За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 779
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
MamaZ ,появи се най-сетне Hug.Кофти проблеми сте имали,а това с бутането е било картинка  Mr. Green

ако някой закъса около Пловдив,да свирка-много добре се справяме с ролята на пътна помощ.основно опита ни е натрупан от брат ми,който сме го спасявали около 20 пъти.имаше един период,в който само като се обадеше и питахме-Пак ли закъса-отговора беше-амииииии,даа на асеновградско съм ще ме видите  Laughing

# 106
Пете, може ли пак да ми кажеш вашата триколка какъв модел беше, че нещо не я откривам,а е време да поръчвам.

Зари
  Hug

# 107
Деси, Худора е марката. Но една приятелка я хареса и искаше и тя да си поръча, но вече ги няма.  SadИма разни други хубави - Кетлер например, дано да свършат работа.

Бременните, отчитайте как растат коремчетата.

# 108
Привет дами! Честит празник!

Пловдивчанки, ще се обадя! Този път ще съм 3 седмици само в Пловдив, няма да ходя никъде и ще имам време за кафета и разходки Simple Smile

МамаЗ Hug, дано нямата повече такива случки. Бързо оздравяване!

Фокси, много са хубави снимките Crazy.

Гея, дано останат зелени, аз се надявах на Дени да са зелени, като на татко й и дядо й, но пуст кафяв ген...надделя Simple Smile

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден! С малко снимки от пролетта в Техеран (не са мой, от нета са)

А това е традиционната новогодишна "елха" на персите Simple Smile. Ако обърнете внимание в горния десен ъгъл има боядисани яйца, точно като великденските. А 1 седмица преди новата им година, празнуват сирни заговезни с прескачане на огньове Simple Smile

# 109
Деси, Худора е марката. Но една приятелка я хареса и искаше и тя да си поръча, но вече ги няма.  SadИма разни други хубави - Кетлер например, дано да свършат работа.

Бременните, отчитайте как растат коремчетата.

Kettler
, не ми вършат работа. Тези, които ми харесват като модел и които се връзват в ценовия ми диапазон са над 2 годишна възраст.

# 110
Честит празник майчета и от мен   bouquet

Елфи,стига дразни с Кичука  Twisted Evil искам и аз там да си живея пак,ама няма-брат ми ме изпревари ,за мен остана Кършака  Crossing Arms.
Днес се опитах да си подам документи за детските,но се оказа,че трябвало април да ги пускам и ми искат и за март доходи.И докато си чаках една гневна мангалка дойде да вдига скандал,че и нямало парите в банкомата и след като й направих забележка започна да ме кълне(ще ви спестя"пожеланията").Как нямам търпение да се изнасяме вече .

Котето е избягало от къщата в село,след като са се опитали да я хванат и напръскат,че е напълнила всичко с бълхи  #Crazy.Хем се радвам,хем и малко ми е тъжно за девера,много си я обичаше.Даже си мисля да не би да са му от това пъпките на малкия  newsm78 или от акари,мен периодично си ме хапват  ooooh!

Вержи,мерси за комплимента,аз всеки път като го загледам виждам страшна прилика с баща ми,дано стане и готин като него  Peace

Коте  fingerscrossed

# 111
Рися, честит рожден ден на патерици от нас! Желая ти от все сърце всичко най-добро   bouquet

Всички снимки на дечицата са страхотни - лъха толкова пролетно настроение!   Nature Sun With Face Снимайте повече  photo

Аз снимки от празника на града за съжаление не мога да ви покажа, понеже съм тъпа патка и си забравих фотоапарата. Обаче в един от парковете един познат професионален фотограф правеше снимки на бебоци и дечица. Ето резултата от мини фотосесийката ни: тук

Фокси, може ли да те помоля да избереш някоя снимка на Дара от тези, тъй като аз просто не мога да реша  Blush

# 112
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Бъдете живи, здрави, щастливи, обичани и обичащи!

Лелеее, колко е красива Дара! Мартеничка, страхотна принцеса си имаш! И снимките са прекрасни! За колажа на мен ми харесаха снимки №2 или №15!  Heart Eyes

Значи срещичката ще е във вторник, а къде?  Rolling Eyes Давайте предложения, мами!

Раде, Валко наистина все повече заприличва на теб! Страшен сладур е!  Party

Гале, Зари, много неприятно  Confused ! Желая ви бързо оздравяване и повече никакви болести и проблеми!  Praynig

# 113
  • Пловдив

Елфи,стига дразни с Кичука  Twisted Evil искам и аз там да си живея пак,ама няма-брат ми ме изпревари ,за мен остана Кършака  Crossing Arms.

Раде,ти си свикнала много тука и затова ти е така мъчно.Реално погледнато Кършияка е много по-добре във всяко едно отношение-транспорт,училища,магазини и т.н
Иначе ако бяхте тука щеше да е супер,да се виждаме по-често.Ние с Дането 22 и Кониконкони често си джъткаме с количките-живеем много близко едно до друга и ни е удобно.

# 114
  • София
Мартеничка, страхотни са ви снимките!

# 115
Честит празник и от мен! Нека всеки чуе и получи нещо хубаво днес!

# 116
Момичета какво мога да давам за хремата освен капки за нос. Аз продължавам да прочиствам само с физиологичен разтвор и впръсквам тетрисал /което е същото/ , но няма особен ефект.
Капки не ми се ще да слагам още. Много съм предубедена за капките за нос и за ефекта от тях.
Педито ни предписа Ксилометазолин само ако положението стане нетърпимо и за облекчаване на съня, но ако мога да ги избегна ще съм най-доволна.

И още едно въпросче мисля, че Гея беше споменавала за комперси от мед при кашлица. Ако съм права и някой си спомня ще ми помогне ли как точно се процедираше.
От вчера започнах да давам Проспан на Йоан, ми той след всеки прием все по-зловещо започва да кашля.

Раде, много е сладък Валето
Марте, Дара ми се видя много променена  Simple Smile

Честит празник и от мен! Нека всеки чуе и получи нещо хубаво днес!

Много ми хареса това пожелание. Дано  Praynig

# 117
  • Пловдив
Момичета какво мога да давам за хремата освен капки за нос. Аз продължавам да прочиствам само с физиологичен разтвор и впръсквам тетрисал /което е същото/ , но няма особен ефект.

витамин С,клеева тинктура
не съм пробвала лично,но помагали

# 118
  • пак там
Деси, проспанът е отхрачващ, затова кашля повече - излизат храчките, споко

# 119
  • София
Деси, аз не че много разбирам, ама Проспанът не се ли дава, за да направи сухата кашлица на храчки, ако е така е нормално да кашля повече, за да изкарва секретите, Стани пък кашля с храчки и педиатъра предписа Флудитек, за да втечнява храчките, той пък почти не кашля, но винаги след сън се изкашля няколко пъти, изкарва явно храчките и се успокоява...за компресите с мед Гея писа, дано се включи да даде повече инфо, Мимето пък даваше май ксилометазолин, та тя знае повече за него, дано скоро се оправя Йони, че много лошо така като са болнички  Praynig

Между другото сега в листовката на флудитека четох, че е хубаво да кашлят децата, за да се прочистват, така че кашлицата не трябва да се подтиска, тя е естествено предпазно средство на организма като темп., не е приятна, ама нали до 38 не бива да се подтиска...

Общи условия

Активация на акаунт