ме прати на операция и то точно на определено място и при определен екип. Ще чакам с нетърпение отзивите ти за операцията. Радвам се че споделяш   bouquet

botzy , значи съм на прав път, ако не помогне поне няма да навреди. То и това е важно. Аз не искам да отслабвам, дори имам нужда да понаддам. След тези 3 дни следва вегетарианска седмица, ще видим как ще е, ще докладвам. Защо пиете водорасли, нали в тях има йод и са противопоказни  newsm78 ?

4ик4ирик , въобще не си многословна и от поста ти може да се направят много изводи  Hug.

# 119
Не можете да предположите какво ми се случва!на мен при опе #2gunfire #2gunfireрацията ми отстраниха десния лоб а е трябвало и левия днес ходих на ехограф и на левия има голяма киста и една по малка.Може ти ли да си представите каква ни е медицината не възможно това да се е появило за два месеца от операцията до сега и сега не знам какво да правя ще отлагам докато мога Явно изобщо не са погледнали на цяло направо ужас.Исках просто да споделя за кошмара който преживявам

Общи условия

Активация на акаунт